neljapäev, 18. veebruar 2016

Austria VLOG osa II

Hei kõik teie seal,

Vaatan siin hetkel saksa keelset Simpsonite multikat ja mõtlesin, et oleks vast viimane aeg reisipäevade dokumentatsioon kirja panna. Niisiis, kuhu ma jäingi...

Meie reisu esimese poole nägite kenasti viimase video pealt ära ning sellele järgneski kohe esmaspäevane mäepäev. Avastasime uusi nõlvu kõrvalkuurortis ja trotsisime pilvede ja udusegust ilma. Õnneks kehvad ilmaolud eriti ei morjenda, sest esiteks Eestis elades oleme me ju "kehva suusailmaga" aastaringselt harjunud ning siin kõrgmäestikus saabuv lumekrudina ja suuskade vihina kooslus pakub liiga suurt naudingut.
Tegime esmaspäeval samuti pika päeva nagu ka pühapäeval ja veetsime õhtu vaikselt, et valmistuda teisipäevaseks Nilsi sünnaks.
Trotsisin küll juba reisi teisest päevast alates erinevaid haigusnähte aga pigistasin ikkagi silma kinni ja võtsin viimast.

Teisipäev algas samuti pilviselt kuid siiski ülima õnnetundega, kuna hommikul vara sain anda üle Nilsile tema sünnakingi. Käisin ka eelneval õhtul salaja jooksuga hotelli adminnis, et paluda hommikusöögiks väikest sürpriis-kooki sünnipäevalisele. Toodi imearmas šokolaadikook maasikate ja lauluga.
Peale hommikusööki pakkisime aga taaskord varustuse selga ja seadsime suuna mäe poole. Tegime teisipäeval tsipa lühema päeva, et oleks rohkem aega ja jaksu pidada maha üks korralik after-ski pidu. Veider on asjaolu, et olen suusareisidel nüüd ühtekokku käinud 14 aastat kuid mitte ühelegi after-ski'le pole ma veel jõudnud. Nüüd sai see viga aga parandatud ja jeesusmaria millest ma kõigest olen ilma jäänud, pidu oli lihtsalt nii kift :) Tunnistan ausalt, et lubasin Nilsile juba enne reisi, et pean tema sünnipäeval kinni kõikidest tema seatud tingimustest ja üritan peol sammu pidada, mis tähendas muidugi minu jaoks seda, et ära tuli juua lugematul arvul Pirni-Willi'si. Sekka ka mõni valge veini spritzer ja oligi juba täitsa hästi :D


Kui algselt tundsin end veidi veidrana keset sulaselget päeva drinke trimbates, siis sain hulganisti julgust juurde nähes veel umbes 50 inimest niiviisi usinalt toimetamas :D Kohe näha, et pole varem after-ski'l käinud eks :D Tegime agaralt aga tantsusamme ja röökisime Briti bändile kaasa laulda, ühes kogu ülejäänud baariga.
Kella seitsme paiku kappasime kogu varustusega hotelli tagasi ja ampsasime kaks ampsu enda taaskordsest hiigel-õhtusöögist. Õhtu saatsime öösse tundideviisi naeru lõkerdades ja American Dad multasid vaadates.
Olin ausaltöeldes valmis, et kolmapäeval on mul täiesti kohutav peavalu ja muud taolist mis selle peovärgiga kaasneb eksole, suur oli minu üllatus kui ärkasin supervärske ja puhanud enesetundega :D Veetsime tol hommikul vaid tunnikese kauem puhates ja kablutasime jala mäele. Tegime taaskord korraliku pika päeva ja vaarusime õhtul rampväsinutena hotelli. Einestasime isuga ja võtsime ülejäänud õhtu rahulikult.


Täna neljapäeval oli aga meie viimane mäepäev ja lõpppppuks ometi paitas ka päike meie põski. Ilm oli täiesti imeline ja võtsime päevast kõik mis võtta andis aga seda kõike näete juba mõne päeva pärast viimasest Austria vlogist :)
Et teil aga meie reisi keskpaik oleks kenasti visualiseeritud, oleme kokku pannud taaskord ühe vlogi, mille leiate postituse lõpust :)
Mõnusat nädala jätku ja head vaatamist!





2 kommentaari:

LIINA J ütles ...

Pean ikka kommenteerima, et sul on nii ägedad vlogid! Ise olete alati nii positiivsed, et kohe hea vaadata. :D kui sinu blogi leidsin vaatasin ikka mitu-mitu tükki tagantjärgi ära ja thumbs up!

Ja põiepõletikust rääkides, siis see tuleb ju alati kõige ebasobivamal ajal, ehk reisil olles või omastkogemusest enne 8h autotrippi või hommikul ärgates kui käesolevaks päevaks on plaanitud rabamatk või muud vahvat. :D

Liisa Pärnpuu ütles ...

Aitähhh!! :)

Ja põiepõletikust rääkides, ohmygod kui haige asi see on. Mul on ta kahjuks krooniline kylaline ja antibiotsikuurid ei aita ka miskit, alati ta tuleb siis kui teda kõige vähem oodatakse :D