kolmapäev, 4. november 2015

Life's Carousel

Veidi rohkem kui kuu tagasi sain osa ühest väga kiftist ettevõtmisest. Nimelt tuttava-tuttava-tuttava (tuttava-tuttava...) kaudu sain kutse üheks sügiseseks pühapäevaks Saku mõisa muusikavideo võtetele.
Teemaks oli 18. sajandi ball ning korraldajaks üliarmas ja andekas Anna Kuchinsky.
Tegu oligi Anna loo Life's Carousel muusikavõtetega. Looga olete ilmselt kõik kursis kui olete kunagi telerist Ülemiste Keskuse reklaami näinud, nimelt mängib just see sama lugu antud reklaamis taustana.


Kohale oli kutsutud videotiim, professionaalsed tantsijad, meikar ja suur ports taustajõudu, kelle hulgas ka mina.
Taustainimeste roll oligi justnimelt figureerida videol ballikülastajatena ja jääda tagataustale.
Kuna tegu oli 18. sajandi temaatikaga, olid rõivad olemas koha peal aga meigi ja soengu eest pidi hoolitsema ise, enne võtetele saabumist.
Mis ma oskan öelda...tegin küll kõvasti researchi 18. sajandi meigi ja soengutrendide osas, aga kuna palutud oli teha lihtsalt õhtumeik ja vastav soeng, läksin üsna lihtsa vastupanu teed.


Tundub, et mu üsna tavaline õhtumeik ja puhvis soeng läksid täppi. Kuna minu osalussoov oli üsna viimase minuti otsus, sain kandmiseks ühe väga lihtsa kleidi, mis oli aga siiski ülimalt ilus ja matchis mu soengu ja meigiga suurepäraselt.
Võttepäev kestis kella kahest päeval kuni õhtul kaheksani ja oli nii-ii-ii põnev :)!
Osalised nägid oma kostüümides nii võrratult autentsed välja ja mina teada-tuntud ajastu fännina olin olustikust täiesti lummatud.






Ootusärevus kestis pikalt kuni lõpuks mõned päevad tagasi oli Anna video esmaesitlus. Tahaksin seda videot ka nüüd teile näidata, et te saaks aimu sellest, mis meil seal täpsemalt toimus, kui võrratu on Anna lauluhääl ja kui kifte videosi meil siin Eestimaal kokku pannakse. Head vaatamist!



2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Võiksid teha videeõpetuse sellise (või analoogse) soengu jaoks :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

väga lahe mõte, katsun ära teha! :)