reede, 23. oktoober 2015

Igapäevajutud - Ilusoovitus (enne ja pärast)

Juba umbes aasta on mu peas kõlisenud üks mõte, et tahan läbi viia ühe pisikese muudatuse enda välimuses ja taas ennast näha.
Et te nüüd aru saaks mida ma selle enda nägemise all silmas pean, räägin teile ära, et ma olin kandnud väga pikalt ripsmepikendusi. Nimelt 7 aastat. Ilma pausideta. 7 aastat!!! Issake eks :D.

Kuna mu enda ripsmed on superheledad ja muidu üldse välja ei paista, siis ripsmepikendused tundusid mu jaoks täiesti taevalik pääsetee. Pääsesin ripsmete värvimisest ja muust säärasest...nägu oli koguaeg peas. Nimelt on mu enda heledate ripsmekestega selline mure, et kuna neid näha absoluutselt pole...on ka nägu vaid kuidagi pooleldi olemas...
Küll aga, tahtsin juba pikemat aega püüelda naturaalsema välimuse poole ja ainuke samm mis mind selleni aitaks, oligi ripsmepikenduste eemaldamine.
Sellest hetkel kirjutades tundub see absoluutselt totaalne pseudoprobleem...aga kel ripsmepikendused on olnud (ilmselt väga paljudel), saavad vast teemale siiski hästi pihta :D
Aga lihtsalt...


Miks ma aga sel teemal räägin? Põhjuseks on see, et kogesin peale pikenduste eemaldamist üht väga väga lahedat protseduuri ja tahan sellest ka teile rääkida!
Peale pikenduste eemaldamist olin mõned nädalad oma üüberheledate ripsmetega ja sain endaga enamvähem hakkama. Ripsmetuššiga värvida ei tahtnud, kuna see nägi nadide ja aastaid raskuse all kannatavate ripsmete peal üsna kehv välja.
Mõned päevad tagasi avastasin aga lashlifti teenuse, millega ühes pakuti ka ripsmete keemilist värvimist.
Otsustasin protseduuri ära proovida kuna olin oma heledatest karvakestest juba üsna tüdinud.
Seadsin oma sammud teenusepakkuja Kelli (MUAH & Brows by Kelli) juurde ja ootasin põnevusega, et mis nüüd saama hakkab...
Protseduur kestis umbestäpselt 1,5h ja terve selle aja sain mugavalt lesida ja lasta enda kallal nokitseda.

Protseduuri lõppedes olin väga meeldivalt üllatunud, et ripsmed on tõepoolest nö.liftitud ja tänu värvimisele ka mõnusalt tumedad. Olin täiesti vaimustuses! Kuigi kartsin sisimas, et peale ööund olen ehk ripsmed taas lamedaks maganud ja värv on maha kulunud. Loomulikult see aga nii ei läinud ja ripsmed olid hommikul täpselt sama ilusad! Tunnen nüüd, et peale pikenduste ära võtmist olen taaskord pääsenud sunnist ripsmeid värvida (kuigi ega ma seda ka oma heledate ripsmetega ei praktiseerinud) ja silmad on tänu kaardus ripsmetele koguaeg. nö avatud.

Et te minu heleda ripsme "probleemist" sotti saaks, panen teile siia ka enne-pärast pildid.
Olen ülirahul ja loodan, et tulemus väljalubatud kuu ka püsib. Ripsmekarva koolduvus pidavat püsima niikaua kui kestab ripsmekarva kasvutsükkel ja kuni ta lihtsalt välja kukub.

Võrdluseks saab veel välja tuua nii palju, et volüümripsmete hooldus ühe kuu jooksul läks mul maksma kuni 50€ (umbes 2 hooldust kuus, et tulemus oleks ülitihe) ja lashlifti+värvimise maksumus kuus on 20€, kui protseduuri iga kuu korrata.









4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis esimene reaktsioon oli, kui ennast nägid ilma pikendusteta? :D Ja kas olid siis enda ripsmed väga täbaras seisus? Mul endal on olnud pikendused 1,5 aastat.. õnneks nii palju raha ei lähe, kui Sul volüümikate peale läks. Mul tavalised ja käin kuskil 3 nädala tagant ja 20 euri maksab.. :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Huhuhuuu esimene reaktsioon oli ikka päris ehmatav kuna reaalselt 7 aastat polnud end ilma ripsmeteta näinud :D Vanemad olid väga õnnelikud muidugi, et oma lapsekese "tagasi said" haha :D
Aga kunagi tavaliste ripsudega läks jah tõepoolest vähem raha aga kuna volüümide hooldused ikka päris kallid siis korralik rahakoti tühjendaja oli see küll.
Tegelikult ei olnud ripsmed üldse miskis hullus seisus AGA kuna oma ripsmed on NIIII erinevad kunstidest siis on nad lihtsalt värvides mu meelest superkoledad :D Niiet parem ei värvi tušiga ja rokin enda naturaalsetega ringi :D

Anonüümne ütles ...

Väga ilus ju!
Huvitaks veel postitus sinu juustest näiteks :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Ma väga tänan!
Ja aitäh hea mõtte eest postituseks :)