neljapäev, 28. jaanuar 2016

Minu lemmikud Youtube'rid!

Heiheii,

Olen ise viimaste kuude jooksul Youtube'is päris hüperaktiivseks muutunud. See tähendab siis seda, et mõtlen ise pidevalt kuidas seda hiigelsuurt meediaplatvormi enda videotega küllastada ning samuti jälgin väga paljusid teisi, kes seal sõna võtavad ja enda kunstilisi üllitisi üles laadivad.
Olen täheldanud, et kõige enam meeldivad mulle VLOG'i tüüpi videod ja mida pikemad - seda paremad :D
Ma ei jälgi pea, et kunagi meigiõpetusi, mis on üks tõeline Youtube hitt. Olen neid põgusalt piilunud vaid siis, kui on tõesti vaja midagi eriti veidrat teha - näiteks Halloweeni ajal.
Peale VLOGide armastan jälgida ka erinevaid challengeid , millede teostusi on huvitav vaadata ning isegi midagi kõrvataha panna.

Üks minu lemmikteemasid Youtube'is on ajaloodokid, mida olen vaadanud lihtsalt niiiii mitmeid-setmeid tunde. Minu lemmik-lemmik-lemmik ajastuks on Henry VIII juhitud Inglismaa ning samuti 18-19 sajandi inglismaa elu-olu. Samuti olen vaadanud läbi väga palju Romanovite dünastia dokke ja kahekümnenda sajandi Inglismaa kuningliku perekonna videosid.
Ma olen neist dokkidest täiesti lummatud ja ausaltöeldes olen enda meelest kõik ülalmainitud teemadega seonduvad videod Youtube-is ära vaadanud ja mul on niii kahju, sest ma ei suuda enam endale meelepäraseid leida :'(

Mul ei möödu ühtegi õhtut niiviisi, et ma Youtube videosid ei chekkaks. Näiteks alati kui köögis kokkan - mängib mul taustaks mõni video. Õnneks on mind õnnistatud köögiga, mis on elutoast eraldatud, seega saan enda pläralära videosid rahus vaadata ja Nilsi sellega ei tüüta.
Olgugi, et Nils on mul tõeline Youtube inspektor ja jälgib igapäevaselt minu kanali statistikat ja üritab seda paremaks muuta, siis minu jälgitavaid Youtube'reid ta ometi kuulata / vaadata ei viitsi.

Veel mõned kuud tagasi veetsingi enda õhtud suuremas jaos niiviisi, et vaatasin peotäie Youtube videosid ja õhtul vaatasime Nilsiga enne uinumist alati mõnd sarja. See aga tekitas tõelisi unevaevuseid kuna säravvalge arvutiekraan ei lase teps mitte lihtsalt magama jääda. Nüüd aga oleme juba mitmeid nädalaid väga tublid olnud ja magamistuppa arvutit enam kaasa ei tassi. Loeme alati enne uinumist raamatuid, mille tõttu vajun iga õhtu maksimaalselt kümne minutiga unne :D
Minu loogika on see, et kuna silmad peavad õhtul nö. töötama (ehk raamatulehtedel edasi-tagasi liikuma), väsitan enda aju ja pea ülikiirelt ära ning selletõttu kukun kiirelt. I like!

Aga kui raamatuaeg pole veel õhtusse sõudnud, vaatan läbi siiski üsna mitmed Youtube hiiglased, kellest lemmikuid tutvustan täna teilegi.



1.Alustame siis minu kõige lemmikumast - ThatcherJoe (kanali link)
Ma olen millegipärast üsna veendunud, et paljud teist on juba Joe videotega tuttavad. Olgu see siis tänu tema põhikanalile, tema VLOG kanalile või kasvõi tema Youtube geeniusest õe Zoellale.
Joe videod on lihtsalt nii siganaljakad ja geniaalsed. Tema välja mõeldud challenge'id ja vembud sõpradele on medalitväärt.


2. Teise koha omanik on preili nimega Remi Ashten a.k.a MissRemiAshten (tema kanal)
Olen tema kanalit jälginud juba aastaid ja soovitan seda teilegi. Jälgin nii tema põhikanalit kui ka VLOG kanalit igapäevaselt. Ta on meeletult enesekindel, armas ja tegus inimene, kelle hüüdnimeks sotsiaalmeedias on saanud MissRemiCraften. Seda siis sellepärast, et talle meeldib teostada koguaeg erinevaid craftingu projekte ehk meisterdamisprojekte. Need tulevad tal alati imetabaselt hästi välja.
Samuti on väga huvitav jälgida tema igapäeva elu ja tegemisi suurlinnas L.A-s kus ta jagab korterit oma armsa koera Daysiga.


3. Kolmandaks mainin ära Youtube'is juba aastaid laineid lööva Uus-Meremaa iluguru Shaaanxo (tema kanal). AGA! Ma ei jälgi pea, et üldse tema põhikanalit, vaid igapäevaselt ainult tema VLOGi kanalit, millele ta postitab hiiglama pikki videosid enda kodusest elust koos kahe nunnu koera ja kaas-Youtube'rist mehega. Nende elu tundub seal teiselpool maakera lihtsalt nii põnev :)


4. Neljandaks toon välja ühe täiesti omapärase ja mitte kellegiga võrreldava karakteri kelleks on Bunny Meyer a.k.a grav3yardgirl (tema kanal). Vot tema puhul on nüüd küll selline lugu, et vaatan põhimõtteliselt kõiki ta videosid. Ta on samaaegselt nii veider, nii armas ja naljakas.  Ta võib esialgu tunduda superimelik aga müstilisel kombel on temasse kiindumine läbi arvutiekraani ülilihtne. Ta elab uskumatult veidrat elu ja armastab kõiki oma fänne. Soovitan soovitan soovitan!


5. Zoella - kes siis ei armastaks Zoellat (tema kanal) ?
Ta on lihtsalt äraütlemata nunnu! Eriti armastan ma teda jõuludepaiku kui on käimas 24 days of Zoella, ehk tema VLOGMAS. Ta on lennukate ideedega ja suppervideotega. Samas teisest küljest laseb ta vaatajad sisse enda koju ja näitab meile end kõige loomulikumast ja kodusemast küljest. Muide - ta sööb pea igapäev pitsat ja  šokolaadi - ja on ikka ülipisike :D Jelly much?!!?!



6. Alfreeeedooo - ehk PointlessBlog (tema kanal). Kes veel ei tea, siis Alfie on Zoella ustav elukaaslane ning oma kodu jagavad nad ka üliarmsa kutsu Nala'ga (kelle hüüdnimi Zoella venna Joe jaoks on Alan). Ma imestan seda, et Alfie postitab videosid põhimõtteliselt igapäev, kuidas ta küll jõuab?? Aajah... see on ta töö :D Igatahes - nii tema põhikanali kui ka VLOG kanali videod on kõik vaatamist väärt ja põnevust täis!


7. Aeg on jõudnud nüüd nii kaugele, et välja tuua ka minu lemmik Eesti Youtuber, kelleks on kindlasti Nele Kirsipuu (tema kanal). Olen vaadanud läbi vist kõik Nele videod ja oii neid on väga palju. Ta on väga siiras, armas ja nutikas Eesti neiu, kelle videod on ühest küljest väga naljakad ja teinekord ka väga mõtlemapanevad. Ta mõtiskleb pidevalt erinevatel elulistel teemadel, käib looduses matkamas ja teeb huvitavaid vempe mida enamasti inimesed ette võtta ei söanda.


8. Viimasena mainin ära Youtuber'i nimega RachhLoves (tema kanal), kelle näol on tegemist ühe armsa naisega, kes teeb videosid väga paljudest erinevatest asjadest. Mulle meeldib tema puhul videote stabiilsus, taustad on alati väga läbimõeldud ning samuti video sisu. Minu kindlaks lemmikuks tema kanalil on videosari mil nimeks Pinterest Hacks Tested, kus ta katsetab huvitavaid leide Pinteresti maailmast. 



Lemmikutega on nüüd selleks korraks kõik. Mainin veel ära, et lisaks vaatan mõnikord selliseid põnevaid kanaleid nagu WatchMojo ja BuzzFeed.
Loomulikult jälgin ka enamus Eesti blogijate Youtube kanaleid, et ikka omadele kaasa elada :)
Võib julgelt öelda, et Eesti Youtube kommuun kasvab väga jõudsalt ja videod muutuvad järjest paremaks ja põnevamaks.
Loodan, et teilegi Youtube huvi pakub ja ärge unustage ka minu kanalit tšekata (minu kanal).

Selleks korraks aga kõik ja tsauki!

3 kommentaari:

Inger ütles ...

Wow nii lahe on avastada, et keegi on veel olemas, kelle lemmik ajastu on Henry VIII Inglismaa!! :D Sain selle pisiku Tudorite sarja vaadates. Ma küll ei jälginud seda regulaarselt, aga mulle jäi silma ja hakkas väga meeldima Anne Boleyn ja nende love story (näitleja meeldis ka väga). Ja sealt see ratas veerema hakkas, mis pani mind lugema läbi mega palju raamatuid alustades Henry armukestest lõpetades tema 6 naise elulugudega ja Youtube dokke vaatasin ka:D Ja no ma ei oska isegi kirjeldada seda tunnet, mis mind valdas kui ma külastasin Inglismaal Hampton Courti, kus nad Annei-ga elasid. Lihtsalt vaatasin ringi ja terve aeg mõtlesin, et omg....siin nad kunagi kõndisid oma ilusate kleitidega, siin nad seisid Henryga, siin nad rääkisid jne. Olin nii õnnelik seal lihtsalt, et järgmine kord Inglismaal olles võtsin uuesti sinna sõidu ette :D

Liisa Pärnpuu ütles ...

Nii lahe kommentaar, web-five *clap*! Hakkasin ka kunagi tudoreid mega suure õhinaga vaatama aga jäi pooleli kuna minu meelest pool aega (kui mitte rohkem) toimus lihtsalt amelemine hahaha :D nils koguaeg uuris et ootoot mida ma nyyd ikka vaatan siin netis :D AGA never know äkki oligi siis tol ajal nii...samas kui võrrelda Henry sarja karakteri välimust ja tema reallife välimust siiiiis i dont think soo :D
Ooomg hampton court, mega! Ma olen ka selline et seisan ja mõtlen ja katsun seina ja siis jälle mõtlen haha :D
Muide - oskad soovitada äkki mõnda raamatut mis eriti hea oli?

Inger ütles ...

Jah selle Henry välimusega sarjas on nagu ta on:D Aga mulle see näitleja hakkas ka täiega meeldima, niiet ma otsustasin lihtsalt selles suhtes reaalsust ignoreerida ja kujutan neid alati ette ikkagi sellistena nagu sarjas :D:D Endal nii toredam:D Aga raamatute osas eks kõik olid okeid. Aga tooks välja vb selle "The mistresses of Henry VIII" by Kelly Hart. Sest kui tema seaduslikest naistest on väga palju teada, siis oli huvitav lugeda kui palju tal tegelikult lisaks niigi kuuele naisele veel neid võis olla. Ehk päris palju uut infot mu jaoks:D Ja teine mis pähe tuli on "The other Boleyn girl" by Philippa Gregory. Seal on peategelaseks hoopis Annei õde Mary Boleyn. Ja see on nüüd puhtalt ilukirjanduslik raamat, ehk aluseks on ikka õiged sündmused, aga väga palju on juurde pandud ja välja mõeldud. Aga kuna sa ka ilmselt kohe oskad vahet teha mis õige mis mitte, siis täitsa tore storyline;)