laupäev, 12. detsember 2015

12 päeva advendikalendrit

Hei!
Olen nüüd täie hooga postituste lainel tagasi ja ausaltöeldes ei oska isegi ära otsustada, et mis järjekorras need kõik mõtted/pildid/ideed siia kirja panna. ÜKs asi on aga kindel, enamvähem kõik postitused tulevad lähiajal vähemal või rohkemal määral jõuluteemalised. Ma lihtsalt niiiii fännan jõule. Olete juba ilmselt näinud ka blogi paremal servas asuvat jõuluaja countdowni. Ainult veidiii veel.
Ehk mäletate, mõni aeg tagasi näitasin siin advendikalendrit mille Nilsile tegin (LINK). Tänaseks päevaks on ta kalendrist avanud täpselt pooled "uksed" ja minu õnneks ja loomulikult ka tema, on kõik asjad talle väga meeldinud ja üllatusi toonud. Täna näitangi teile piltide näol, et mis siis täpsemalt kaheteistkümnest topsikesest välja tulnud on.


Nagu piltidelt näete, siis väga mitmed asjad on maiustused nagu ka päris advendikalendrites. Et aga mitte ainult maiustest rõõmu otsida, on väikeste kirjakeste näol (mis tegelikult on kutsed erinevatesse kohtadesse) sisu vähe huvitavamaks tehtud. Samuti on Nils saanud endale kõvakübaraga linnukese, kelle saab kuuse peale riputada, meeste näomaski ning vannitrühvli. Mis aga järgmised 12 päeva endas peidavad - seda ma teile veel ei räägi, et üllatusmoment siiski säiliks :)
Järgmise nädala jooksul leiate aga blogist ühe casual daily vlogi, mille tänase tegusa päeva jooksul filmisime, mitmeid DYI postitusi ja ka muud :)
Räägime varsti jälle, tsauki!


Kommentaare ei ole: