pühapäev, 10. jaanuar 2016

Video - 1 2 3 tag

Tsaukitsau,

kuidas teil nädalavahetus möödus? Minu meelest on see va nädalavahetuseke möödunud liiga kiirelt. Tegelikult kipub iga nädalavahetus nii kärmelt otsa saama, et silmapilgutustki vaevu jõuab teha. Mina ei mõista kuidas see nii saab olla, täiesti ebaaus minu meelest :D Tahaks ju koguaeg rohkem ja pikemalt puhata.
Et aga meeled saaks veidi veel puhkust ja naerulihased tööd, võtsime Nilsiga linti mõni aeg tagasi ühe vahva video. Nimeks tal Couples 1-2-3 Tag, mille sisu meile igatahes rohkesti nalja pakkus. Näitan seda ka teile ning loodan, et teiegi suunurgad ülespoole tõmbuvad :)
Minu meelest on see niivõrd kift, et Nils minuga taolisi totrusi ette viitsib võtta ja sellega meie igapäevaelu nalja ja naeruga vürtsitada saame.
Video sai jälle parajalt pikk, seega mõnusat vaatamist!






4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaatasin selle videokese suht kohe ära, kui see youtube'i ilmus :)
Kusjuures, ma ise arvasin, et Sa tuleksid järgi huulepliiatsile, peaaegu täppi :D mõtlesin, et peab kindlasti midagi huultega seotud olema! Ja oligi :D

Liisa Pärnpuu ütles ...

haha huulepliiats on hea pakkumine. Videot tehes pidi nii kiirelt oma vastuse välja mõtlema, et poleks ise nii kiirelt selle peale tulnudki vist :D ja samas...kui mul poleks ühtegi meigiasja peale huulepliiatsi siis ma ei tea kui hästi ma seda look'i rokkida suudaks...pigem võõpaksin end üle kogu näo huulepalsamiga kokku, kreemi eest või nii ka noh :D

Unknown ütles ...

Nii vahva video! Pluss väga ilusad juuksed sul! :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Aitäh! :)