reede, 6. mai 2016

EBA2016 lemmikud!

Hei armsad,

täna avati Eesti Blogiauhindade hääletus! Olin jupp aega valmistunud, et kui 06.05 kell 00.00 kukub, kuulutan kõva häälega kõikidele "aaee aeeee help a sister out!"
Tõsiasi on aga see, et hoopis Nils teavitas mulle täna hommikul, et "kuule kuule, EBA hääletus algas, sa ei mäletanudki või?!".

Võtsin minagi nüüd selle viis minutit ja panin oma lemmikutele hääled kirja SIIN LINGIL !
Esialgu tundus list täiesti hoomamatu - kujutate pilti - 379 blogi on end üles andnud või on nad üles antud! Müstika...

Lähemal uurimisel selgus, et päris kõiki kategooriaid ei peagi täis klõpsima ja nii ma tegingi. Ma tunnistan ausalt, et mõnes kategoorias ma lihtsalt ei omanud halli aimugi ühestki osalejast...
Üsna mitmes aga sain südamerahuga enda lemmikutele hääled kirja panna :)

Tundsin küll elublogide all - kus olen ka ise esindatud - väikest kiusatust enda poolt hääletada ( upzz :D) AGA ma siiski suutsin end tagasi hoida ja panin hääle kirja enda absoluutsele lemmikule Ailile!
Videoblogijana andsin enda toetava käpa armsale Merlinile, kes nii tublilt terve käesoleva aasta on lubanud igal jumala esmaspäeval uue videopostituse teha. Saladuskatte all võin öelda, et meil on ka koostööna mõned videod plaanis :)
Lemmik beebiblogina läks kirja otseloooomulikult imearmas Britt ja ilublogina tõeliselt kadestamisväärne iluguru - nimekaim Liisa!
Moeblogide kategoorias sattusin küll hetkeks kimbatusse, sest esindatud olid mitmed minu moelemmikud. Ise ma küll miski trendiseadja ega moejärgija ei ole, aga teisi on ju nii põnev ahhetades-ohhetades jälgida. Siinkohal sai minu hääle oh-hot-damn kui vinge Kätriin.

Tundsin aga sügavalt puudust kahest blogijast, kelle enda rõõmuks sain siiski aasta üllataja ja lemmikblogina küsitluse lõpus ära märkida. Nendeks on loomulikult Kukupesa  ja Ninel.
Ma küll ei tea põhjust miks neist kumbki hääletusel esindatud ei ole, aga minu hääl on nende toetuseks nüüd vähemalt kirjas ja süda rahul :)

Loodan, et ka teie minu armsad lugejad, tunnete soovi minu poolt mõni hääleke anda. See oleks nii vahva :) Kui aga leiate, et lemmikuks on saanud keegi teine, siis mina õilishing (nagu ma armastan enda kohta öelda :D )pooldan ikkagi ausust ja õigete tegijate toetamist!
Igaljuhul - loodan ja ootan teiega 11.06 Wabaduses kohtumist juba pikisilmi!

Tänaseks aga kõik ja mõnusat reedet! 



5 kommentaari:

miiu ütles ...

sa oled armas, aitäh, kuigi Kukupesa on meil bisnes ja Käopesa on blogi, aga vahet pole, ma olen meelitatud ikka :D ja mitteosalemise põhjus on tegelikult lihtne - ma olin osalemisest väga elevil, aga terve kategooriatäie blogijate koledateks ja sisututeks hobusenägudeks mõnitamine ei lähe hästi kokku minu ideega toredast kokkuhoidvast blogikommuunist ja... tundus õige. igaüks saab ikkagi ainult oma sisetunde järgi talitada, onju? ma läksin ka just hääletama, aga ma ei saa hakkama, liiga raske, liiga palju lemmikuid :D proovin mõne päeva pärast uuesti!

Liisa Pärnpuu ütles ...

oihhh, ma kohe tundsin sisimas, et miskit läks nimega valesti, näedsanüdsis :)
Aga jah, ses osas olen sinuga nõus - ei olnud teps mitte kena avaldus see eelmainitud!

www.minajamuud.ee ütles ...

Minu kommentaar on suunatud MIIU'le

Keegi kuskil just uuris blogis, miks Sa ei osale blogiauhindade võistluses. Näed, leidsingi põhjuse. Ilmselt pòhjuseks on siis see algatatud teema a la tobe küsimus, et kas ilublogija peab ilus olema. No ma ei tea... Ei olnud jah eriti tark lüke Marimelli poolt tol korral.

Aga sa võitsid midagi eelmisel aastal vist? Arvan, et oleksid kindlasti paljude lemmik ka sel aastal olnud.

Aili ütles ...

Wat lemmik, uskumatu :))) Nagu ma juba Malluka blogis kommenteerisin, et pidin lingile klikkima, et kas tõesti mina :D

Liisa Pärnpuu ütles ...

hehe just just Ailike, oled ikka tubli tööga tunnustuse ära teeninud! :)