teisipäev, 15. detsember 2015

Kingiloos!

Heii!
Täna on mul teile üks eriti tore postitus varuks. Kuna mul pea, et kõik jõulukingid on juba väljamõeldud-ostetud-tehtud, sooviksin i'le täpi panemiseks ka ühele teist pisikese kingi teha.
Nimelt on tegemist minu blogi esimese loosikesega!

Mõtlesin pikalt ja laialt, et mis teile siis kingiks teha. Valituks osutusid tooted, mis manasid minule silme ette ühe mõnusa hubase õhtu. Nimelt on kingipakis minu kõige kõige lemmikum Joiki küünal, millel lõhnaks maasikas-rabarber (see on lihtsalt nii-ii hea lõhnaga, et ma tahaks seda ainult nuusutama jäädagi)  ning Joiki jõhvika ja mustsõstra näomask, mis külmal ajal nägu mõnusalt turgutab.
Kuna minu kodu on jõuluhooajaks juba tulede ning küünaldega ülevoolavalt kaunistatud, loodan, et see Joiki küünlakene ka endale mõnusa kodu leiab ja kedagi teist rõõmustab. Et aga meeliülendavalt (jah, just nii hea on see lõhn) mõnusa lõhna seltsis end veel paremini tunda, saad end jõulufilmide saatel kerra tõmmata ja näo Joiki maskiga katta, et jõulu- ja uusaastapidustused ikka särava ja värske näokesega vastu võtta!




  • Et loosis osaleda, ole hea ja jäta kommentaaridesse enda nimi ja e-maili aadress, et võidu korral sinuga ühendust saaksin võtta. 
  • Kuna olen ka varem blogis maininud, et paljud minu käesoleva aastased jõulukingid on ise tehtud, oleks tore, kui ka sina enda ise tehtud kingiidee(d) mulle kommentaariumisse jätad. Selle punkti täitmine ei ole loomulikult kohustuslik kui sul ühtegi taolist kinki plaanis pole (: 
  • Kingiloosi võitja teen teatavaks 22.12.15.






13 kommentaari:

Unknown ütles ...

Minu isetehtud kingiidee on kaunistatud klaaspurgike, mis on ideaalne koht, kuhu küünal sisse panna ja õhtuhämaruses nautida. Plaanin seda peagi teha!
Teine peaaegu isetehtud kohustuslik jõulukink on kalender enda pere piltidega,printida saab paljudes kohtades, kes seesuguse asjaga tegelevad.

Loosis osalen ka ja minu leiad Facebookist ka üles. :P

Lund,

Signe Vilipus

Unknown ütles ...

Soovin osaleda loosis :) Elke.roosileht@gmail.com

Mul kõik kingitused olemas ja sellist polegi mille oleksin algusest lõpuni ise valmistanud :( samas paar kingitust on sellised millega olen vaeva näinud ja poest osta ei saa...aga seda veel avaldada ei saa :)

Kertu ütles ...

Kahju et sa padjakatteid välja ei loosi, sest minu omad ju ebaõnnestusid:D aga tahan ka ennast joiki näomaski sisse mässida ja nautida küünlakest! Isetehtud jôulukinke on tsipake ja see au langeb vanaemadele-vanaisadele kes vôibolla poe asjadest nii väga ei hooli :) (natuke mõttest on sinu pealt ka siiski pihta pandud)
Karik.kertu@gmail.com

B ütles ...

Mina tegin sõbrannale kingiks raamatu, kuhu algusesse kleepisin pilte meist ja kirjutasin juurde mälestusi ja raamatu teise poole pühendasin tema teistele sõpradele. Ehk siis võtsin ühendust tema vanade klassikaaslastega, kunagiste parimate sõbrannadega, praeguste kursakatega, sugulastega jne jne ja lasin neil tema kohta ühe naljaka/armsa/hullu mälestuse kirjutada. Viimase loo pani kirja tema peika :) Arvan, et see on selline asi mida on tulevikus ka lahe lugeda ja tema reaktsioon minu kingitusele oli kogu seda vaeva väärt :)
beritkiik@gmail.com

Unknown ütles ...

Nii tore loos ja ma armastan seda küünalt ( või no kõik Joiki küünlad on mõnusad , eriti sobib jõuludega minu meelest see Kaneelisaia lõhnaga küünal).
Mina olen teinud üllatus-üllatus ise trühvleid , küpsiseid ja keekse. Sobivad need ju nii jõuluteks , sünnipäevadeks , isade-emadepäevadeks jne.. Ideaalne vanematele ja vanavanematele, sest nii raske teha kingitusi inimestele kel kõik on olemas + rõõmustavad nad ju rohkem isetehtud asjadele mm ja eriti kui need on söödavad ja magusad .


Maarit ütles ...

No mulle seda nikerdamis annet ei ole antud, seega saavad kõik sõbrad, tuttavad ja pere poest ostetud kingid. :)

maartiarbuzov@hotmail.com

Unknown ütles ...

mina teen vanaemadele kalendrid Silver Raidla photoshootilt ilmunud minu ja Jürgeni piltidega :) Kuna meil kahe peale neli vanaemat, siis tuleb neid lausa 4 tki teha :) 🙆🏼

soovin osaleda ka loosis
k2tlin.heinroos@gmail.com 🎅🏼

Karin ütles ...

Ma pean alustama sellest, et avastasin Su blogi umbes 2 nädalat tagasi ja lugesin kõik postitused läbi. Ajakulu mõttes thank god, et sa oled bloginud alles alates augustist, vahest kui leian uue huvitava blogi ja näen, et ajalugu ulatub tagasi aastasse 2009, siis... mul läheb ju 5 aastat enne kui reele saan :D Aga mis ma sellega öelda tahan on see, et Sinu blogi jõudis minu lemmikblogide top viisikusse, mis on päris tubli tulemus, sest mu bloglistis on umbes kaks korda rohkem blogisid kui Sul (jah, keegi loeb veeeeel rohkem blogisid kui Sina :P). Ühesõnaga super blogi ja mul on hea meel, et siia sattusin.
Mis puudutab DIY projektidesse, siis mulle meeletult meeldib vaadata kuidas keegi neid teeb, aga kui peaks minema isetegemiseks, siis kardan, et kannatlikkusest jääb puudu ja kuna kõik peab ilus ka jääma, siis mis ma pärast selle pläustiga teen :D aga siiski, paar projekti olen pinterestis ära pin'inud (string art) ja seda proovin pühade aegu ka ette võtta.
Ja muideks, see JOIKi küünal on läbi aegade mu lemmik! Enne oli piibeleht aga kui seda proovisin, siis selle juurde ka jäin. Nii et osalen hea meelega ka loosis.
karini88@yahoo.com

kaia ütles ...

Mina olen teinud ka kalendreid perepiltidega ja sõpradele, kes vähegi tervislikumalt toitunud olen teinud müslibatoone ( pähklid, kaerahelbed, datlid ja kõik muu mida hing ihaldab) Need saab armsasti ära pakkida ja on isegi paremad kui piparkoogid . :)


kaia_93@hotmail.com

Liisa Pärnpuu ütles ...

Nii tore kuulda positiivset tagasisidet Karin, aitäh sulle! :)

Anonüümne ütles ...

Mul ei ole absoluutselt DIY geeni :)
kaditambaum@hotmail.com

Katrin ütles ...

Nii tore kui kellelgi need meisterdamised nii hästi välja tulevad! Ise teen ühe isetehtud kingi, mida siia kirjutada hetkel ei saa :) See loositav Joiki küünal on minugi üks lemmikutest, kuigi hetkel põleb mandariinilõhnaline Joiki küünal :) katrin692@hotmail.com

Unknown ütles ...

Samuti on lihtne ise teha mõnusat kehakoorijat :)
Sooviksin osaleda loosis
LottaParnpuu@gmail.com