reede, 10. juuni 2016

VIDEO - Teeme MINECRAFT kooki!

Tsau-tsau-tsau mu sõbrad,

te ju teate, et minu näol on tegemist isehakanud meisterdamise-kuningannaga. Mulle meeldib katsetada-ebaõnnestuda-katsetada-õnnestuda ja kõike seda uuesti ja uuesti. Kui miskit põnevat silma jääb - tuleb see ära proovida! Eriti tugevaks ajendiks on muidugi need projektid, mida saan teha just teistele üllatuseks. Panna kellegi teise silm särama, andes neile mõista, et ma kuulan ja jätan meelde, hoolin ja tahan jagada positiivseid emotsioone.
Möödunud kolmapäeval tegingi ettevalmistused ja kogusin kokku Suhkrukunsti poest oh-kui-palju nodi. Vaevlesin seal kukalt sügades ja loogilisi seoseid luues, et valmida saaks üks tõeline poiste lemmk - Minecrafti kook! Nimelt oli minu kallil väikevennal Rassul neljapäeval päris esimene juubel - 10 on ju juubel...eks?!? Olles suure õe ametit juba 16 aastat aktiivselt praktiseerinud - olin 100% kindel, et just Minecrafti kooki on minu pisikesele vaja seekord teha!


Ostsin kokku 4 erinevat suhkrumassi, sest suhkrumassi värvide valik oli lihtsalt tunduvalt parem kui martsipanidel. Samuti skoorisin võibolla-mitte-nii-vajalikud-aga-abiks-ikka suhkrumassi rullimiseks mõeldud spetsiaalse rulliku ja mitu kandilist vormi, mida mul enam ilmselt mitte kunagi tarvis ei ole.
Kuna koogitegu tundus aga teps mitte lihtne, otsustasin end aidata ostes vähemalt mõnedki abimehed. Ilmselt nägin enda vaimusilmas, et need abivahendid teevad vähemalt pool tööd minu eest ära, mida muidugi ei juhtunud.
Kuna koogi väliskülje tegemine tundus juba eos üsna keerukas, otsustasin sisu lahendada klassikaliselt ja lihtsalt - sisuks sai mustikate, banaani ja kiiviga küpsisetort.
Etteruttavalt mainin ka ära, et kook maitses ii-mee-hea!
Et ma aga kõike ei taha välja lobiseda, lasen teid nüüd lahkesti videot vaatama.


Tänane päev möödub mul muideks Vlogides! Kuna just täna õhtul toimub kauaoodatud Blogiauhindade jagamine, haaran loomulikult enda kaamera ühes ja võtan sest üritusest nii palju lindile kui mahti saan! 

Teile aga soovin mõnusat laupäeva ja räägime varsti jälle!



2 kommentaari:

Efka ütles ...

Kas Rasmusele meeldis kook? :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Jeps :)))