reede, 27. november 2015

Ööloom!

Happy FriYay!
Minu reede on kohe eriliselt häpi, sest sain ühe niivõrd toreda üllatuse osaliseks mida kohe üldse-üldse-üldse ei osanud oodata!
Eelmises postituses (LINK) pajatasin pikalt ja laialt enda jõulusoovidest ja samal ajal ka natukene muredest, mis jõuluajaga kaasneb. Tõin välja enda käesoleva-talvised suurimad soovid, mille hulka kuulus ka selline mõnus ja pehme asi nagu Öölooma magamismask. Nägin esimest korda Öölooma umbes nädalake tagasi enda sõbranna juures ja armusin silmapilkselt! No kes siis ei tahaks üheaegselt nautida magusat ööund ja samal ajal veel ise nii nunnu välja näha?? Mina küll tahan! :D



Minu tänane üsna tavapärane tööpäev sai täis rõõmu ja siirast üllatust kui kuller mulle pakikese ulatas, mille olemusest ma esialgu üldse aru ei saanud. Tegin paki lahti ja pidin üllatusest pikali kukkuma, kui nägin et karbikesest vaatab vastu just see sama väsinud ilmega ükssarvik loomake, keda eelmises postituses teile näitasin. Võtsin Öölooma poega koheselt ühendust, et uurida kas tõepoolest võib see olla tõsi, et nad mind niiviisi meeldivalt üllatada soovisid. Uskumatu, aga tõsi ta on!

 

Suur suur tänu ja kiidusõnad Ööloomale, et selliseid vahvaid tegusid ikka tehakse! Mask on seest nii mõnusalt pehme ja näo vastas väga mugav. Soovitan teil kindlasti Ööloomake ära proovida kui olete ka magusa une armastajad :)
Olen oma armsa maski üle siiralt õnnelik ja tänulik, ausaltöeldes ei jõua juba ööund pea et äragi oodata :)

Nitey night sleep tight, don't let the bedbugs bite!




3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga armas üllatus :) Mul tekkis aint küsimus, et huvitav, kust nad teadsid, kus Sa töötad :D

PS! Nii ilus jume Sul :) Ja juuksed on kah nii ilusad, nii kadestan!

Liisa Pärnpuu ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Liisa Pärnpuu ütles ...

Ma arvan, et nad lõid Google'isse sisse või vaatasid FB, mul seal töökoht märgitud :) Ja töökoha veebist kontori aadress leitav ;)
Ja aitähh!! :)