esmaspäev, 25. jaanuar 2016

Fotosessioon - Marko Mäestjärv Photography

Möödunud nädala kolmapäeval märkasin Facebook'is ülekutset Marko Mäestjärv Photography poolt. Nimelt on Marko tuntud enda imekaunite fotonurkade poolest, mida kindlasti paljud teist juba ka jõulude ajal Facebookis märkasid.
Üleskutse iseloom seisnes selles, et tal oli tarvis leida üks paar, kes oleks valmis jääma fotokaamera ette tema uues Sõbrapäeva nurgas ning aitaks tal seeläbi luua reklaamfotod kõikidele huvilistele.
Oleme Nilsiga juba mitu aastat mõelnud, et tahaks väga lasta endast mõned pildid teha, et need seejärel ilmutada ja koju üles riputada. Aga nagu ilmselt isegi olete tähele pannud, siis fotosessioonid proffide juures on päris kallid. Seega on see sessioon meie jaoks ka juba aastaid vaid mõtteks jäänudki.

Kui Marko Facebook'is üleskutse avaldas, haarasin kohe härjal sarvist ja pakkusin välja, et oleksime hea meelega tulemas. Soovijaid oli väga palju aga õnneratas naeratas seekord meile. Peale mõningaid läbirääkimisi läksimegi reede õhtul peale tööd Marko fotostuudiosse kohale ja olime valmis kaamera ette jääma.
Marko võttis meid naerulsui vastu ja hakkas kohe juhendama, et mis poosid, näoilmed ja emotsioonid olema peaks.
Muidugi olime algselt veidi kohmakad ja ei teadnud kuidas istuda ja astuda, aga õhkkond muutus vaid minutitega väga vabaks ja tundsime end kaamera ees hästi.
Fotonurk oli lihtsalt üliarmas ja ma olin tõeliselt üllatunud kui kuulsin, et Marko oli nii mõnedki asjad ise meisterdanud. Kõik nägi nii ilus väja!
Veetsime fotosilma ees veidi üle tunni ja terve selle aja vältel naersime meeletult palju, sõime südamekujulisi komme, jõime veini ja smuutit ning ajasime veidi ka niisama juttu.
Kokkuvõtteks võin öelda, et soovitan teil väga Marko stuudiot külastada!










Muideks, Markol on hetkel Facebookis käimas mäng kus loositakse välja just seesama sõbrapäeva fotosessioon. Olge aga lahked ja võtke sellest osa siin : LINK

Praeguseks aga tsauki ja ilusat nädala algust!


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Awww.. te olete imearmas paar! Ma seda juba ammu videote pealt täheldanud :) *kade*

Liisa Pärnpuu ütles ...

Aitähh :)))