teisipäev, 19. aprill 2016

Naeratus särama Brilliant Smile'iga!

Hei armsad lugejad,

täna jagan teiega ühte põnevat eksperimenti koos enne-pärast piltidega, mille Nilsiga ette võtsime.
Minu jaoks on enne-pärast piltidega lood alati niii põnevad, sest manavad ette väga selge kujutluse, et mis siis päriselt toimus.
Nimelt proovisime me mõlemad Brilliant Smile hambavalgendusplaastreid (LINK) ja olime ikka vääääga põnevil.
Oleme kunagi ammu proovinud ka Cresti plaastreid, millede kasutamine oli küll väga lihtne ja kiire aga samas tulemust polnud nagu ollagi. Sellest oli muidugi väga kahju kuna ootused olid suured.
Samuti oli Nilsil võimalus möödunud jõulude ajal käia hammaste fotovalgenduses, mis kulutulena oli Facebooki vallutanud ja endast niivõrd tõhusa mulje jätnud. Protseduurijärgselt anti Nilsile edasi info, et tema hambatoon olevat nüüd 6 tooni valgemaks läinud aga kui ma päris ausalt ütlen, siis ei olnud ka selkorral eriti suurt erinevust näha.

Kuna joome igapäevaselt mitu korda kohvi, sööme tihti boršisuppi, karriroogasid, tomatikastmeid ja muud, mis hammastele üsna tugeva pigmendi jätavad, leidsime, et on aeg anda võimalus millelegi uuele!
Brilliant Smile erinevused võrreldes teiste brändidega tundusid üsna paljulubavad. Tegemist on Rootsi firmaga, mille tooted on välja töötatud juba aastast 2003, koostöös hambaarstidega.
Kõige enam meeldis mulle asjaolu, et tooteinfo kohaselt ei puhasta plaastrid mitte hamba pealispinda nagu teised sarnased tooted vaid hoopis imbub toimeaine dentiini, mis siis omakorda hakkab hamba värvust puhastama seestpoolt. Kui dentiin tundub teile võõras sõna - siis maakeeli tähendab see hamba sees olevat pruuniks värvunud osa.
Samuti oli minu jaoks oluline asjaolu, et plaastrid on PH neutraalsed, ehk ei kahjusta igemeid. Igemed on mul ääretult nõrgukesed ja sel põhjusel ei kvalifitseeru ma ka enamike valgendusprotseduuride jaoks. Lisaks kasutasime mõlemad Brilliant Smile hambapastat, mis omakorda pidavat valgendusprotsessile tõuke andma.




Ainuke asi, mis tundus meie jaoks algselt keerukas, oli asjaolu, et plaastreid tuli peal hoida korraga 1-2 tundi. Olime varasemalt harjunud, et 15 minutit ja naksti valmis. Aga nagu katsetused on näidanud - see süsteem ei toimi.
Kuna varasemad prooviplaastrid olid väga kehvad hambal püsima, tundus 1h ikka väga keerukas.
Jumalale tänu, avastasime juba esimesel kasutuskorral, et miskit on BS tehnoloogias muud moodi tehtud ja plaastrid püsisid imelihtsalt hammastel. Tund möödus lihtsalt ülehelikiirusega ja plaastrid ei seganud õhtuseid toimetusi.
Kuna ühe kuuri pikkus on maksimaalselt 7 päeva, otsustasime võtta olukorrast maksimumi ja läbisimegi mõlemad 7 päevase kuuri. Kui nüüd täitsa aus olla, võttis see kuur meil mõlemal aega vähemalt 14 päeva, kuna igapäevaselt ei olnud meil meeles plaastreid kasutada.
Minul ei esinenud kordagi komplikatsioone, küll aga Nilsil, kui ta esimest kuuripäeva alustas. Nimelt on temal fotovalgendusest möödas tänaseks päevaks umbes 4 kuud ja leidsime, et ju said siis tema hambad seal niivõrd vatti, et korraks ka plaastritega tundlikuks muutusid. Ülejäänud kuuripäevadel seda õnneks aga enam ei esinenud ja saime südamerahus susistades plaastrid lõpuni kasutada :) Susistades sellepärast, et veidi meenus aeg, kui suus olid veel breketid ja kõne neist üsna veidraks ja defektseks muutus :D

Nüüd aga selle kõikse põnevama osa juurde! Näitan teile meie enne-pärast pilte ja lasen teil otsustada tulemuse üle. Meie arvates oleme me nüüd igatahes tõelised irvikkassid ja hammaste plaginal tahaks ainult suud irevil hoida :D Tulemus on silmaga nähtav ja hambad on tõepoolest valgemad.
Filmisin teile üles ka ühe pisikese video-õpetuse GIF näol plaastrite paigaldamisest.







Kui kellegis teis peaks peituma salasoov suveks endale säravvalge naeratus skoorida, siis Brilliant Smile tooteid saate soetada Glow Beauty Studiost või nende veebipoest (LINK).

Tänaseks aga kõik ja naeratamiseni!



4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas kasutasite neid 69-euroseid plaastreid, mis tegelikult mõeldud 14-päevaseks kuuriks? Lihtsalt Te jagasite need kaheks ja siis tuligi 7 päeva ühe inimese kohta?

Tulemus tõesti vinge :) Kas saan õigesti aru, et tegelikkuses ei tohiks siis selle kogu perioodi vältel juua kohvi, süüa šokolaadi (nii nagu seal kodulehel kirjas)?

Liisa Pärnpuu ütles ...

Just neid samu! Uurisin BSist jàrgi ja soovitatigi maksimaalselt 7 pàeva kasutada ja ylejàànud siis nàiteks aasta peale àra jagada
Aga meie lihtsalt jagasime kaheks :) ei ole soovituslik neid asju syya aga me vàga rangelt kinni ei pidanud sellest :)

Unknown ütles ...

Teil on Nilsiga nii ühesugused hambad! :D

Liisa Pärnpuu ütles ...

Mis see väide oligi, et paarid lähevad pikapeale ühte nägu? :D