neljapäev, 24. märts 2016

Küsimused & Vastused osa I - Video

Heihei,

kui mõnus päev täna on, täitsa nagu vale-reede, sest homme on ju vaba päev juheii juhheiii! Täitsa ükstapuha, et õues miinuskraade näitab, mina otsustasin tänasest alates talveilma boikottida ja tulin südamerahus nahktagis tööle. Küll tähendas see seda, et toimus korralikum layerdamine, ehk kampsunid, mütsid, sallid, saapad, kindad tuli siiski lisada.
Täna aga tahtsin teiega jagada taaskord üht videot, kus figureerin seekord üksinda. Nimelt palusin teil esitada endale möödunud nädalal küsimusi, mis teile minu kohta huvi pakuvad ja vastasin enamused neist kenasti ära. Enamused sel põhjusel, et küsimusi tuli lihtsalt meeletult palju ja kuna laviin ei ole veel lõppenud, siis võtan mingi hetk linti ka teise osa, sest kes ei tahaks ju ometi näha mind rääkimas näiteks oma elu kõige piinlikumast hetkest ja paljust muust haha :D

Igatahes olete te niiiii tublid, et suurel hulgal vahvaid küsimusi minu poole teele panite, aitäh teile!
Aaa muide, alates tänasest teen pisukest koostööd sellise superfirmaga nagu Canon, mis tähendab seda, et vähemalt järgmised kuu aega peaksid minu videod ja blogis ilmuvad fotod olema superlux kvaliteediga. See teeb mind nii õnnelikuks :)

Loodan, et teile minu väike pikk videoke meeldib ja mõnusat vaatamist!


2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Canoni uudise kohta on mul küll väga hea meel lugeda! ja millal siis uus video tulemas on? (:

Liisa Pärnpuu ütles ...

Jesss all thanks to you!! Aga testkaameraga filmitud vlog peaks nyyd käesoleval nädalal yles saama :)