kolmapäev, 13. jaanuar 2016

Joik Iluõhtu

Möödunud nädalal võttis minuga ühendust kallis sõbranna Katrin, kes kutsus mind üheskoos enda töökaaslastega Joik Iluõhtule. Mõtlesin mina, et vot kus tore uudis ja muidugi tuleb minna, kuna Detsembrikuus kui esialgu proovisin antud üritusele pääseda, olid kõik grupid juba triikitäis.
Kuna mina olen varasemalt kokkupuutunud vaid Joik küünaldega (mille headusest olete ilmselt kõik teadlikud), olin väga põnevil, et saan TASUTA (jah, see üritus on kõigile tasuta) teisigi nende tooteid proovima minna. Ma ei olnud ausaltöeldes kunagi eriti Joiki usku ja imestasin silmad pungil igakord kui sõbrannad mulle Joiki taevani kiitsid. Kuna nende tooted on keskmisest kallimad, ei olnud ma tahtnud kunagi võtta seda vastutust, et ostan endale suure toote ja ehk see siis ei meeldi mulle...
Just sellepärast olingi antud ürituse osas eriti põnevil, sest minu ees rullus lahti kogu Joik tootevalik.

Neljapäeval peale pikka tööpäeva võtsin suuna Joiki poole, mis asub üsna minu kodukandis, seega oli juba varasemalt üsna selge kuhu täpsemalt minema peab.
Kohale jõudes tervitas mind krõbekülmast õuest poodi sisenedes müstiliselt hea lõhn. Kuna Joiki tootmiskeskus ning pood ja ladu asuvad kõik samas hoones, võite vaid ette kujutada seda mõnusat aroomi.




Mind võttis vastu hästi armas naisterahvas Tiiu, kes meid kõiki maha istutas ning teavitas, et nüüd algab kolme tunnine Joiki Iluõhtu. Millegipärast olin arvanud, et ürituse kestvuseks on maksimaalselt tund ja seega olin ajagraafiku osas üsna skeptiline. Minu üllatuseks oli aga kohe alguses aru saada, et kolm tundi Joikis saavad olema eriti põnevad.
Tiiu oli meie jaoks valmis pannud terve lauatäie Joiki tooteid ning selgus, et hakkame neid kõiki omalkäel proovima.



Tiiu rääkis meile väga põnevaid lugusid Joiki algusaegadest ning nime loomisest. Sellest, kuidas Joik tooted on jõudnud välismaa turgudele ning milliseid karme kadalippe on nad pidanud selle saavutamiseks läbima. Ta võttis üksipulgi ette kõik Joiki tooted ja üllataval kombel möödus kolm tundi linnutiivul. Oli meeldiv näha, et Tiiu näol on tegemist tõelise oma ala professionaaliga. Jutt jooksis soravalt ja kõik kuulasid põnevusega. Võiks öelda, et olime proovimise käigus Joik toodetega kaetud pealaest jalatallani, aga kuna on talvine aeg ning kõigil mitmed kihid riideid seljas, olime kaetud vähemalt küünarnukkidest sõrmeotsteni :D 
Saime proovida kõiki Joik kreeme, nii keha- kui ka näokreeme. Samuti saime end koorida kõikvõimalike koorijatega, õlitasime end seejärel sisse ning hellitasime lõhnameeli kodulõhnastajate, vannitoodete ning imeliste küünaldega. Mudisime erinevaid seepe ja uurisime kosmeetikatooteid.
Toodete testimise vahepeale saime krõbistada maitsvaid küpsiseid, nautida teed ning märkida enda lemmikud Joik raamatusse.


Üsna kiirelt sai selgeks, et tooted on tõesti kiiduväärt. Eriti vahva oli minu jaoks ikka see, et tõesti sai omal nahal kõik tooted ära proovida ning enda jaoks selgeks teha mis on lemmikud, mis sobivad ja mis nii väga ei sobi.
Samuti oli Joik lauale asetanud viis erinevat küünalt. Juba ikooniliseks saanud Joiki küünalt, millel aga puudus silt. Pidime nummerdatud küünlaid nuusutama, välja valima oma lemmiku ning pakkuma sellele nime. See andis lootust, et ehk on just minu valitud nimega küünal mingil hetkel Joik tootevalikus saadaval :)


Kui olime kõik tooted ära testinud, ulatas Tiiu meile kinkekotid, mis olid täis head-paremat. Samuti saime soodustusega Joiki poest endale kõike meelepärast soetada.
Ei pea vist mainima, et pöördusin totaalselt Joiki usku ning soetasin mõned asjad endalegi.


Ostsin endale sügavpuhastava näoõli, sidruni-vanilje seebi, vaarika kehakoorija suhkru ja roosa saviga, aprikoosi-freesia lõhnapärlid. Ülejäänud pildil olevad tooted saime kingituseks.

Olen juba kõik enda ostetud tooted järgi proovinud ja jagub vaid kiidusõnu. Näoõli kasutan igal õhtul, seebi asetasin vannituppa juba Joikist saabudes, lõhnapärlid riputasin autosse ja kehakoorija proovisin ka ära.
Testrite hulgast on praegu minu absoluutseks lemmikuks osutunud vanilje kehakreem.
NB! Hea nipp seebihuvilistele - Joik vabrikupoest saab osta seepe ka ilma pakendita, seega on hind pea et poole odavam.

Panin toodete hulgast kokku ka enda  esikolmiku  esikuueteistmiku, ehk siis need tooted, mis kindlasti tulevikus ära proovin.


Kallid naised - soovitan teil soojalt antud üritust külastada (kui vaid kohti jagub). Võtke aga sõbrannad käevangu ja laske end hellitada!
Kui siin peaks olema mõni meeslugeja - soovitan sul naisele ja tema sõbrannadele üllatuseks Iluõhtu broneerida, garanteerin sulle, et oled siis vähemalt järgmised pool aastat nii oma naise kui ka tema sõbrannade lemmikmees! :D

Praeguseks aga tsau!










6 kommentaari:

miiu ütles ...

vahva postitus! kaasahaaravalt kirjutatud ja natuke pani tahtma vannituppa joiki seepi nuusutama minna. joik on tõesti suurepärane. :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Tõesti väga soovitan võimalusel iluõhtut külastada :)

Kristi ütles ...

Sattusin siia blogisse mitte kaua aega tagasi ja lugesin kôik postitused suure huviga pàevaga làbi! :-)
Hàsti muhe tundud. Ja kirjutad ka mônusatel teemadel- Joik nt ka üks mu suur lemmik, eriti see sàra andev mandli kehakreem (see oli ka Su topis, roosa kreem)
Any way keep it going ilus tûdruk ;)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Oi aitäh Kristi nii toredate sõnade eest! Selline positiivne tagasiside on alati väga innustav:)

Getri ütles ...

Nii mõnus! Mulle endale väga Joiki tooted meeldivad - eriti õlid ning küünlad!

Väga huvitav oleks olnud kogu Joiki ajalugu kuulda..

Liisa Pärnpuu ütles ...

Ajalugu oli pônev ja üllatav tôesti :)