teisipäev, 12. juuli 2016

Puhkuselood + VIDEO

Hei armsad,

vaatan siin hetkel kuidas soe suvine hommikupäike elutoa aknast põrandale langeb ja tunnen, et olen ikka täie rauaga puhkuselainel. Olen esimese kolme puhkusepäevaga jõudnud teha juba nii-ii-ii palju - ega ma siis rahulikult puhata oska eksole ;)
Möödunud nädalavahetusel väisasime Surfilaagrit, mis oli võrreldes üleeelmise aasta käiguga oi-kui-palju lahedam. Korralduslik pool oli nii mõneski mõttes ümber mängitud ja see aitas üritusele ikka paljuski kaasa. Juurde oli tulnud mitmeid huvitavaid toitlustusvariante, esinejad sobisid Surfikasse kui rusikas silmaauku (issake kui veider väljend kui nüüd mõtlema hakata) ja ilm kostitas meid ka tõepoolest vaid hea ja paremaga. Tedretäpid ninal tulid igatahes päikese kuumast lõõskamisest välja ja minu jaoks on mu tedrekate ilmumine alati selge märk suve saabumisest. Jess! Mäletate, et eelmises postituses mainisin oma huvi SUP'i proovimise vastu? Kui keegi peaks mõtlema, et mis supist ma räägin - siis tegu on terminiga Stand Up Paddle board surfing - ehk maakeeli surfilaual püstiseistes aerutamine. Ma tegin selle ära ja I am in love! Esimesed 15 minutit nägin küll kurja vaeva, et tasakaalupunkt üles leida ja püsti saada, mille käigus ka mõned korrad üsna jahedasse merevette sulpsasin. Aga kui saabub see hetk ja lõpuks lauale püsti saad, tunne on ikka vinge. Aerutasin ikka oma tunnikese ja oi oi oi kui valusad lihased peale seda olid. Ilmselt kasutasin selliseid lihaseid, millele muidu eriti vatti ei anna. Igatahes - soovitan SUP'imist kõigile!

Eile ärkasime esimest puhkuse hommikut kodus ja tõepoolest magasime nii kuis torust tuli. Kuna pühapäevane jalkaõhtu venis jube pikale, saime magamagi alles kahe paiku öösel. Eile hommikul vedasime aga oma kuivaineid täissöönud kered kõige uuemasse Mustamäe MyFitnessisse ja vehkisime pisut trenni teha. Jeesuke kui keerukas süsteem selles MyFitnessis kappide lukustamisega on. Aa-laa-tii kui taolisi ulme süsteeme näen - leian end mõttelt, et kes küll see geniaalne inimene selle süsteemi taga on.
Kui Roccas on võimalik kõik toimingud - jõusaali registreerimine, alale sisenemine, kappide lukustamine - teha üheainsa kaardiga, siis Mustamäel on tarvis omada sedasamaa kaarti, et jõusaali sisse pääseda, maksta 5€, et omastada tabalukk, mille küljes ripub kaks võtit, juba kasutusel olnud kaart kuskile turvaliselt ära panna, et see väljumisel taaskord käepärast oleks, tabalukk kapiukse külge kinnitada ja võti saali kaasa võtta. Võibolla on tõesti asi minus ja olen Rocca mugavustega ära hellitatud aga igatahes tundus see jube veider :)

Tänane päev tuleb aga õite põnev kuna plaanis on filmida mõned kiftid videod. Ütleme nii, et plaan on grandioosne ja sihid kõrgele seatud, eks näis, mis sellest kõigest reaalsuses ka välja tuleb. Juba mõne tunni pärast saan teiste video-kamraadidega kokku ja paneme enda näitlejaoskused tõsiselt proovile. Loodan, et juba mõne aja pärast saan teilegi neid videosid tutvustada.

Kolmapäeval on aga aeg taas end pakkimislainele seada, kuna neljapäeva hommikul üsna varakult võtame suuna Hiiumaa poole. Kes on minu blogi lugenud algusest saati, on ilmselt mõned korrad silmanud, et pajatan mingist maagilisest salajasest laiust, kus iga aasta korra käidud saab. Tegemist on üritusega mis on toimunud juba pea 25 aastat ja külastajateks üks ja see sama seltskond. Minulgi on õnn antud seltskonnas viibida ja seekord juba kuuendat korda laidu külastada. Õnneks on telkimine meil Surfikast värskelt meeles ja seega läheme positiivselt ka järgmisele nelja päevasele telkimisretkele vastu.

Õnneks kestab meie puhkus kaks nädalat, seega teise nädala kokkuvõte jõuab blogiveergudele vast järgmisel nädalal. Veider on puhkuse ajal ainult asjaolu, et iga jumala päev tundub justkui laupäev. Nii tänagi - istun siin hommikumantlis ja vahin oma quilty pleasure kanalit - TLC'id... Kuna ma aga surfikast teile täna rääkisin, näitan ka Vlogi, mille mõni hetk tagasi üles laetud sain.

Mõnusat vaatamist ja toredat nädala jätku!



2 kommentaari:

Kristi ütles ...

V2ga kift video !:-)
Tahtsin küsida, et kuidas Sul goprol nii hea kvaliteet pimedas? :O Ma ei saa pm üldse kasutada pimedas kuna mitte midagi ei jàà nàha- ei ole piisavalt valgust. Ja mul veel heliga probleeme! Kuna gopro on sellest plastkarbi sees ja see summutab heli tàielikult ehk, kui videos rààgin siis on niii halvasti kuulda :(

Liisa Pärnpuu ütles ...

Aitäh :) mu goprol on kaks tagumist osa, yks mis on yleni kaetud et saaks vee all filmida ja teine nö aukudega et heli peale võtaks. Kinnise tagusega heli peale ei jää. Tegelikult olid enamus pimedas filmitud klipid üsna kehvad ja valisin need lõigud välja mis enamvähem kannatas videosse panna :)