teisipäev, 10. november 2015

Ilusoovitus - FEG ripsmeseerum

Hei!
Kirjutasin mõni aeg tagasi, et võtsin üle seitsme aasta esimest korda ära ripsmepikendused ning mõne nädala möödudes tegin lashlift protseduuri koos keemilise värvmisega, kuna mu ripsmed on väga heledad.
Et aga oma vaeseid elutuid ripsmeid veidi turgutada, otsustasin soetada FEG ripsmeseerumi ning vaadata kas tulemused on siis nii üdini suurepärased nagu internetist lugeda võib.
Mina ostsin seerumi Pro Kosmeetikast ja maksis see ca. 16€ (aga sellest piisab kohe väga pikaks ajaks). Olen lugenud, et ringi liigub ka väga palju järgi tehtud tooteid, mille hind küll mõne euro võrra soodsam, kuid originaali toime omadused puuduvad.



Alustasin FEG kasutamist päev peale pikenduste eemaldamist ning tänaseks olen kasutanud pea 4 nädalat.
Kasutamine on üli lihtne - õhtul enne magama minekut tuleb õige natuke seerumit ripsmejuurtele kanda ja valmis! Mina kandsin seerumit mõni õhtu ka alumisele ripsmereale ning kulmudele.

Mõni päev tagasi kui hakkasin lähemalt tulemusi uurima olin tõelises hämmingus. Seerum on nelja nädalaga mu vaesed raskuse all kannatanud ripsmsed totaalselt ellu äratanud ja vohama pannud.

  • Kõige vasakpoolsemal pildil on näha ripsmed vahetult peale pikenduste eemaldamist
  • Keskmisel pildil on kasutatud kaks nädalat FEG'i, tehtud lashlift ja keemiline värvimine
  • Parempoolsel pildil on näha ripsmed praeguses seisus, FEG'i kasutatud veidi alla nelja nädala


Terve FEG'i kasutamise perioodil ei ole ma ripsmeid dušiga värvinud, kuna olin peale pikenduste eemaldamist värvimistulemusest täiesti šokeeritud. See nägi välja lihtsalt ko-hu-tav :D.
Proovisin eile esimest korda uuesti duši kasutada ja ripsmed olid nii-ii-ii ilusad.
Seega, long story short - soovitan teile FEG seerumit väga kui olete oma lühikeste ripsmetega kimpus! 

Praeguseks aga tsauki!


12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Räägi veel, kuidas ripsmete olukord nüüd on :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Seis on ausalt ülihea! Ripsmed megapikad nii ylemised kui alumised kuigi kasutan FEGi nyyd umbes korra nädalas ainult. Palju on kysitud et kuidas saavad oma ripsmed nij pikad olla eriti arvestades seda et seitse aastat pikendusi kandsin. Niiiettt kui pole veel ostnud siis soovitaaaan :)

Anonüümne ütles ...

Ma tasapisi mõtlen ripsmepikenduste äravõtmisele või pausile ja siis uurin lihtsalt vaikselt maad, et kui võetud, siis oleks kohe asjad olemas, millega ripsmete olukorda paremaks muuta :) Kus ilusalongis Sa muidu seda lashlifti käisid tegemas?

Liisa Pärnpuu ütles ...

Mhm, mul olid ka kõik abimehed varutud juba eelnevalt valmis :)
aga mina käisin siin: https://www.facebook.com/muakelli/?fref=ts

Anonüümne ütles ...


Aitäh! Tundub väga pro ka kulmude tegemises, kindlasti katsetan ta kulmuteenuse ära!
Kurat, tahaks selle ripsmeseerumi juba ära osta, aga praegu olen netist otsinud ja kuskil ei ole :S Pro Kosmeetikas samuti mitte, otsas vms. Ühes kohas muidugi on, aga seal 5 euri kallim hind ka. Ma ikka selles mõttes kooner, et kui tean, et saab odavamalt, siis ei raatsi kallimalt ju.. Ja siis on üks kahtlane leht, et ei tea, kas müüb selle toote originaali.
Ja siis muidugi teine küsimus ka, et mis ripsmetušši nüüd kasutad?
Ma ikka hull ripsmement siin nagu näha, haha..

Liisa Pärnpuu ütles ...

Muide ma olen kingiks ka ostnud FEGi ja viimati ostsin Chilli poest Sikupillist, seal maksis 16,5€. Loodan et on ikka originaal :D
Aga ripsmekaid on mul lausa kolm : Bourjois Volume 1 seconde Ultra Black, L'Oreal Superstar ja Lancome Grandiose.
Neist parim on Bourjois :)

Anonüümne ütles ...

Päris karm hind sellel Lancome Grandiose'l :D just täna guugeldasin parimaid ripsmekaid ja tuli välja, et Lancome Hypnose on ka väga hea! Mis Bourjois heaks teeb? :)
Oo, tänud, peaks Sikupillisse vaatama minema, see mulle tööle mega lähedal :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Mulle õnneks kingiti see niiet no idea :D bourjois hmmm... Tead ta lihtsalt pysiv ja teb pikad ripsmed, ega vast muud maagiat polegi :D ma ju ka ripsmemaailmas veel suht rookie :D

Unknown ütles ...

Aitäh Liisa põhjaliku arvamuse ja soovituse eest!
Kindlasti nüüd julgen proovida, enne olin kahtleval seisukohal :)

Helen ütles ...

Hei, kuidas on ripsmetega olukord nüüd? Ja kas oled veel lashlifti teinud?

Liisa Pärnpuu ütles ...

Ripsmed kasvasid FEGiga niii pikaks, et pidin lihtsalt kasutamise lõpetama :D Suveks panin aga klassikalised pikendused ja sügisel lähen jälle FEG peale tagasi natukeseks ajaks :)

Helen ütles ...

Eks nende pikendustega on kahjuks enamjaolt nii, et kui korra oled need endale saanud siis on väga raske loobuda;). Aga ma pigem kasutan Talikat, mulle ei istu need FEG-i koostisosad...