teisipäev, 8. märts 2016

Austria toitude testmine

Hei naised,

täna on ju meie päev! Kena naistepäeva teile!
Tänane hommik on üsna mõnusalt alanud. Olenemata sellest, et kogu õu on mattunud paksu uduloori alla, toovad kontoris ja kodus päikesekiire tuppa imekaunid kollased tulbid.


Nils on mulle ka saladusloori all paljastanud, et täna on mind ootamas ka naistepäeva puhul pisikene üllatus, seega ootan õhtut põnevusega. Üllatused mulle meeldivad. Aga sellest enam, meeldib mulle endale üllatusi teha ja selletarbeks võtsingi eile õhtul ette korraliku trühvliteo, et Nilsil oleks tänase naistepäeva puhul võimalus ka enda kontori nais kolleege üllatada. Sain juba Nilsi käest tagasisidet, et minu Domino ja Raffaello trühvlid võeti väga hästi vastu :)


Kui ma juba toiduteemale sattusin, siis tahaksin teile esitleda ka meie kõige viimast Austria-teemalist videot, mis täna hommikul Youtube'i üles sai. Nagu meil juba kombeks on saanud, võtame julguse rindu ja proovime ära igasugu eri riikide toiduained. Seekord said valituks just need, mis eriti kummalisena poeletil silma hakkasid ja meis huvi tekitasid. Loodan, et teile meeldib, meil oli igatahes väga lõbus :) 

Praeguseks aga tšau ja mõnusat vaatamist!



10 kommentaari:

LIINA J ütles ...

Ma kindel ei saa endas olla, aga kas moorapea ei ole mitte selline pirukas, et kahe kukli vahel on mingi kreem? Ma nagu häguselt mäletaks midagi sellist.. Ja tofust nii palju, et ma ka seda muidu omateada söönud ei ole, aga Sushishopis müüakse ühte üliiihead asja, kus tofust on nagu väike tasku ja siis seal sees on riis ja wakame salat. Seda soovitan küll proovida :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

jep sul on õigus, neegrimusi it is :D

Anonüümne ütles ...

Huvitav, miks mu kommentaar siin ei ilmu :)
Mul nagu mingi jama oli selle kommentaariga, et äkki ei läinud läbi, aga praegu vaatan, et näitab mulle siin ikka, et "Aitäh kommentaari eest! Sinu kommentaar on nähtav peale aktsepteerimist."

Liisa Pärnpuu ütles ...

hmmm...ma peaksin ikka kõiki kommentaare nägema, mis avaldada on vaja. Loodan, et mingit jama ei ole kuna ma ei oskaks seda absoluutselt parandada :D

Anonüümne ütles ...

Nuuks.. :D ma igatahes ütlesin, et see video tegi mul tuju nii heaks.. eriti need lõpusekundid :) nii armsad olete!
Ja küsisin, et kust need päikeseprillid ostetud on :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

awww aitäh aitäh aitäh :) Prillid on Rimist :D

Anonüümne ütles ...

Tegelt??? Ei ole nii :D Kas ammu? (pliis ütle, et ei:D)

Liisa Pärnpuu ütles ...

hehee umbes 3-4 nädalat tagasi :D RimiGlam :D

Anonüümne ütles ...

Muhaha, RimiGlam indeed :D a millisest Rimist? Igas Rimis ei ole päikeseprilli valikut :) Tahaks kohe uurima minna :D

Liisa Pärnpuu ütles ...

Laagri suur Rimi, toetan koduhuudi poode ikka :D