reede, 29. aprill 2016

Eesti Blogiauhinnad 2016

Hei armsad,

tundsin tungivat soovi jagada teiega mind vallanud ootusärevust. Nimelt toimub käesoleval aastal teist korda Eesti Blogiauhindade jagamine ja minagi võtan sel aastal üritusest osa. Ürituse toimumisajaks on määratud 11.06 ja kohaks kohvik Wabadus.



Mäletan, et möödunud aastal vaatasin heldimusega fotolaviini, mis Butterfly Lounge's klõpsitud ja sotsiaalmeedias kõneainet leidsid. Heldimusega sel põhjusel, et oleksin nii väga tahtnud seal viibida ja enda lemmikute blogijatega kohtuda.
Aga mis ma ennast ikka sinna kohale vean kui ma isegi miski blogija ei ole. Loomulikult sain alles peale üritust aru, et oleksin võinud kohale minna ka vaatamata asjaolule, et ma ise blogi ei pea.
Küll aga olen tänaseks päevaks pisut alla aasta kirjatükke veebis avaldanud ja tänu sellele kvalifitseerun ka Blogiauhindadel osalema :)

Kui umbes kuu tagasi nägin EBA2016 Facebooki lehel kuulutust, et blogijad võivad end üles anda, olin suhteliselt esirinnas ja viskasin enda blogi elublogidesse kirja. Blogide listi koos tutvustusega näete lehelt: www.bestblog.ee
Minu arvates tuleb vaatamata eelmise aasta meediakärale korraldustiimile siiski tõeliselt au anda. Sellist üritust vaid mõne inimesega välja vedada ei ole teps mitte lihtne.
Kuna olen ise üritusturundusega varem kokku puutunud ja erimasti üritusi mitmeid kordi korraldanud, tean omast käest öelda, et detailplaneering peab olema on point!
Hetkeseisuga on mulle mulje jäänud, et väga tubli töö on korraldajate poolt juba tehtud ja üritus tõotab tulla tõeliselt põnev. Minu jaoks veel eriti, kuna tegemist on esmakordse kogemusega :)

Kuigi EBA2016 uudised jooksevalt meediast läbi ülitihedalt, märgin igaksjuhuks ka siia ära, et teine voor - ehk hääletamine lemmikblogide poolt - algab 06.05.
Selleks ei tule teha muud, kui minna aadressile www.bestblog.ee ja klõpsata kõige sümpaatsema blogi peal. Igas kategoorias on võimalik hääletada vaid ühe korra, seega choose wisely! ;)

Tunnistan, et ühtki auhinda ma ei saa vast oodata, kuna vingeid tegijaid on meil Eestis lihtsalt nii-ii-ii palju. Eriti veel elublogide kategoorias, kuhu ka mina esitatud olen. Küll aga annab mulle (L)ootust asjaolu, et ehk kuulutatakse välja ka aasta uustulnuk, millele ma isegi ehk võibolla võiks pretendeerida? Aga noh, teate küll ju seda väljendit, et lootus on lolli lohutus :D
Suurimat põnevust pakub ikkagi asjaolu, et saan minna, olla ja melu nautida. Näha pisut Eesti blogimaastiku telgitaguseid ja kiftimaid tegelasi.

Long story short, märkige kalendrisse kuupäev 06.05, mil avatakse hääletus Bestblog veebilehel ja samuti 11.06, sest ehk just sel päeval kohtume Wabaduses!






2 kommentaari:

Britt ütles ...

Mul on nii hea meel, et sa tuled :) Seal näeme!

Liisa Pärnpuu ütles ...

Juhuu, nii kift :)