teisipäev, 30. august 2016

Sügis meigimaailmas

Hei armsad,

tuleb välja, et sügise lähenedes algab ilumaailmas tõeline pakisadu. Peale pidevate vihmasabinate, sajab uksest ja aknast sisse ka igasuguseid kifte uusi meigitooteid. Nimelt juhtus mõni nädal tagasi lausa kahel järjestikusel hommikul niiviisi, et minu ukse taga käis kuller, kel kaasas kotitäis head-paremat. Ühel päeval saabus Maybelline kotike ja teisel päeval L'Oreali kotike.
Ausaltöeldes sai põnevaid asju ühtekokku niivõrd palju, et pidin näpud neile kibekiirelt taha ajama ja katsetama hakkama. Nagu ma aga juba eelmine kord teile mainisin, ei ole minust suurt kasu kui peaksin tooteid teile niisama piltide ja arvustuse näol näitama - ei peitu minus niivõrd palju meigiteadlast.
Kui eelmine kord katsetasin asju videos, et edasi anda esmane ja ehe reaktsioon, tahtsin ka seekord midagi põnevamat toodetega ette võtta. Valituks sai erinevate meigilookide katsetamine. Õnneks oli mu õde Lotta just õigel ajal mind külastamas, ning saingi pea, et enamus tooted meie mõlema peal ära katsetada.
Täna näitangi teile neid looke ning räägin juurde kus mis kasutatud sai. Tunnistan ausalt, et mõned neist toodetest on saanud absoluutseteks lemmikuteks ka igapäevases meigikotis, seejuures mõned tooted jäid pisut õnnetult enda hiilgehetki riiulile ootama. Mõningad tooted olid minu jaoks üsna kummalised ja keerulised kasutada, sellele vaatamata katsetasin nad siiski ära ja särasilmil leidsin ka uusi lemmikuid!


Esiti tutvustan teile endale loodud meigilooki, mille märksõnadeks paneksin kindlasti sügis-sügis-sügis! Sügis on ju absoluutselt ideaalne aeg kandmaks julgemaid ja sügavamaid huuletoone ja me kõik teame kui väga ma värvilisi huulepulki armastan ;) Kerge silmameik ja tugev huul, ühes särava üldmuljega ning krutskeid täis soenguga, mulle meeldib! Muide - kui keegi peaks nüüd mõtlema, et kuidas küll sellist näiliselt keerukat soengut saavutada - las ma räägin teile kui lihtne see on! Mõni aeg tagasi tegi meigikunstnik Jenni Korjus enda Youtube kanalile just sellesama soengu õpetuse ja ma luban teile - sa saad sellega hakkama ja punuda ei ole vaja mitte kui midagi. Soenguõpetuse leiate SIIT.


Alljärgneval pildil näitan teile aga ära, et mida siis täpsemalt enda peal katsetasin. Põhja tegemiseks kasutasin laias maailmas ohtralt kiidusõnu saanud Maybelline Fit Me Matte&Poreless jumestuskreemi, mida saadeti mulle oi-kui-mitmes toonis. Algselt olin tootes ekslikult pettunud kuigi olin koheselt lummatud tema kergusest ja sekundiga matistuvast koostisest. Küll aga tundus mulle, et toode ei ole piisavalt kattev kui tegemist aeg-ajalt probleemse näonahaga. Proovisin Matte&Porelessi veel mõned korrad ja olen sellesse nüüd ülepeakaela armunud - toote kergus laseb näonahal hingata ja tulemus püsib matt terve päeva.
Kulmudel kasutasin üht veidramat toodet, mida eales näinud olen - L'Oreal Brow Artist Maker'it. Toote pealekandmise ots on paks nagu rasvakriit ja teisel pool asetseb üks üsna suur pintslilaadne asjandus. Kuna antud süsteemiga oli minu jaoks värvi peale kandmine võimatu, kasutasin lihtsalt peenikest kulmupintslit, millega toimis toode täitsa enam-vähem. Küll aga oli ta kreemisem kui olen harjunud, sest igapäevaselt kasutan üldjuhul kulmupuudrit.
Nagu alati, on silmadega mänguruum kõikse suurem ja oh-my-lord ma leidsin oma uued lemmikud! Kuna mul puudub eriline valikuvõimalus lauvärvide osas, kasutasin põhja tegemiseks L'Oreal True Artist Highlighteri paletti, mis toimib antud eesmärgil absoluutselt suurepäraselt! Et anda silmadele pisut rohkem elu, võtsin julguse kokku ja proovisin ära markerilaadse otsaga Maybelline Master Precise Curve Eyelineri - kui algselt eeldasin, et antud toote kasutamine on ilmvõimatu - eksisin rängalt. Ma pole eee-luu-sees paremat lainerit kasutanud. Käsitlemine on imelihtne ja värvi pealekandmine ühtlane. Samuti olin algselt kõhklev L'Oreal False Lash Wings Sculpt Mascara osas, kuna antud toote pealekandmise otsik oli pehmelt öeldes veider...aga endalegi suureks üllatuseks, lõin alumistele ripsmetele absoluutselt ideaalse katvuse. Imelikul kombel, ongi kaks viimati mainitud ühed minu lemmiktooted kõigist saadetutest!
Highlighterina katsetasin ära Maybelline Face Studio Strobing Sticki, mille näol on tegemist kreemja highlighteriga. Peale kandmine lihtne ja pudina-vaba!
Nüüd aga nüüd - minu lemmikteema - huuled. Juba eelmisest Maybelline pakikesest saadud matid huuletoonid olid superlux ilusad, nüüd aga üllatati mind sellise tooniga mida mul tõepoolest varem ei olnud - sügavlilla toon numbriga 886. Pealekandmine äärmiselt hõlbus ja püsivus täiesti arvestatav :)




Kui endale tegin pisut tugevama üldmulje, siis õekesele lähenesin kergema meigiga (mis oli tema arvates ikkagi NIII tume :D ). Otsustasin luua praegu oh-kui-populaarse pruunikas-roosaka huuletooni ümber hästi kerge ja kumava suitsusilma. Millega ma seda aga tegin - kohe kõigest täpsemalt.


Et õekest on õnnistatud noorusliku ja ilusa näonahaga, oli Maybelline Fit Me Matte&Poreless jumestuskreem tema jaoks täielik win-win. Peale põhja matistamist, asusime silmade kallale. Kuma andsin taaskord L'Oreal True Artist Highlighteri paletiga ning ripsmed panime vohama L'Oreal False Lash Wings Sculpt Mascaraga. Et mul aga suitsusilma tumeduse saavutamiseks suurt midagi kasutada ei ole, panin loovuse tööle ja otsustasin proovida esiti kulmude jaoks mõeldud kreemjat L'Oreal Brow Artist Makerit - on tal ju pruunikas värv olemas ja pintselgi tagatipuks. Buffisin värvi üsna korralikult ja näed sa imet - toimiski! Kulmud värvisime samuti sama tootega kuid taaskord oli abimehena kasutuses peenike kulmupintsel, et toodet vähegi töödeldavaks muuta.
Olgugi, et Maybelline pani mulle teele kolm uut Vivid Matte Liquid huuletoodet, ei olnud meil hetkekski kahtlust, et millist neist antud meigilooki puhul proovida - loomulikult valisime Nude Flushi! Toode oli pealekandmisel ääretult kaunis aga kahjuks on tal püsivusega üsna kehvad lood. Kui üldiselt olen vedelates huulepulkades alati näinud pääseteed pika püsivuse suunas, ei olnud seekord olukord nii kiiduväärt...




Kuna tooteid oli minu mõistes ikka tõeliselt suur kogus, on mõned neist veel täitsa proovimata, näiteks Babylips uued huulepalsamid, ja üsna mitmed tooted olen kõrvale pannud, et need ühe põneva projektikese raames mõne aja pärast teieni tuua - sõnaotseses mõttes teieni tuua, hehe :)
Seekord ongi aga minu poolt kõik, loodan, et teile minu "kunstiteosed" meeldisid ja tooted huvi pakkusid. Kui olete ka ise mõnd neist toodetest juba proovida saanud, andke mulle kommentaarides teada, et milline oli just teie lemmik.
Praeguseks kõik ja räägime varsti jälle!



2 kommentaari:

hhhhhhelen! ütles ...

Mitte, et ma targutada tahaks, aga..need pole suitsusilmad. Suitsusilm on see must/tume pandasilm. See, mis Sina tegid on lihtsalt..klassikalisele silmameigile lisatud natuke tumedamat:) No lihtsalt fun fact, et kunagi jumestaja juurde minnes valet tulemust ei saaks lõpuks.

Liisa Pärnpuu ütles ...

jah, olen teadlik, et see ei ole kohe kindlasti selline suitsusilm mida jumestaja juurest võib saada :)