pühapäev, 11. oktoober 2015

Igapäevajutud - nädalavahetus

Käesolev nädalavahetus oli meie kodus vägagi oodatud. Tegime nii reedeks, laupäevaks kui pühapäevaks väga mitmeid plaane mille kõigi teostamist ootasime kannatamatult.
Reedel käisin mina koos õega Ilumessil ja skoorisin sealt oma pisikesed soovid + veel mõningast nodi.
25€ eest sain endale Rich juukseõli, juukseharja, ripsmekoolutaja, blushi, concealeri, näomaski, ühe paari võltsripsmeid ja ühe tuubi võltsverd. Samuti saime proovida tasuta Brilliant Smile hambavalgendus plaastreid, mis uskumatul kombel toimisid imetabaselt hästi!

Jah te lugesite õigesti... ma ostsin võltsverd (mis on uskumatult reaalne), sest meil on tulemas kuu lõpus esimene päris Halloweeni pidu mille korraldajateks mina ja mu sõbranna Kertu :)
Kuna Halloweeni kostüümi ideed vajasid realiseerimist, viisin Nilsi esimest korda elus laupäeva hommikul Paavli kaltsukasse tuulama. Veetsime seal üsna pika aja ja skoorisime hunniku vajalikke asju - vaid 12€ eest.
Kuna me shoppamas käime tegelikult väga harva, siis olimegi käesoleva nädalavahetuse laupäeva selle tegevuse jaoks planeerinud. Minul ei olnudki tegelikult plaanis miskit osta, seega keskendusime rohkem Nilsi soovidele.
Peale Paavli külastust seadsime suuna Ülemiste keskuse poole, kust Nils leidis mitmeid soovitud asju ja samuti täitsime Jyski külastusega kodu-dekoori.
Jyskist saime väga kifti pesukorvi, sellega matcihva dushikardina, vannitoa lõhnastustarbeid jms...



Muide - kui keegi teab kust leiab meestele trench coati alla 100€ siis võite teada anda! Nimelt otsime Nilsile seda juba pikemat aega ja ainuke mille leidsime on Viru Kekuse River Islandis. See on küll hästi ilus...aga samas ka hästi kallis. It's a no go.
Ma ei suuda lihtsalt mõista miks meeste riided nii kallid on. Võibolla olen ma ise lihtsalt nii-ii-iii kooner aga no kammoon Eesti kaubandus.

Olen endale juba pikemat aega otsinud täiesti tavalist musta turtle-neck kampsunit ja ainuke mida olin siiani ilusaks pidanud oli Zaras, hinnaga 27€. No ei suuda ma 27€ selle peale kulutada :D.
Õnneks peale Ülemiste külastust suundusime Rotermanni, kust leidsin Stradivariusest täpselt selle õige turtle-necki 16€'ga.
Ma plaanin alati soovitud asjade ostu pikalt ette ja teen iga kuu alguses nn. wishlisti soovidest. Käesoleva kuu wishlistis oligi seesamune turtle-neck ja ühed nunnud saapakesed, mille ostuga veel veidi venitan :).
Mulle ei istu eriti spontaansed ostud, kuna tahan, et omaksin head ülevaadet enda kuu-kulutustest.

Rotermannis olles külastasime veel Postimaja ning ajatäiteks ka Viru Keskust, kuhu satume muidu haruvarva.
Ajatäidet oli vaja meil sel põhjusel, et kell 20.00 kohtusime Miku ja Kertuga uues restoran-lounge'is (?) Ole Pai .
Söögid olid väga väga maitsvad ja õhkkond mõnus.
Peale kerget õhtusööki käisime CC Plaza uues Scape saalis vaatamas Matt Damoniga peaosas Marslast. Soovitan nii saali kui ka filmi teile väga! Elamus oli kift.

Nüüd aga sätime end Nilsiga soojalt riidesse, teeme söögid ja tee kaasa ning suundume väikesele rabamatkale ja piknikule, millest pajatan juba mõnes järgmises postituses.

Tsauki!



2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hei! Sinu postitustest jääb suuresti kõlama see, kuidas sa paljude asjade peale ei taha raha kulutada jne. Kas su kutt ka "selline" või on teil raha teemal seetõttu ka erimeelsusi ette tulnud, kui sa natukene liiga kooner oled? :D

Liisa Pärnpuu ütles ...

Hei! Haha hea küsimus! :D
Öeldakse ju, et vastandid tõmbuvad eksole...nii et võid ise arvata kui erinevad me sel teemal oleme :D