reede, 13. mai 2016

Elu nagu sidrun & VIDEO

Hei armsad,

TGIF, am I right?
Mul on viimastel nädalatel tunne nagu ma oleks sidrun. Mitte see värske erkkollane, kes püramiidväljapaneku tipus poeriiulil peesitab, vaid see sidrunisektor, kes mereanniroa kõrval tühjaks pigistatuna pikutab.
Et see pikk metafoor nüüd inimkeeli ümber seletada, siis ütleksin lühidalt, et olen suhteliselt tühjaks pigistatud. Projektijuhile kohaselt, olen nagu Hunt Kriimsilm oma seitsme ametiga ja aju puhkab ainult öösel ja seda ka vaid hetkeks. Peas toimuvad pidevalt arvutus- ja organiseerimise protsessid, aga mis parata. Kes kunagi projektijuhi ametit on pidanud, saab vast isegi aru millest ma räägin.
Eks see ole muidugi kinni ka mu loomuses ja tähtkujugi annab oma tõuke. Neitsid juba kord on sellised - lõpmatu organiseerimine, planeerimine ja uute väljakutsete otsimine.
Võib küll kõlada, et olen ääriveeri depressiivne ja väsinud aga imekombel ei ole see teps mitte nii. Ma olen küll tühjaks pigistatud ja panustan kümnel erineval rindel aga suvised päikesekiired ja soe kevadtuul annavad muudkui energiat juurde ja jõuan edasi minna. Mulle lihtsalt meeldib teha, aidata ja panustada.

Mõned päevad tagasi hakkasin planeerima, et millal mul võiks olla esimene VABA nädalavahetus või vähemalt üks vaba nädalavahetuse päevgi...jõudsin järeldusele, et esimene taoline on tulemas 28.mai.
Could not be more excited :D Vaba tähendab minu jaoks seda, et saan kodus ärgata ükskõik mis kell soovin, tavaliselt on selleks kellaajaks siiski maksimaalselt 8.00, kuna töönädala rutiin on liiga tugevalt sisse juurdunud. Peale ärkamist saadab mind maitsev pudru ja hiigelkruus kohviga, millele järgneb koristamine ja seejärel mõnetunnine "jalad seinal" olek. Saate nüüd aru millest ma räägin jah - ma olen isegi enda ainsa vaba päeva kellaajaliselt juba kaks nädalat ette planeerinud :D
Kas teie seas leidub ka mõni taoline isend?

Kõigi enda igapäevaste ja töiste toimetuste kõrvalt jõuan kirjutada veel üht blogi, mida teilegi jagada soovin. Antud postituses näete ka näiteks minu tehtud pilte, mille võtsin üles Canon PowerShot G3 X'ga ja samuti on kiirvideo sama masinaga filmitud. Võtan enda ees mütsi maha ja tunnistan, et olen antud piltide ja video üle päris uhke - tulid teised üsna kunstiliselt kaunid välja!
Kui teis peaks peituma väike fashionista, siis chekage kindlasti elvogue.com blogi, kuhu iga nädal miskit uut ja põnevat kirja panen. Viimane postitus oli näiteks meie POP-UP müügipäevast - LOE SIIT

Mul on tegelikult niiii palju põnevaid asju millest siia enda armsasse bloginurka kirjutada ja samuti on kokku pandud hiigel list põnevatest videotest, mis kõik plaanin üles võtta. Saladuskatteall avaldan, et homme filmin mõned videod armsa Merliniga, kelle blogialiast Merrificut te kindlasti ju teate :)

Kui jutt juba videote peale läks, jagan suurima heameelega teiega ka enda verivärsket videot, mille samuti Canoni supermasinaga üles võtsime ja Nilsiga kokku panime. Mõned kuud tagasi tegin esimese video, mille teemaks oli "Kõlab halvasti aga maitseb hästi?!?". Mulle tundub, et antud teema oli teie poolt üsna hästi vastu võetud, seega tegime ka teise osa! Otsisime jälle välja hulga veidraid toidukombosid, mis pidavat koos hästi maitsema aga eks te siis videost saate vaadata, et kas nad maitsesid kah ;)

Tänaseks aga kõik ja mõnusat vaatamist!





1 kommentaar:

kjartsmjurts ütles ...

Video on igati OK, aga kes kurat tuleb nende maitsekombinatsioonide peale?? :D