Esmaspäev, 19. oktoober 2015

Retseptijuttu - täidetud paprikad

Nüüd tuleb täitsa kogemata kaks retseptipostitust järjest. Aga pole vast hullu :).
Tänane retsept on üks kiirelt valmiv väga lihtne ja maitsev roog. Tähtis on antud retsepti nautimisel vaid üks - sulle peab maitsema paprika, kuna seda on siin palju.

Sul läheb vaja:
2 keskmist kuni suurt paprikat
200g kodujuustu (minul olid light variant)
konservmais
Suur peotäis sinki või salaamit
Riivjuustu (minul oli mozarella)



Poolita ning puhasta paprikad. Minule meeldib täidetuid paprikaid teha just poolitatud variandina, kuna niiviisi on neid hulga hõlpsam süüa.
Sega kokku kodujuust, hakitud sink/salaami ning mais.
Täida paprikapoolikud valminud seguga ning kata pealt riivjuustuga.


Aseta paprikad ahju 200 kraadise kuumuse juurde maksimaalselt 30 minutiks.
Paprikate küpsemise ajal valmista meelepärane lisand. Minul sai seekord valituks küüslauguga wokitud pikad rohelised oad.




Kommentaare ei ole: