esmaspäev, 18. jaanuar 2016

Video - The Whisper Challenge

Hei,

silmasin Eesti meediakanalitest, et täna pidavat olema aasta kõige masendavam päev. See kõige kõige sinisem esmaspäev. Tõele au andes, ega need esmaspäevad just mingi suurem asi pole tõesti.

Aga ärgem nüüd siis pead norgu laske ja katsume ikka selle nädala alguse rõõmsal meelel mööda saata.
Mina leian, et eks see õnnetunne ja rõõm ole ikka enda teha. Kui suudad leida igas päevas midagi sellist mis sul suunurgad ülespoole kisub, on ju juba täitsa hästi. Eks igal inimesel võivad õnnehormoonid vallanduda erinevate juhtumiste peale, peaasi, et te nendel juhtumistel laseksite aset leida :) Olles ise positiivselt meelestatud, on headusel lihtsam teed teieni leida.

Märkasin aasta-kaks tagasi, et mõned blogijad (ja ka mitte blogijad) olid haaratud sellisest aktsioonist, kus 100 päeva jooksul tuli postitada sotsiaalmeediasse iga päev üks pilt asjast/seigast/inimesest, mis sind tol päeval õnnelikuks tegi. Minu meelest on see igati väärt ettevõtmine ja mingil määral kindlasti annab omapoolse tõuke alustada iga päeva positiivselt.
Olen isegi teinekord mõelnud, et mis mulle möödunud päeva jooksul kõige suuremat heameelt valmistas ja üritanud välja selgitada, et mida ma siis õigupoolest postitaks kui aktsioonist osa võtaksin.
Täitsa soovitan teil sellist mõtteviisi katsetada, teinekord aitab jube hästi!

Olgu, mõnikord tuleb tõesti ette päevi kus kõik kipub vussi minema ja tuju on pöördumatult rikutud.
Siinkohal ulatan oma abikäe, vähemalt nii kuis oskan. Kui teil täna peakski olema see va sinisest sinisem esmaspäev, siis loodan, et saan teile alloleva tuttuue videoga veidikenegi päeva lõbusamaks muuta.
Mõnusat vaatamist :)





Kommentaare ei ole: