tag:blogger.com,1999:blog-963188423112474867.post1542678644206933558..comments2023-06-13T05:10:28.409-07:00Comments on Life of Liisa: Trennijuttu - toitumisest/retseptidestLiisa Pärnpuuhttp://www.blogger.com/profile/13588352285397834833noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-963188423112474867.post-69087446037184407262015-09-30T00:25:30.682-07:002015-09-30T00:25:30.682-07:00Hei,
tänan toreda kommentaari ja küsimuste eest! ...Hei, <br />tänan toreda kommentaari ja küsimuste eest! :)<br />Võtan mõlemad retseptid mingi hetk blogis käsile!Liisa Pärnpuuhttps://www.blogger.com/profile/13588352285397834833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-963188423112474867.post-36538956610250126172015-09-30T00:20:17.445-07:002015-09-30T00:20:17.445-07:00Tere!
Väga lahe ja mitmekülgne blogi! Minu meeles...Tere!<br /><br />Väga lahe ja mitmekülgne blogi! Minu meelest ongi huvitavam lugeda kui postitusi on täiesti erinevatel teemadel alates reisimisest ja igapäevategemistest kuni kokkamise ja iluasjadeni välja:) <br /><br />Tahtsin paluda, et ehk saad millalgi kirjutada, kuidas valmistad ka vürtsikat kanawoki ja hakkliha-kapsahautist:)<br /><br />Inger<br />www.ingerr.comIngerhttps://www.blogger.com/profile/03363777693033167841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-963188423112474867.post-25756940752964290642015-09-29T11:52:18.027-07:002015-09-29T11:52:18.027-07:00Tänx :) mõtlesin seda purgisuppi selles mõttes, et...Tänx :) mõtlesin seda purgisuppi selles mõttes, et teed sellest põhja vms 😃 igatahes ma just supilainel seega katsetan neid ka, muidu mul ikka kana-klimbisupp või frikadelli aga tahaks vaheldust ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03199873470086710489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-963188423112474867.post-82188160931061042282015-09-29T10:23:00.407-07:002015-09-29T10:23:00.407-07:00Elke - ikka ise :)
Tegelikult on nende mõlema supi...Elke - ikka ise :)<br />Tegelikult on nende mõlema supi põhi väga sarnane, boršil on vaid mõned koostisained lisatud.<br /><br />Kapsasupp:<br />Kas veerand värske kapsa pead viilutatult või hapukapsast umbes 400g keema koos kahe köögivilja (Knorr) kuubikuga rohkesse vette. Lisan tavaliselt kõike mis mul sügavkülmas on (tavaliselt türgi oad, väiksemaks tükeldatud brokkoli ja lillkapsas), lisan veel konservherneid ja riivitud porgandi. Ma alati riivin porgandi sest ei kannata keedetud porgandiviile :D<br />Kartulit ma ei kasuta.<br /><br />Kui teen boršši siis kõik baasained samad mis kapsasupil aga keemise vahepeal lisan riivitud keedupeedi kogusest umbes poole potti ja ülejäänud poole jätan kaussi koos valgeveini äädikaga seisma. Lisan selle kausitäie peaaaegu kõige lõpus. Äädikas säilitab peedi punase värvi ja annab boršile hapukust.<br /><br /><br />Aa ja kuna ma olen nii laisk et liha ei viitsi kummagi supi jaoks valmistada siis kasutan täisliha viinereid või kalkuniviinereid.Liisa Pärnpuuhttps://www.blogger.com/profile/13588352285397834833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-963188423112474867.post-81100675815346320832015-09-29T10:17:10.832-07:002015-09-29T10:17:10.832-07:00Porgandikoogi retsept on mul näpatud ühe neiu blog...Porgandikoogi retsept on mul näpatud ühe neiu blogist ja näeb ta välja umbestäpselt selline:<br />4 suurt riivitud porgandit (mida rohkem paned seda mahlasem jääb)<br />3dl tatrajahu<br />3 muna<br />50ml õli (kasutasin kookosõli)<br />1,5 tl küpsetuspulbrit<br />4 spl mett<br />1tl vanillisuhkurt<br />1-2tl kaneeli<br />400ml puhast apelsinimahla<br />pool tl soola<br /><br />Vahusta munad ning lisa kõik kuivained ja apelsinimahl. Sega kõik omavahel kokku ning lisa mesi ja õli. Kõige viimasena sega sisse riivitud porgandid.<br />Ahjus lase seista 185 kraadi juures 1 tund.<br />Ma ei ole küll ise varem katet valmis koogile lisanud aga kindlasti on see väga hea:<br />Kate valmib toorjuustu ja mee segamisel. Liisa Pärnpuuhttps://www.blogger.com/profile/13588352285397834833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-963188423112474867.post-38770611296735755602015-09-29T07:06:35.431-07:002015-09-29T07:06:35.431-07:00Kapsasupp, kuidas teed? Ja borši supp, kas purgisu...Kapsasupp, kuidas teed? Ja borši supp, kas purgisupp või teed ise?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03199873470086710489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-963188423112474867.post-21065114430544830792015-09-29T06:55:53.704-07:002015-09-29T06:55:53.704-07:00Tahaks Porgandikook tatrajahu põhjal retsepti.
Ait...Tahaks Porgandikook tatrajahu põhjal retsepti.<br />Aitäh!Anonymousnoreply@blogger.com