reede, 12. veebruar 2016

Video & reisijuttu

Heiheii inimesed!

Ma loodan, et teie töönädal on möödunud mõnusalt (loe: kiirelt). Kuna minu puhkuse-eelne nädal on möödunud ringi trallides ja viimaseid otsi kokku tõmmates, ei ole ma jõudnud blogiveergudele pea, et üldse millestki kirjutama. Ma ausõna koguaeg tahtsin aga tunnistan, et olin ka pisut laiskvorst.

Homsest algab puhkus, mida oleme Nilsiga oodanud mitu mitu kuud. Nimelt oleme homme minemas Austriasse Zell am See kuurorti suuskama. Õigemini mina suuskan ja Nils lauatab.
Ma olen totaalne mäehunt (vähemalt enda arust) ja armastan mäesuusatamist kõikidest aktiivsetest tegevustest kõige enam. Olen mäel enda oskusi proovile pannud ja lihvinud juba lausa 13 aastat.

Viimased kaks aastat on aga kahjuks suusatamata jäänud, kuna ei ole olnud lihtsalt võimalust kuskile minna (okei okei, Kuutsekal käisime eelmise aastavahetuse aegu aga see ei loe :D ). Ma usun, et käesoleval reisil saab meil olema ülihuvitav, sest me läheme esiteks Nilsiga kahekesi ja me armastame kahekesi reisimist. Samuti saab näha kuidas tuleb välja suusataja ja lauduri koostöö nõlvadest laskumisel. Ilmselt ajame mõlemad suhteliselt oma asja, kuna lauduritele meeldib ju vist see puuderlumi rohkem kui tavaline nõlv..ei, ja?!?

Mina olen aga mõnusas oma tempos laskuv nautleja. Tavaliselt näeb see välja nii, et ümisen omaette miskit peas kummitavat viisijuppi ja muudkui kulgen. Siis jälle seisatan, naudin vaadet ja kulgen edasi. Tundub, et lauatajad ja suusatajad on ikka päris erinevad :D
Okei tuleb tõdeda, et kui olen esimeste päevadega sisse elanud hakkan juba oma piire veidikene laiendama ja proovin ka pisikesi hüppeid teha aga seda kõike ikka turvalisuse raames.

Ainuke asi, mis mind hetkel pisut hirmutab on fakt, et peame täna öösel juba kella nelja paiku lennujaamas olema. Oeeehh I neeed moooree sleeping time. See on ikka totaalselt sürr mis kellaaegadel lennud väljuvad. Ilmselt olete ka kursis minu maailma suurima lennuhirmuga, mis tingib selle, et magada ma vast üldse enne lendu ei saa...rääkimata lennul magamisest.




Ma loodan, et saame reisil palju kifti videomaterjali, millest mitu videot kokku panna. Eeldused on selleks olemas, kuna laenasin meile kaasa ühe GoPro ja ühe tavalise pisikese videokaamera, seega telefoniga filmima ei pea, jeee!!
Hetkeseisuga plaanin ka kohapeal olles blogida ja ehk juba mõni videogi üles saada, aga garantiisid anda ei saa kuna Eestiga võrreldavat tasuta kiiret netiühendust ilmselt kuskil mujal maailmas ei esine.
Et teile aga miskit huvitavat vaatamiseks jätta, näitan meie kõige uuemat videot, mis vaid pool tundi tagasi Youtube'is ilmavalgust nägi.
Nimelt oli meil võimalus proovida erinevaid Venemaalt toodud sööke ja oh boy oh boy kus see oli vast elamus :D 
Vaadake aga ise järgi ja räägime varsti jälle, tsau!!



10 kommentaari:

Ann Buht ütles ...

Ma pole eriline vlogide vaataja, aga teie videosid juba täitsa pingsalt ootan. Istun kohvitassiga maha ja vaatan! (minu puhul on see erakorne nähtus ;D) Kusjuures minu arust on kõik venemaa toit selline mille peale muu maailma ei oska midagi kommenteerida! No salat purgis... selline tunne nagu Venemaa on selle peal väljas, et kui peaks tulema maailmalõpp, siis on nemad need kes konservide peal ellu jäävad :D

Liisa Pärnpuu ütles ...

Oii kui tore lugeda sellist tagasisidet, annab kohe kuhjaga motti edasi tegutsemiseks! :)
Loodan, et reisu pealt saan toredatele vaatajatele palju mõnusat videomaterjali! :)
Ja need Venemaa toidud - no tõesti, ilmselt oli mu näost näha mis ma neist arvasin :D

Ann Buht ütles ...

Jah, Sinu näo järgi saab tõesti värvikamat emotsiooni, tundub et kaaslasele sobib enamus toite ;D

Ja kindlasti ootan reisivideo(sid)!! Eelkõige ilusat puhkust! :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

aitäh aitäh aitäh!! :)

Greete ütles ...

Mainin ära, et hematogeeni ei tehta enam tänapäeval härjaverest, kunagi tehti jah :) (aga võib-olla Venemaal teised lood... :D)
aga väga äge vaatamine!

Liisa Pärnpuu ütles ...

Kusjuures see maitses tõepoolest magusamini kui vanasti, võibolla tõesti siis vere osakaal kadunud sealt :D

pr6uatamm ütles ...

Järjekordne mõnus video! Võiksite oma pulmaplaanidest ka vlogida :-)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Oii hea mõte...aga...me pole veel suurt miskit plaaninud :D

Anonüümne ütles ...

Mul on sama küsimus nagu Nilsil, kuidas Sulle ei maitse hematogeen :D
See video tegi kohe tuju heaks :) eriti hea oli alguses see slow motion, kui Nils ajas kalavärki maha.. Su nägu aegluubis... hhaha priceless! Ja Nilsi nägu marmelaadi süües.. hahhahah:)
PS! Su naer on nii armas.

Liisa Pärnpuu ütles ...

Awwww sänksuu :)))