teisipäev, 6. oktoober 2015

Aussie food taste test with Lotta!

Hei!
Katkestan selle pika vaikuselaine siin blogis ühe parajalt pika videopostitusega. Nimelt leidis aset selline vahva juhtum, et sain möödunud nädalal Austraaliast ühe mõnusalt pontsaka paki mille sisu tuli kohemaid ära proovida. Nii ma siis oma väikese õe kampa võtsin ja video ära tegin.
Loodan, et teile videosid vaadata meeldib, kuna seekord sai see kohe eriti pikk. Tea kas tooteid oli palju või oleme lihtsalt suured lobamokad. Eks te saate selle ise järele uurida :)

Mõnusat vaatamist!



2 kommentaari:

Kristi ütles ...

Hey,
Ise proovisin vegemite esimest korda nii, et see oli suures ilma sildida anumas ja arvasin, et mààrin nutellat saiale.. ja oii kui rôve see oli ja arvasin, et kunagi enam ei taha proovida. Kuid siiski siiski..olen oma arvamust nüüdseks muutnud kuna Ozy ise tegi mulle nö vôleiva sellega. Seega soovitus on jàrgmine- määri saiale ôrn kiht vegemite ja peale pane juustu vôi avokaadot. Minule nii meeldib küll :) selline mônus soolakas.
Ja Weet-bixi süüakse ikka piimaga! :-) mitte paljalt kuivalt.

Liisa Pärnpuu ütles ...

Kuna meil on terve purk vegemite veel alles siis võibolla võtan julguse rindu ja proovin sinu soovituse ära:) weetbixid kasutasime ära smuutide sees, oli smuutidele mõnus toitev lisand :)