reede, 21. juuni 2019

EBA juttu, maja juttu ja niisama juttu

Viimastel nädalatel on hullult palju põnevaid asju toimunud ja kuigi tahaks öelda, et pole kirjutama sattunud, sest nii kiire-nii kiire on, siis tegelikkus on hoopis see, et suur suvi on mind lihtsalt arvutist eemale kiskunud. Päevad mööduvad enamasti juba varavalgest hiliste õhtutundideni päikese käes lustides, sest mina olen kindla peale inimene, kes naudib leitsakut ja kavatsen sellest viimast võtta!

Möödunud nädalavahetusel me suurt maja peal ei toimetanudki, sest laupäeva hommikul väisasime kodu lähistel toimunud kohvikutepäeva raames Miiu Raju Hunti ja nautisime juba varahommikul tõelist kodugurmeed. Päeva teises pooles kiirustasin jumestusse enda lemmiku Keily juurde, peale mida oli mul aeg seada sammud EBAle, kust õnnestus noppida üks auhinnaline koht ja kohata põnevaid kaasblogijaid. Eriti vahva oli, et nägin lõpuks oma silmaga ära Triinu, kes oma üliinimlike remondi- ja sisustusoskustega üheks minu lemmikuks on saanud! Tegelikult on peale Eesti blogijate instagrami lehe tekkimist, üldse palju uusi tegijaid silma jäänud ja jummala põnev oli näod-blogid kokku viia. Tuleb tunnistada, et tänavune EBA oli korralduslikult kindlasti parim. Kompaktne ja sujuv! Paraku ei õnnestunud mul sõbrantsidega ametlikule äftekale jääda, sest nii harva kui me laste kõrvalt linna peale kolama saame, on kõik planeeritud minutilise täpsusega. Kiirustasime peale EBA kohe edasi Ülosse, et muljetada, head toitu nautida ja niisama mõnusat naistejuttu puhuda. Õhtu oli hullult kift ja sellised naistekad on minu jaoks täiega vajalikud!

foto: Antlon Klink

minu kõige kallimad sõbrannad!
Uue nädala saabudes olime veel suhteliselt lootusrikkad, et nädala lõpuks vast ikka saame juba kolida ja asusime hoogsalt kaste täitma. Peagi selgus aga, et tegemist on maja peal veel väga palju ja tegelikult on kõikide vajalike asjade transporti ühele ajavahemikule sättida suhteliselt keerukas. Ehitustiim andis aga terve nädala korrrralikult kuuma ja ütleme nii, et kui mind wc poti puudumine väga ei kõigutaks siis põhimõtteliselt võiksine juba homne päev oma tavaariga sisse kolida aaaaga see kõigutab mind 😅

Eile sai veel remondilaine vahele susatud üks korralikum pidupäev. Õeke lõpetas gümnaasiumi ja oleme nüüd mõlemad Gustav Adolfi Gümnaasiumi vilistlased. Minu lõpukell kõlas juba 2008 seega hästi armas oli taas koolimaja külastada ja koos värskete vilistlastega vana head koolihümni ümiseda.



Ega meil tegelikult ju nii hullult kolimisega ei põle seega ootame ikka ära, et peale pikki pühi kõik esmavajalikud tööd majas tehtud oleks. Täna paigaldati näiteks köök ja sellega ühes ka minu elu esimene nõudepesumasin! Oooo õnnepäev! Köök sai meil minu arvates tõeline maja süda, issand kui rahul ma sellega olen 🙏🏼


Parkett on samuti peaaegu, et täies mahus laotud ja annab kohe kodule täiesti uue hingamise. Pidime selle trööstitu betoonpõrandaga seal ikka nii kaua tõtt vahtima, et ilus puidumustriline põrand on nagu sõõm värsket õhku. Vannituba ongi nüüd tegelikult viimane suurem projekt, mis vajab lõpule viimist. Seinad on viimistletud aga valamukapp, wc pott, dušinurk ja pesumasin ootavad veel paigaldamist. Sel nädalal saime paika ka trepi käsipuu, mis oli mu jaoks enne kolimist hästi oluline. Ootusärevus kasvab mühinal, sest see kõik on juba nii reaaalneee!

noorperemees oma tulevast tuba inspekteerimas


Veetsimegi tänase õhtupooliku kodurannas jalutades ja lasime pojakesel ka merevees lustida. Ütlen ausalt, et minu jaoks oli vesi jahe ja ujuma ei kutsunud aga no te ju teate kuidas lastega on... vesi võib olla kasvõi 10 kraadi kui juba on vaja laintesse hullama tormata.
Igatahes... jaanideks me veel ei koli... aga tundub, et jaanijärgseks nädalavahetuseks küll. Täna veel nõksake puhkame, et homme juba kogu auru pakkimisele ja asjade transportimisele saaksime panna. Höidke siis meile pöidlaid!

3 kommentaari:

Liina ütles ...

No köök on teil lihtsalt imeline!

Liisa Pärnpuu ütles ...

aitäh! ise ka hullult rahul :)

Anonüümne ütles ...

Nii lahe, ootan suure põnevusega kolimise vloge/postitusi!