esmaspäev, 9. mai 2016

Helium Karaoke Challenge - VIDEO

Hei-hei,

Muudkui loen blogidest möödunud kuumast emadepäeva nädalavahetusest ja panen selles vaimus ka enda mõtted kirja :)
Minu nädalavahetus oli täiesti pöörane ja puhkust mahtus sellesse miii-niii-maalselt. Laupäeva hommikul kell 7 lõin silmad lahti, et korjata peale enda tubli abiline, õde Lotta, ja kihutada elvogue.com POP-UP poe üritusele. Mässasime tundide viisi kogu tiimiga, et ajutine pood püsti panna ja tulemus oli lihtsalt suurepärane. Nagu päris!
Olime tehtu üle ääretult uhked ja nautisime terve päeva vältel töö vilju. Krõbistasime päikese käes terrassil Vahvlihaldjate vahvleid, müüsime toredatele külastajatele nende lemmikesemeid ja veetsime ühe supertoreda päeva :)
Päeva lõpuks olime läbi nagu Läti raha ja haarasime Lottaga sushit ning common-white-girl'idele kohaselt ühed jahutavad caramel-latte-frapped. Et nimetust veel keerulisemaks ajada, proovige palun kolm korda järjest kiiresti öelda : creamy caramel latte frappe... küll on ikka nimetused välja mõeldud :D
Vaatasime õhtul Lotta suurimat hirmu "Nukitsameest" ja maailma kõige lahedamat saadet, mille peale ETV kanalil sattusime. Nimelt oli tegu Eurovisioni parimate hittidega läbi aegade, mida esitasid neid laulnud artistid. Erilisus peitus selles, et mõned võitjatest olid Eurovisionil osalenud 50a tagasi ja nüüd, aastal 2016, enda võidulugu jälle esitama tulid. Üritus oli püsti pandud Londonis ja see oli lihtsalt absoluutselt sigalahe! Soovitan väga järgi vaadata, kui keski teist samasugune Eurovisioni hull on nagu mina :)

Pühapäeval võtsime end Nilsi ja Lottaga kribinal krabinal kokku ja kimasime Nilsi vanemate juurde emadele õnne soovima. Kuna õues lõõskas kõrbekuumus, kasutasime kohe võimalust ja viskasime end mõneks tunniks lesima, enne kui emadepäeva programm jätkus.
Suutsime loomulikult paari tunniga totaalselt ära põleda, sest noh...mis sa ikka teed kui 9 kuud oled end päikese eest varjanud ja siis järsku end õliga justkui praadima asud. Aga pole hullu, punasest saab pruun! :D
Õhtupoolikul saime kokku minu ema ja vennakesega, kellega käisime einestamas Kalevi Jahtklubi restos, kus proovisin muide esimest korda Ramen suppi. Jeeeesuke kui hea see oli!
Suvise õhtu lõppeks käisime ära ka surnuaial, kuhu suure pundi tulpe viisime ja vanaemadele head emadepäeva soovisime.
Vot selline kibekiire nädalavahetus siis selleks korraks.

Et tänane hullumaja esmaspäev veidi lõbusamaks pöörata, näitan teile üht videot, mille oma kalli sõbranna Katriniga mõni nädal tagasi linti võtsin.
Sain inspiratsiooni Miiu ja Triinu-Liisi tublist katsest, kui nende Karaoke video välja tuli. Videot näete SIIT!
Kuna meie aga kaunil häälel laulda ei mõista, tõin videosse pisikese twisti ja pöörasin selle Helium Karaoke Challengiks. Mõistagi võttis meil ülessoojenemine omajagu aega aga hirmus naljakas oli sellegipoolest :)
Ilma pikema jututa, lasen teid nüüd videot vaatama ;)


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma olen alati öelnud, et punasest saab pruun :D

Done ütles ...

Sa oled nii ilus. Aitäh, et jagasid oma mõtteid :)