pühapäev, 31. jaanuar 2016

Nädalavahetus & Video

Möödunud nädalavahetus oli lihtsalt nii-ii tegus (okei okei tänase päeva oleme totaalselt vegeteerides veetnud). Reedel käisime tervitamas üht uut imepisikest ilmakodanikku, kes meie suure suguvõsaga liitus peale mida nautisime lihtsalt kodus reede vibe'i. Meie jaoks tähendab reede vibe kindlasti kodust kinoõhtut aaand lots of snacks.
Laupäeva hommikul veetsid minu kõige pisemad õed paar tundi meie juures ning peale seda võtsime kibekiirelt suuna Viikingite Küla poole, kus saime ka tiheda ajagraafiku tõttu veeta vaid põgusa tunni.
Olime Nilsiga mõlemad väga meeldivalt üllatunud Viikingite mõnusa õhustiku üle. Sügasime lambaid (kellele meeldib kõrvatagant sügamine täpselt sama palju nagu koertele) ja kinnitasime keha hea-paremaga :)
Tund möödus kärmelt ning peale seda võtsime suuna tagasi linna poole, kus minul oli vaja tormata meiki ja Nilsil oli tarvis ajada muid asjaajamisi. Meigis käisin ma nimelt sel põhjusel, et saime võimaluse külastada laupäeva õhtul Tondiraba jäähallis aset leidnud Telia pidu.
Meie mõlemi poolt vaid kiidusõnad korraldajatele ning kogu programmile. Ausaltöeldes ei oskagi öelda kas õhtu krooniks võiks pidada Telia töötajate poolt välja mängitud (ja mitmete Eesti lavakunsti suurnimede poolt kokku pandud) muusikal-etendust, Kaire Vilgatsi - Tõnis Mäe Estraadiraadiot, maitsvaid toiduelamusi, Cartooni supervinget rokkimist või esmakordset Silent Disco kogemust.
Seda teile aga ütlen, kui teil kunagi peaks olema võimalus Silent Discot külastada - do it! Meil oli nii naljakas ja lõbus :)




Aga tegelikult on mu tänasel postitusel üks teine teema veel. Nimelt saime Nilsiga purki järjekordse video, mis on minu meelest seekord selles suhtes päris eriline, et teist samalaadselt ma näinud ei ole :)
Kuna videote tegemine meile hirmsasti meeldib, oleme võtnud praegu eesmärgiks iga nädal välja tulla ühe uue videoga. Hetkel on kahe järgmise nädala videod juba üles võetud ja ootavad oma aega, et nad Nilsi arvuti töötlusprogrammist läbi saaks käia. Saladuskatte all ütlen teile aga ära, et kolme nädala pärast tulevad põnevad videod juba välismaalt, kuna ees on ootamas pisike puhkusreis.

Loodan, et meeldib ja soovin teile lõbusat vaatamist!


4 kommentaari:

Aili ütles ...

See oli nii lahe video :D Ma tahaks ka nüüd teha seda (ma ei ole kindel kas videot, aga mõnda tahaks proovida küll).

Kristiina ütles ...

Haha, väga hea idee ja nii toredad tundute! :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Hehee tee muidugi, nii hea on syytundeta video jaoks veidi cheatfoodi syya :D

Liisa Pärnpuu ütles ...

Aitäh :))