reede, 18. märts 2016

Ilupadjad - DIY

Ei suuda mina kohe üldse käed rüpes istuda ja sügelevatele näppudele järgi anda. Kuna viimasest DIY postitusest on juba oma hea mitu kuud möödas, tundsin mingi hetk, et kohe on vaja miskit meisterdada.
Endale ma midagi hirmvajalikku välja ei suutnud genereerida ja mõlgutasin seejärel mõtteid, et teeks mõned üllatuskingitused sõbrannadele. Et tüdrukutel tuju heaks teha, liikusid ideed kohe millegi meigiteemalise suunas.
Et üks sõbrannadest on tõeline meigikunstnike fanaatik ja teine tutvustas mind kunagi kontuurimisevõludele, otsisngi interneti avarustest mõlemale miskit sobivat.
Disainid leitud, otsustasin need kanda patjadele. Selleks tuli vaid leida sobiv padjaümbris, kangavärv ja võibolla ka mõned muud abimehed.

Leidsingi lõpuks sobivad padjapüürid otseloomulikult Prisma üüratute riiulite vahelt, kangamarkeri ja tähešabloonid Järve Keskuse Käsitööjaamast. Patjade kinnitamiseks kasutasin vanahead liimipüstolit ja täitmiseks juba jõulude paiku ära äestatud vatitäitega patja.


Et jumalaeest värv läbi mõlema padjapüüri poole ei läheks, asetasin padjapüüri sisse lapiku papitüki, mis tingis ka kunstitööks hea sileda pinna. Mis seal's muud teha oligi, kui tähešabloonid paika panna ja muudkui värvida. Kõige raskemaks esimese padja puhul osutus kindlasti identsete lainerijoonte joonistamine mida pidi nö. freehandima.


Kui esimene padi valmis, kogusin tükk aega julgust, et teisega alustada, kuna selleks puhuks mul ühtki šablooni kasutada ei olnud. Tegin kujunduse padjale õrnalt harilikuga ette ning seejärel asusin kangamarkeriga vehkima.





Ja sellised nad mul saidki. Et neile ikka padjakuju ka anda, täitsin hoolikalt vatisisuga ja kinnitasin ääred kuuma liimipüssiga. Sõbrantsidele on nüüd üllatused üle antud ja rõõm tehtud :)

Praeguseks aga tsau ja räägime varsti jälle!



2 kommentaari:

Kertu ütles ...

Nii cool üllatus oli :D, ma nüüd üldse ei valeta kui ütlen, et öösel tööl seda padjakest õrnalt kaisutasin :) Ja kodus mõnus kohake ka talle valmis vaadatud :D Kui sul veel igav hakkab siis võid mind veel üllatada :D! Musi musi :*

Liisa Pärnpuu ütles ...

Awwwww nii tore :))))