kolmapäev, 15. juuni 2016

7 sekundi väljakutse - VIDEO

Sau-sau sõbrad!

Mina veel täna teile Eesti Blogiauhindadest ei pajata. Ootan ära pisikese motivatsioonipuhangu, et saaksin EBA vlogi kokku panna ja seejärel kirjutan ka enda muljetest :) Etteruttavalt võin teile vihjeks öelda, et videost leiab klipikesi, mis filmitud koos korraldaja Mari-Leenuga, minu lemmiku Ailiga ja samuti sumehäälse Uku Suvistega :)

Täna jagan teiega hoopis taaskord üht vahvat videot, mille filmisime koos Merlini ehk Merrificuga juba veidi üle kuu tagasi.
Nimelt kutsus särtsakas punapea mind endale ühel vihmasel laupäeval külla ja oli meile ettevalmistanud enda poolt ühe video filmimise tema Youtube kanalile ja sama olin teinud ka mina - otsustasime filmida minu kanalile 7 sekundi väljakutse.
Merlini juures oli minu jaoks super üllatuseks asjaolu, et saime kasutada päris originaalset ring lighti, mille järgi minu neelud ka juba ammu käivad. Tundub olevat üks tõeliselt multifunktsionaalne valguslahendus. Vähe mässamist - kompaktne - ülihea valgustus.


Ilma pikema lobata lasengi teid videot vaatama ja loodan, et see pakub teile vähemalt sama palju nalja kui meile endale. Ausaltöeldes pidin videost välja lõikama lausa 15 minuti jagu naermist kuna pidasime oma katseid lihtsalt niivõrd naeruväärseteks :D 
Jätan teile siia ka Merlini filmitud video lingi, kus näete meid katsetamas erinevaid põnevaid vegan toite, millest mitmed üllatasid ikka korralikult. Et aga saaksid teada kas üllatused olid positiivsed või negatiivsed, KLIKKA SIIA!




4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma ei ole muidu youtube kanalite vaataja, aga eile ja täna olen su kanalit päris palju vaadanud ja täitsa lõpp kui elurõõmus ja inspireeriv võib üks inimene olla, esimest korda nägin eba16 mingist videost, vist Anita omast. Tume huul annab nii palju särtsu juurde su välimusele, ma olen amazed kui soe ja elurõõmus sa tundud, sobite Nilsiga nii hästi, tee edasi seda mida teed, sul tuleb see superhästi välja!! :) tahaks ka selline olla :)

E.

Liisa Pärnpuu ütles ...

Appikene kui kena sinust! Suur suur tänu sulle nii armsate sõnade eest :)

Aili ütles ...

Ma kommenteerin ka ilmselgelt liiga vähe (pea üldse mitte), aga ma pean päris ausalt tunnistama, et sa oled ka minu üheks suuuureks lemmikuks saanud!!
Nii tahaks seda videot juba näha, sest ma tegin seal imelikke nägusid :D

Liisa Pärnpuu ütles ...

Issand Ailike, küll sa oled nunnukas! Ma ise olen ka jube kidur kommenteerija ausaltöeldes :D

Tegelikult on mul juba EBA vlog valma aga piiiisut ootab veel oma aega :)