teisipäev, 31. mai 2016

Kibekiire maikuu ehk kordamine on tarkuse ema

Sausausausau sõbrad!

Ei, ma ei ole vaikimisvannet andnud, tänan küsimast! :D
Teate see kurivaim maikuu on läinud mööda niivõrd kiirelt, et pole jõudnud silmagi pilgutada. Tagasi mõeldes ei meenu mulle ühtki kuud mitme aasta jooksul mis niivõrd tegevusrohke ja kiirelt mööduv oleks olnud. Aprillikuu lõpus olin maid oodates väga elevil kuna minu jaoks tähistab maikuu tulek sulaselget suve saabumist. Okei...mõni aasta on veel maikuuski lumi maas olnud aga jumal tänatud, et ta see aasta meid parema ilmaga on kostitanud.
Kusjuures mul tekib iga kord ilmajuttu ajades see pseudomõte, et kas tõesti millestki muust pole rääkida kui ilmast?!? Aga samas mulle meeldib ilmast rääkida...lindudest ja rohetavatest lehtedest. Sinitaevast ja terendavast rannailmast. Varasematel aastatel olen pidevalt tundnud tungivat vajadust puhkust või vabu päevi võtta kui vähegi päike end taevas ilmutab aga käesoleval aastal on kuidagi teistmoodi...töö tegemine tundub asjalikum ja läheb paremini kui kunagi varem. See tingib ka heaolu tunde ja päikesepaistelised päevad kontoris viibides pigem rõõmustavad kui kurvastavad. Linnulaul teeb tuju heaks :)


Nagu te juba vast aru saate siis tänane postitus on täitsa niisama lobajutukas, kuna ma pole teiega niiii ammu niisama lobanud :)
Mis ma siis maikuu jooksul teinud olen, et koguaeg on niii kiire nii kiire (nagu Kabernee mändide all)... Mulle tundub, et kõik mida ma nüüd kavatsen kirja panna, on tegelikult juba kuu jooksul blogisse üksipulgi kirja pandud, aga kordamine on tarkuse ema...eks? :D

Kuu algus kätkes endas päris korralikku tööalast ümberkorraldust, kuna minu armas kolleeg Tiiu suundus koju oma beebikest ootama. Minu jaoks tähendas see aga seda, et tööd tuli muudkui uksest-aknast juurde ja ei tasu unustada asjaolu, et olen abikäsi ka teises ettevõttes. Mai esimeseks nädalavahetuseks saime tänu kibekiirele tööle püsti pandud imearmsa elvogue.com POP-UP poe, mille kohta saate lähemalt lugeda ja vaadata näiteks SIIT. See aga tähendas, et terve laupäevase päeva olime tegevuses enda poekesega ja sellele järgneva pühapäeva veetsin kiirelt kiirelt veidikenegi puhates enne emadepäeva pidustusi, et uuele töönädalale jälle virgelt vastu minna.

Asjaolu, et tööd on nii metsikult palju, on iseenesest täitsa hea - tööpäevad mööduvad kibekiirelt ja esmaspäevast saab hetkega reede. Maikuu teisel nädalavahetusel käisime Nilsiga linnapeal sooja ilma nautimas ja jalutasime niisama ringi. Teate - ma täiega fännan rongiga sõitmist! See on nii mõnus ja kiire. Võrreldes kogu ülejäänud ühistranspordindusega Tallinnas, on rongid lihtsalt imetabaselt puhtad ja korralikud! Tol soojal kevadpäeval justnimelt rongiga me linna ja koju reisisimegi.


Vanalinnahõngulisele reedele, järgnes taaskord kibekiire laupäev, mil korraldasin Tiiule beebipeo, mille kohta saate täpsemalt lugeda SIIT postitusest. Olin juba kord varemgi taolise peo korraldusega kokku puutunud aga tunnistan ausalt, et mõned kavalad ideed näppasin Sandralt kui tema beebipeo korraldamisest blogis. Pühapäevane päev möödus ühe salaprojekti kallal nokitsedes, mis mind ka tublisti hommikust hiliste õhtutundideni töös hoidis.
Kiirkerimisega oleme jõudnud maikuu teise nädalasse, mis mind ilmselgelt liigse koormuse tõttu haiguse näol totaalselt rajalt maha tõmbas ja kodukontorisse sundis. Veetsin kolm päeva kodus Coldrexiga käsikäes ja reedel suundusin peale kontoris veedetud tööpäeva enda päris esimesele blogijate üritusele, milleks oli NYX workshop. Kirjutasin teile ka enda muljed antud ürituse kohta blogisse üles ja muide ma ikka veel armastan seda huulevärvi, mis sealt ostsin. Olen seda nüüd mitu korda katsetada saanud ja see on tõesti veatu toode!
Et meile aga niisama aega raisata ei meeldi eksole, suundusime laupäeva hommikul kell 10 minu ema juurde, et ta koos mu pisivennaga peale korjata ja Pärnusse Tervise Paradiisi kiirpuhkusele sõita. Veetsime Pärnus umbestäpselt 24h ja õnneks saatis meid terve seal veedetud aja jooksul päikesepaiste, mõned oh-kui-vajalikud massaažid ja hea tuju. PS! Mu vennake hüüab siin pildil ennastunustavalt "SPAAA", mitte ei karju nutta :D



Kui kiirpuhkuse stiilis nädalavahetus läbi, jõuame juba kolmandasse maikuu nädalasse, mil kesk nobedat töönädalat teisipäevasel õhtupoolikul oma armsa elvogue.com tiimiga Ruhes piknikul käisin.
Ma olen juba tõesti aastaid iga suve lähenedes mõelnud, et vot nüüd hakkan küll soojadel suveõhtutel kauneid Eestimaa paiku väisama, piknikuid pidama ja jalutama, et tööpäeva stress seljatada... long story short... ma ei ole selleni veel iseseisvalt jõudnud :D
Ma olen juba tegelikult jube kaua tahtnud Ruhesse sisse põigata aga vot ei ole olnud mahti sõitu ette võtta. Ruhe on mul alati ka meeles mõlkunud kui üks võimalik pulmakoht kuna piltidelt on ta alati niivõrd kaunike tundunud. Kui jõudsime naiskonnaga Ruhesse kohale, pidin imestust tõeliselt kontrolli all hoidma sest WOW... see koht on lihtsalt juu-maa-lik!




Veetsime sel imelisel terrassil kohe mitu head tundi lihtsalt lobisedes ja naerdes. Sellised väikesed pisiasjad tõesti laevad akud täis ja aitavad ülejäänud nädalale vapralt vastu astuda. Antud nädala lõpu osas olin kohe eriliselt elevil, sest tegu oli esimese nö. vaba nädalavahetusega kus sain olla oma aja peremees. Reedese õhtu veetsime kodus mõnusalt filme vaadates ja laupäeval hüppasin juba üsna varakult autorooli, et kimada sõbranna Kertu suvisele terrassile päevitama. Päev kulmineerus aga hoopis spontaanselt ja kohtusin enda kõige parema sõbranna Katsiga kellega üheskoos minu juures end päikeseküllasest päevast korda sättisime, rongi peale hüppasime ja esmalt Apelsini Raudtee restosse õhtusöögile läksime.


Söögid-joogid olid äärmiselt maitsvad ja otsustasime seejärel linnapeale tuulutama minna. Jõudsime ära käia nii Butterfly lounge'is, Frankis, Paaris Veinis kui ka hetkeks põigata Studiosse. Kes teeb see jõuab eks! :D
Pühapäeval sain pisut kauem lesida misjärel korjasin autopeale enda pisivenna ja seejärel ka Nilsi, kes laupäeva öösel enda vanematekodus resideerus ning suundusime pühapäevasele lõunasöögile seekord hoopis BabyBacki. Tuleb tunnistada, et kui kõik käigud said tehtud, kukkusime kodus justkui jala pealt ja päeva jooksul enam lillegi ei liigutanud.

Oeh...kogu selle pika jutuga jõuame tänasesse päeva ehk päikesepaistelise maikuu lõppu. Tänaseks tööpäeva lõpuks ei ole mul plaanis muud, kui üks 10K jooksuring, et olla valmis juba järgmiseks tegevuseks, milleks seekord on homne õhtupiknik rannaliival.
Lugedes nüüd tagasi kogu seda kremplit, mida ma maikuu jooksul olen suutunud ära korraldada ja milles kõiges osaleda, tuleb tunnistada, et sellist tempot ma päris igapäevaselt jätkata ei suudaks... loodame, et juunikuus saab juba pisut rohkem puhata ja mis peamine, loodetavasti kohtun teiega 11.juuni Blogiauhindade jagamisel!
Täna saate veel minu poolt elublogides hääle kirja panna ja homsest ongi hääletus lukus.

Kui tunnete, et minu blogikirjutistest jääb teile väheks, siis tulge ja veetke minuga aega snapchati vahendusel, kust leiate mind kasutajanime li55u alt!

Tänaseks aga minu poolt kõik, räägime varsti jälle! 


2 kommentaari:

katja ütles ...

Hei,mis meigitooteid nüüd suvisel ajal kasutad kui juba rohkem päevitunud ka :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Tegelikult praegu kasutan veel täitsa tavalisi aga kohevarsti plaanin üle minna BB kreemile. Muid suuri muutusi ei tee :)