neljapäev, 27. oktoober 2016

Happiness is a piece of cake!

Heia sõbrad,

täna jagan teiega taaskord üht videot, mille valmimisele aitas seekord pisut kaasa Superi Kõnekaart. Nimelt esitasid nad mulle väljakutse kokkamaks posu vingeid erinevate kujudega pannakaid ja videost saategi järgi tšekata kas sain ülesandega hakkama või mitte :)
Eriti tahan aga jagada antud videot sel põhjusel, et videost leiate step-by-step minu absoluutse lemmiku pannakate retsepti. Tegemist on nö. Ameerika pannkookidega, ehk pisikeste paksukestega, kes pannil korralikult kohevust koguvad.

Teate ju küll kuidas Ameerika filmides inimesed hommikuti kuskile dinerisse maha istuvad, kannude viisi kohvi kõrist alla kulistavad ja hommikusöögiks suure hunniku pannakaid koos siirupi ja võitükiga tellivad. Olgugi, et olen üles kasvanud alati suurte õhukeste ülepannkookidega, mille tegemises on mu ema-emake saavutanud absoluutse meistriklassi tipptaseme, siis vot mul endal need üldse välja ei kipu tulema. Seetõttu otustasingi üks hetk katsetada hoopis midagi teistsugust ja eks põnevust tekitas ka ju loomulikult asjaolu, et need paksud pannakad saab üksteise otsa torniks laduda ja enda soovi järgi kas marjade või karamellikastme või moosiga kaunistada.


Kuidagi on juhtunud aga niiviisi, et pannakaid teeme oma kodus haruharva. Julgen väita, et ehk vast kord kolme kuu jooksul? Möödunud nädalal juhtus aga selline lugu, et tegime pannakaid lausa kaks korda - esimest korda video filmimiseks, millest sai ka meie õhtusöök - because adult! :D Teine kord võtsin pannakateo ette otseloomulikult laupäeva hommikul ja otsustasin sellele sisse keerata ühe pisikese vimka. Kuna meil ei olnud kodus ühtki moosi ega muud varianti, millega pannakaid hea nosida oleks, katsetasin hoopis täidetud pannkooke. Pannakate sisse pistsin lusikatäie nutellat ja oh my dear lord I went to heaven!

Et sellist maagilist kooslust saavutada, tuleb pisut taigent asetada pannile ja välgu kiirusel selle keskele kühveldada nutellat. Seejärel pannaka peale veel pisut taigent panna, et nutellane osa kaetud saaks. Nii iisi-briisi ongi!
Kuna tegutsema peab tõesti ahvikiirusel, sest pannakas küpseb kärmelt, on lihtsam variant eelneval õhtul nutella "kettad" küpsetuspaberile valmis teha ja sügavkülma pista. Seljuhul on neid kohe kindlasti veel lihtsam küpsevale koogile asetada.
Tulem sai tõesti imehea ja soovitan tuleval nädalavahetusel katsetada!

Nüüd aga on aeg lisada video minu pannkoogi kunsti katsetusega ja hea meelega ootaksin kommentaaridesse ka teie poolt tagasisidet - kas olete pannkoogi taignaga kunagi joonistada proovinud?


Tänaseks aga minu poolt kõik, olge mõnusad ja räägime juba varsti jälle!

Kommentaare ei ole: