neljapäev, 18. august 2016

Blogipesa esimene sünnipäev!

Sõbrad!

Ohsa püha püss mida ma just avastasin. Hakkasin siia kirja panema üht pikemat postitust kui järsku tabasin end mõttelt, et huvitav millal ma siia blogipesasse päris esimese postituse kirja panin. Läksin ajalooannaalidesse tuhnima ja tohhoo tonti - esimese postituse panin kirja täpselt aasta tagasi täna, ehk 18.08.2015. Mind tabab tihtipeale selline kummastav tunne, mis justkui sunnib asju ette ära arvama ja täpsemalt uurima, midagi nö. kõhutunde sarnast. Seepärast olingi nii imestunud kui kuupäevade võrdlust silmasin. Palju õnne sünnipäevaks mu armas blogi. Aitäh, et mind ikka nii lahkelt siin vastu võtad, mind kuulad kui mul on midagi öelda ja erinevatel teemadel mõtiskleda, kõik mu veidrused välja kannatad ja mulle omalt poolt nii palju vastu annad!


Tänaseks postituseks ongi kohe kindlasti paslik kirja panna pisuke kokkuvõte maagilisest möödunud aastast. Ma võin ausalt öelda, et möödunud aastake oli maagiline. Olen kogenud nii paljut, mis ilma blogita poleks kohe kindlasti õnnestunud. Andnud endale võimaluse teha-näha nii mõndagi ja seda just ajendil, et blogiveerud ootavad täitmist. Olen kohtunud absoluutselt võrratute inimestega ning sõlminud uusi sõprussidemeid mida ei oleks ealeski osanud ette kujutada.
Lehitsen siin hetkel käesoleva postituse kirjutamise vahele oma esimesi postitusi ja teate kui põnev on neid lugeda. Jumal tänatud, et ma ikka kõike dokumenteerima hakkasin! Uudistan meie vahva Rooma reisi pilte ja pajatusi kuumadest suvepäevadest möödunud suvel, sirvin põnevaid retsepte, mis on täitsa ära ununenud ja oma tee nüüd uuesti minu kööki leiavad, imestan silmad punnis esimeste Youtube videopostituste üle, mille nii kohmakalt linti võtsime aga siiski no shame ja suure elevusega üles laadisime, tunnen kuidas JUBA elevus jõulude ootuses hinge poeb kui enda mitmeid jõuluteemalisi DIY postitusi piilun, tunnen end ikka üsna kultuurse inimesena nähes kõiki neid teatritükkide arvustusi ja nii edasi ja nii edasi. Kokkuvõtvalt saan öelda, et olen teinud ühe aastaga blogisse 129 postitust, mis on tegelikult ikka täitsa korralik tulemus. Statistiliselt tähendab see seda, et postitasin siia miskit lugemiseks iga 2,8 päeva tagant ja uskuge mind - juttu jätkub veel kauemaks!


Hea meelega sirvin läbi oma vanemad postitused ja kõige lemmikumad mainin esimese sünnipäeva puhul ka käesolevas postituses ära. Blogiteekond sai alguse tegelikult Nilsi rangel nõudmisel. Olevat ma niikuinii päevast-päeva ninapidi blogides ja mis see asi nüüd siis enda blogi avada ka on. Mõeldud - tehtud!
Kõik algas meie Rooma reisist, mille kohta lausa kaks pildirohket postitust kirja panin. Täna neid mõlemat läbi lugedes, tuli päris mõnus nostalgia ja noh mis seal salata - tahaks ikka tagasi küll! See põrgukuumus, varemetes vaatamisväärsused, Itaalia köök ja mu armas kaaslane Nils - mina ei oskaks küll midagi paremat soovida.


Pisut peale Rooma postitusi otustasin kokkuvõtvalt kirjutada möödunud suve parimatest paladest, mis on tagasi mõeldes päris hea idee! Ilmselt võtan selle käsile ka käesoleva aasta suve lõppedes. Või noh...tundub, et suvi on juba läbi aga minu jaoks tähistab suve lõppu siiski alati koolilapse kombel esimene september - seega tsut tsut tuleb veel kannatada :)
Heldimusega vaatan-loen parimate palade postituses meie kihlumislugu ja meenutan vahvaid seikluseid õega One Directioni kontserdil ning armsate sõpradega Palangal. Oh the times we had!




Ma arvan, et üks enam külastatud postitusi minu blogis on olnud trennijuttude before & after postitus, kus rääkisin teile üsna detailselt oma teekonnast kaalulangetuse maailmas ja näitasin ka (enda jaoks) üsna hirmsaid pilte. Issaristike ma ei usu, et ma seda teen, aga olge lahked, panen siia selle pildi ühe korra veel. Iseenesest on selliste piltide olemasolu positviine, kuna hoiab mind edaspidi alati kursil ja meeleseisund on alati suunal - mitte kunagi enam! Olen käsitlenud ka mitmeid ja mitmeid postitusi toitumise ja treeningu teemal, kus olen õpetlaslikul kombel ette näidanud - mida, miks ja kuidas. Endalgi hea teinekord neid piiluda :)


Lausa kolm postitust olen möödunud sügisel kirja pannud Halloweeni teemal. Ilmselgelt oli elevus esimese päris Halloweeni teemapeo ümber niivõrd suur, et ettevalmistused kestsid nädalaid. Olime sõpruskonnaga sõlminud kokkuleppe, et absoluutselt igaüks peab valmistama teemakohase söögi ja ilmuma kohale 100% kostümeeritult. Siinkohal tuleb tõepoolest kõiki asjaosalisi kiita, kuna valik oli meeletu! Nii söögid kui ka kostüümid olid viimse piirini läbimõeldud ja üritus kukkus lausa suurepäraselt välja. Ausaltöeldes olen siiani suhteliselt hämmingus, et kuidas mul küll enda ja Nilsi meikimine (jah, ma meiksin Nilsi) niivõrd hästi välja tuli. Tuleb vast siinkohal endale üks pisike kiitus teha!



Kuna mind valitseb juba aastaid totaalne jõuluhullus, olin pühade perioodil eriti aktiivne DIY projektide katsetamises. Ma maisterdasin ausaltöeldes nii palju dekoratsioone, et neid ei olnud enam kuskile pannagi. Mõned neist on aastakese kenasti üle elanud ja leiavad endale koha ka käesoleva aasta jõuluperioodil aga mõned on näidanud selliseid väsimusmärke, et olen pidanud neist loobuma. Veidral kombel tuleb tunnistada, et jäin enda nikerdustega taaskord äärmiselt rahule ja pea et ei oskagi lemmikuid välja tuua. Küll aga leidsin pildi dekoratiivpatjadest, mis sõbranna Kertu utsitamisel keset ööd valmis said. Nimelt venis meil DIY projektideks planeeritud õhtu lobisedes niivõrd pikale, et patjade meisterdamise kallale jõudsime alles poole öö pealt. Seetõttu imestangi, et veel hilisel kellaajal silm nii palju seletas, et padjad valmis said.


Teiseks lemmikprojektiks on kohe kindlasti lambikuppel, mille tegemisele mitu päeva ja lugematul arvul plastiklusikaid kulutasin. Mida? Jah - plastiklusikaid! Antud meistriteos ilutseb täiel rinnal siiani meie magamistoa laes ja peab vastu nagu tõeline trooper!
Kel samuti DIY tuhin peal, leiate kõik projektid blogi paremalt küljelt klikates sildikest DIY ;)
Minul juba igatahes näpud sügelevad, et saaks juba jälle miskit valmistada.


Tundub, et selliseid kokkuvõtvaid postitusi mulle teha meeldib. Juba eelnevalt mainitud Suve parimad palad ning 2015 aasta lõpus olen samuti teinud kokkuvõtva postituse tunnetest ja meenutustest, mis mind 2015 aasta vältel valdasid. Ma ei teagi kuidas seda nüüd eesti keeles nimetada aga minu jaoks tähistab see nö. closure'it... Maakeeli öeldes, seob lahtised otsad kokku ja avab uued uksed ja võimalused. 2015 aasta lemmikute postitusega olen teinud üsna hea kokkuvõtte kõigest, mis möödunud aastal lemmikute nimekirja pääsesid ja kindlasti teen seda ka käesoleva aasta lõppedes. 

Käesoleva aasta alguses avanes mulle ja Nilsile absoluutselt suurepärane võimalus osaleda täitsa niisama ühel mõnusal sõbrapäeva teemalisel fotosessioonil. Nimelt otsis Marko Mäestjärv Photography paarikest, kellest teha stuudiot tutvustavaid pilte ja sõbrapäeva temaatika täiel hool käima tõmmata. Valituks saime meie ja ohsapoiss kui ilusad pildid sealt välja tulid. Kunagi varem ei ole me taolisel sessioonil käinud, sest noh... ma ei pea ju isegi enam mainima, et ma ei raatsi! Seepärast oligi antud võimalus minu jaoks niivõrd eriline kogemus :)


Üks väga vahva postitustesari, mille kirjutamist ise kogu täiega nautisin ja tundub, et ka teile läks see hästi peale, on Hitid minevikust. Antud postitustes pajatasin jutukesi ühes vanemate muusikaliste lugudega enda lapse- ja nooruspõlvest. Kuna ma olen tegelikult äärmiselt sentimentaalne ja minevikulembeline inimene, oli tõeliselt kift kõiki neid lugusid kuulata ja ka teiega jagada.

Käesolev aasta on toonud minu blogi"karjäärile" mõnes mõttes päris suuri muutusi. Olen osa saanud mitmest blogijatele korraldatud üritusest ja samuti on minuga ühendust võtnud mitmed firmad, kes oma tooteid mulle lahkelt proovida annavad. Tunnen ausalt, et taoline käitumismaneer on justkui blogijate teenistus ja tagasiside tublile tööle. Ma siiralt tänan kõiki asjaosalisi ja loodan, et meeldiv koostöö jätkub :) Et aga teid mu armsaid ikka lugemise eest tänada, on varsti paar mõnusat loosi teie poole tulemas seega stay tuned ;)

Kuna ma juba blogijate ürituste teemal juttu tegin, tahaksin kindlasti möödunud aasta vahvatest seikadest välja tuua Blogiauhindade ürituse külastamise ning asjaolu, et teie mu armsad lugejad, hääletasite minu blogi kõige tihedama konkurentsiga kategoorias seitsmendale kohale! See on vaid üks aasta elus olnud blogile väga suur tunnustus ja ma ei oskagi teid kuidagi ära tänada :) Üsna loomuliku asjade käiguna olete te aga kursis, et olen väga tegev ka videoblogijana ja armastan ka seda valdkonda jäägitult! Sellest ajendatuna olengi juba praegu mõlgutanud mõtteid, et ehk peaksin end järgmise aasta ürituse eel üles andma hoopis videoblogide kategoorias... eks aeg annab arutust.


Oeh... uskumatul kombel saingi blogi esimese aasta kokkuvõtte tehtud. On olnud tõeliselt peadpööritav ja põnev aeg, mis loodetavasti ei lõppe veel nii pea! Aitäh teile veelkord, et te ikka ja jälle siia tagasi tulete ja tänaseks ongi minu poolt kõik.
Räägime varsti jälle!


3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Üks mu lemmikuid blogisid:) Ja su videod on ka nii vahvad. Eriti toredad on need, kus Nils ka kaasa lööb olgu see siis mõni challenge või toitude maitsmine. Te olete super paar:)

Sooviks tulevikus lugeda, kus sa seni reisinud oled ja kuhu tahaksid reisida. Ja lisaks kokkuhoidliku naise nippidest:)

Edu sulle!

Liisa Pärnpuu ütles ...

Nii armas aitäh :) môlemad postituse ideed varsti plaanis, kokkuvôtmise küsimus :p

It`s Elen ütles ...

Palju õnne esimese sünna puhul;)! Lahe kokkuvõttev postitus!