kolmapäev, 18. mai 2016

Pinterest ilunippide testimine - VIDEO

Minuga on juhtunud üks üsna nadi looke, nimelt olen ma viimase kahe päevaga suutnud jääda täiesti lootusetult haigeks ja seeläbi praktiseerin "kodukontorit". Olukord on kohe nii kehvake, et ainuke arvestatav ja selge peaga olek saabub umbes pool tunnikest peale Coldrexi gripitee joomist. Tähendab see ilmselt seda, toimin hetkel vaid valuleevendavate ravimite abil.
Ma ei ole absoluutselt sellise olukorraga arvestanud, sest te ju teate küll milline hullumeelne planeerija ma olen - ja haigeks jäämist ma kohe kindlasti enda päevakavasse planeerinud ei olnud!

Teades, milline tegevusrohke aeg saabub nädala selgroo möödudes (ehk alates homsest), siis katsungi nüüd meeleheitlikult end kodus ravida. Samas pean endale ka aru andma, et üle pingutada ei maksa ja tervis on siiski prioriteet number üks...

Haige olemine tõmbab pea kuidagi eriti lukku (rääkimata sellest, et kõrvad on pidevalt nii lukus, et omaenda mõtteidki ei kuule) ja seetõttu on mul isegi blogi kirjutamisega hetkel suuri raskusi. Iga lause tuleb justkui pintsettidega suust välja tõmmata ja seejärel kärmelt kirja panna, et see jumala eest peast minema ei uitaks.

*lonksab vahepeal Coldrexi*

Et mitte antud postituse nimeks panna "Olen gripis", jagan teiega hoopis midagi lõbusamat. Nimelt tuli mul üks päev uitmõte filmida üks põnev video. Olen selleteemalisi meeletult palju Youtube'is näinud aga Eesti tegijate seas veel silmanud ei olnud. Tegingi pisut otsitööd ja kraapisin kokku kodus leiduvad vahendid ning panin aga kaamera filmima. Kogu protsess ideest teostuseni võttis mul aega umbes 3h, mis näitab seda, et olen küll väga täpne ja pikaajaline planeerija aga tihtipeale toimin siiski kohe ja emotsiooni ajel. Nimelt oli mul suur soov katsetada veidraid Pinteresti ilunippe. Võtsin kätte ja proovisin ära viis veidrat ilunippi, mis esmapilgul kõlavad täiesti jaburalt ja kainet mõistust rakendades ei tohiks nagu toimida... Jätan teile selle rõõmu, et avastada alles videost, kas need siis on nii kummalised kui nende kõla.

Teile mõnusat vaatamist ja endale soovin ma kiiret paranemist...


11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See puudri kandmine ripsmetele oli küll lahe idee :P Pean minema puudrit ostma nüüd :D

Anonüümne ütles ...

Väga lahe video, pln veel ☺️��

Unknown ütles ...

Mul isegi need nipid meelde ei jäänud, aga juttu oli nii äge jälgida :D

Unknown ütles ...

Kui minu kuuene plika ütles peale video lõppu, et tahaks veel, siis mul rohkem sõnu ei jagugi! ;)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Aitäh heade sõnade eest, vahvad olete! :)

Unknown ütles ...

Lahe video, sain mitu head nippi (eriti see pruunistav kreem :D) Ma tahaks huulte värvimise nippe või nõuandeid näha, et kuidas kõige paremad ilusad punased huuled saada näiteks.

Marta ütles ...

Väga lahedad trikid :) Jään huviga järgmisi ootama :)

Sylvia ütles ...

Proovisin ära puudriga ripsusid värvides ja võiks öelda, et see toimis küll :D. Kuigi mul omal ka üpris pikad ripsmed, kuid tulemus siiski olemas :P.

fea ütles ...

Hahaaa. Huulepulgaga oli ilmselt see probleem, et pigmenti oli liiga palju (ja üldse värvi iseenesest) ja lisaks peaks toon olema korall, ehk siis oranžika alatooniga. Ehk siis kuna sinist neutraliseerib oranž ja paljud ei jaksa osta spetsiaalset neutraliseerijat, siis selleks. Aga niipalju kui ma erinevaid videoid vaadanud olen, tundub, et see hack toimib paremini tumedate nahatoonide puhul.. Võib-olla kui oleks nude-korall huulepulk, toimiks ka heleda naha puhul?

Kadri Kiis ütles ...

Keegi jagas Teie bloggi ja eile siis ma vaatasin seda kuni kella 3.30 täna hommikuni välja. Eriti vaatasin Teie video postitusi. Mulle väga meeldis ja ootan uusi videosid :)
Ka minul on bloggi,aga see niisama. Ei ole kahjuks nii osav. :(

Emilia Elizabeth ütles ...

Wow kui äge video! Go girl! 😍💗