pühapäev, 7. veebruar 2016

Video - The Sister Tag

Tsautsauu,

Olen tänasel pühapäevasel õhtupoolikul kohe erakordselt heas tujus ja ei tunneta seda tavapärast töönädala alguse stressi ligi hiilimas. Vast mängib siin väga suurt rolli asjaolu, et vaid 5 tööpäeva pärast algab puhkus. Jesss!!



Kuna ma käesoleval nädalal ei ole teid veel ühegi videoga kostitanud siis on täna ju viimane aeg sellega tegeleda. Täna näete videot nimega Sister tag, mille võtsin linti koos oma õe Lottaga. See goofy inimene keda te minu videotes näete ongi üsna igapäevane mina aga koos Lottaga olles tuleb see veider iseloomuomadus minus veel eriti esile ja mul on tunne, et meie kaks koos oleme kohe tõeline hunnik goofynessi :D Ütleme nii, et thank god for sisters, sest ma tõesti ei kujuta oma elu ilma nendeta ette. Suure õe roll on kindlasti üks minu elu tähtsamaid ja alateadlikult käseb see mul pidevalt olla tubliks eeskujuks pisematele. Loodan, et saan sellega hästi hakkama :)

Et aga see udune ja pime pühapäev mõnusalt õhtusse veeretada, hakkan nüüd kärmelt mõnusat õhtusööki valmistama ja sukeldun oma "pisikesse" Youtube maailma.
Aaaa muideks, naised! Kui te veel ei tea, siis täie hooga on käimas MKR ehk My Kitchen Rules seitsmes hooaeg ja väljas on juba kolm mõnusalt pikka tunnist osa. Tundub, et seitsmendasse hooaega on suudetud valida jälle täiesti eriskummalised ja samas nii suurepärased tiimid. Uskumatu, et neid ikka alati jagub...no samas Austraalia on vast niivõrd suur, et valikut peaks nagu olema. Igatahes, hea töö ja kiitus saatetegijatele.
Kui teil minu ja Lotta videokene on vaadatud, annan teile enda poolse heakskiidu pea-ees MKR maailma sukelduda!
Praeguseks aga tsau ja mõnusat vaatamist :)


4 kommentaari:

LIINA J ütles ...

Ma lihtsalt armastaaaan MKR-i! Nii hea on mõelda, et see hooaeg alles algas ja nii palju mõnusaid osasid on veel ees :)

sandrelle.net ütles ...

Ihiii, nii numpso goofy sel juhul! Ma ikka pean mainima, et sa oled üks mu viimase aja lemmikinimesi no! Iga uue videoga olen kas kõht kõveras või mõtlen, et appi, me nii sarnased. Nt kaks random asja: kui Lotta ütles sulle, et sa mõnitad teda, siis tekkis niiiii tuttav tunne - ma ise ka naljaga naeran mõne sõbrantsi üle ja siis nad kurdavad, et Sannu miks mõnnad. :( Ma mingi, et eiiii mõnita üldse, lihtsalt teen nalja! Ja enne vaatasin teie jõuluvlogi ja kui hakkasid ema koeraga sellise teistsuguse häälega (mitte nagu nunnutav, aga just selline piiksuv) rääkima, siis tuli meelde see hetk, kui Tõnu mind ükspäev imelikult vaatas, et mismoodi ma meie kassiga vahepeal rääkgin. SAMA piiksuv hääl no. Hakkasin nii naerma. :D Ja siis nüüd Tõnu teeb kogu aeg seda häält järele.... :D Ahaha! Naiss! Jään uusi videoid ootama igaljuhul! ;)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Niiiii tore lugeda sellist kommentaari Sandra, ausalt! :)))
Minu meelest ei olegi võimalik nunnude loomadega muud moodi rääkida kui et end ise samamoodi nunnuks teha, tekib nendega parem connection ju :D (ma loodan, et nad ise saavad ka aru kui nunnupallid nad on :D )
Ma ikka mõnikord mõtlen et hmmm kas keegi üldse viitsib neid videosid vaadata ja kahtlen endas aga selline tagasiside annab alati palju enesekindlust juurde :)

Anonüümne ütles ...

Te niii õelikult viskasite juukseid siin ühes kaadris :D