kolmapäev, 18. juuli 2018

Lemmiklinnas poosetamas

Möödunud nädalavahetusel saime võtta sajaprotsendiliselt aja maha ja sõita ühte minu absoluutsesse lemmiklinna suvitama - Haapsallu. Haapsalu juures on lihtsalt mingi selline mõnus vaib mida ma mujal Eestis kogenud ei ole. Linna arhitektuur, kus põimuvad üüberarmsad värvilised ühekordsed puitmajakesed sajandeid vana linnuse ja ajaloolise promenaadiga - täiesti minu teetassike. Olen lugematul arvul kordi Haapsalus lihtsalt niisama päevaks jalutamas-kohvikus käinud ja läheksin sinna iga kell tagasi.

Seekord oli kogemus aga pisut uuelaadne, sest sellise hullumeelse kuumuse otsa ma seal veel sattunud ei olnud ja sekka ka hordide viisi Soome turiste oma 50'ndate imemasinatega American Beauty Car Show raames. Lärmakast seltskonnast me end aga liiga palju häirida ei lasknud ja võtsime ikka linna võludest seda mis võtta andis. Jalutasime mööda sillerdava veega ääristatud promendaadi Kuursaali lõunatama ja saime seal täiesti imetabase maitseelamuse.
Tundsin end promenaadil lillevanikute vahel nagu üks tõeline daam ja jumalale tänu, et õeke end nii lahkelt fotografeerima pakkus. Sain ka üle pika aja pildile püüda mõned outfit of the dayd, mis suvises paradiisilinnas nii kohased olid.



Kleit on skooritud pisikesest butiigist Kreetalt, pom-pom platvormid Asosest

Üldiselt ma kannan nii tavalisi riideid, mis moevooluga kaasas ei käi ja OOTD raames avaldamist ei vääri. Kipun üldse sellest moerongist tavaliselt mitme aastaga maas olema ja satun trenditoodetest, nagu näiteks Timberlandi saapad ja Converse ketsid, vaimustusse alles mitu aastat peale seda, kui nad tegelikult comebacki teinud on.

Eelmisel suvel kui ma aga suure kõhuga ringi paarutasin, olin tegelikult natuke tusane küll, sest kulutulena hakkas levima selline nunnukas satsiliste riiete mood, mis minu suure kõhu jaoks oleks olnud üsnagi ülepakutud. Sellel suvel jõuan, hilinemisega nagu ikka, ka sellest mõnusast satsimoest osa saada. Täiesti lummatud olen ka praegusest 90'ndate stiilis platvormjalatsite moest - nii mugavad ja ägedad. Tuleb tunnistada, et sel suvel olen moodi tarbinud aga tunduvalt rohkem kui varem, ilmselt just seetõttu, et eelmisel aastal valik minu jaoks niivõrd kesine oli.
Eriti hoogu sattusin muidugi veel siis kui sain võimaluse Bonusway kaudu endale netipoodidest kraami tellida. Ma ausalt ei liialda, kui ütlen, et kammisin läbi vähemalt terve Asose, Forever21, Boohoo ja mitme teisegi netipoe. Mis ma oskan öelda, ilm oli kehv ja mul oli toas palju aega 😄 Tegin endale aga Bonuswaysse kasutaja ja hakkasin muudkui kollektsioone looma. Klikkisin kollektsioonidesse kokku tooteid nii pojakesele, endale kui ka midagi uue kodu tarbeks. Kui huvi pakub, siis minu valikuid saate chekata siit. Suvesoojade lähenedes suhtusin eriti kirglikult muidugi aga suviste rõivaste ja jalatsite skoorimisse, mida saingi lõpuks Haapsalus ka pildile püüda. Hirmus hea on veel asjaolu, et kogu selle tellimisprotsessi pealt, saan ju Bonuswayst veel raha tagasi kah. Hetkel on mul Bonusways ootel 5€, mis kogunes erinevate protsendimäärade pealt, peale ostude sooritamist. Skoor! Arvestades seda, et valisin endale lõpuks täiesti ennenägematu hulga tooteid (mida küll kõiki loomulikult ei ostnud), on kollektsioonide tegemise võimalikkus täielik õnnistus. Lihtsalt lisad oma lemmikud Bonusway lehele kollektsiooni ja leiad need pärast ilma suurema vaevata uuesti üles. Muidu peaks lihtsalt meeletul hulgal aknakesi korraga lahti hoidma, et tooteid mitte ära kaotada.

Igatahes, enda vastskooritud moodsate rõivakestega, poseerisin Lottale kohe mõnuga. Linnatiirud tehtud, arhitektuur järjekordselt nauditud, Ameerika autode ilu nähtud, võtsime suuna tagasi maakodusse, kus tegelikult suurema osa ajast ka nädalavahetusel veetsime. Püüdsime päikest, sulistasime suppsoojas merevees, kõlgutasime kiige peal jalgu ja limpsisime ohtralt jäätist. Tuleb tunnistada, et sellist suve mina ei suuda meenutada. Suvi nagu lapsepõlves.



Lühkad on skooritud Hiiumaalt kaltsukast, satsipluus Boohoost, platvorm tennised Asosest, kaabu Zarast

Selline kadakateküllane, kivine ja merega ääristatud maastik on minu totaalne nõrkus. Olgugi, et ega ma mingi suur telkimisefänn ole, võiksin sinna kadakate vahele mõne varjualuse püsti panna küll ja tundideviisi merd silmitseda. Eriti tegija seal kandis on muidugi meie armas koerapoiss, Möku, kes oma pisikese sabanubluga kohalike lammaste sekka pidevalt ära kaob. Tegemist aga ühe erakordselt malbe isendiga, kes pigem meenutabki olemuselt lambakest kui suurt koera.
Seekord sellise pildirohke postitusega tõmbamegi otsad kokku ja räägime varsti jälle!


2 kommentaari:

Kristel ütles ...

Mis koht see on mere ääres?

Anonüümne ütles ...

Haapsalu on nii kena! Mulle täiega meeldib, kui sa leiad kuskil selle OMA koha, kuhu minnes võib alati kindel olla, et jääd rahule. Mulle meeldib väga reisida aga kui ma tahan kindla peale minna ja lihtsalt OLLA, siis ma tean, et Kreeka ja veel täpsemalt Corfu on see, kuhu minema pean. Ja kui muidu olen selline seljakotireisija tüüpi või pigem seikleja, siis seal võtan alati korraliku hotelli (reeglina novatoursi lehelt https://www.novatours.ee/puhkusereisid/kreeka/corfu) ning lihtsalt olen täielik turist. Ja Corfus ei ole ma veel pidanud pettuma.