kolmapäev, 7. september 2016

27!

Hei armsad,

täna on minu sünnipäev, seda ei juhtu igapäev wupiduu juhheii juhhuuu! Saate vist eelnevast lausest aru, et mulle väga meeldivad sünnipäevad :D  Ootan iga aasta enda sünnipäeva juba kuid varem ja loen päevi mil saaks sel ühel kindlal päevakesel särada.

Tänane hommik algas minu jaoks nii kaunilt-kenalt, nimelt äratas Nils mind laulu-tordi-kohvi saatel ja no üks kord aastas on selline erikohtlemine ikka väga mõnus!
Pugisimegi hommikul kooki ja meisterdasin pisut ka tööle head-paremat kaasa, et ka kontoris pisuke pidu maha pidada. Võtsin endale absoluutselt omavoliliselt sünnipäeva puhul pisut pikema hommiku ja kontorisse jõudsin kümne paiku. Kontoris tervitati mind juba lillesülemiga ning kommidega. Tundub, et mu kolleegid teavad mind väga hästi, sest minu jaoks on kõige enam hinnas alati need kingid mis on kasulikud! Seega otsustaski üks kolleeg kinkida mulle suure kingikoti täie koduõunu ning teine üllatas suure purgi kuivatatud piparmündiga - aitähh ja kniks :)


Ma mäletan, et eelmise aasta sünnipäeva ümber oli niivõrd palju jebimist ja veidraid emotsioone, et sünnipäeva päev oli mu jaoks absoluutne emotsioonide virr-varr... Käesoleval aastal olen palju rahulikum ja üleüldises mõttes ka rahuolevam. Ma siiski ei hakka kõiki oma emotsioone siia hetkel kirja panema, sest et otsustasin neid teile näidata hoopis video näol. Eile võtsin linti ühe päris vahva video, kus pajatan lähemalt sellest, mis tunne on olla 27 aastane ja näitan teile mõnd vahvat pilti enda lapsepõlvest. Lasengi teid nüüd siinkohal videot kiikama ja ise kavatsen täieõiguslikult oma roosamannases sünnipäeva säras edasi peesitada. Räägime varsti jälle!





7 kommentaari:

Mari-Liis Suvi-Otstak ütles ...

Juhhei, ÕNNESOOVID ja tere tulemast 27aastaste sekka. 27 on ilus number (ütleb Mari-Liis lohutades)! xD

Liisa Pärnpuu ütles ...

Nii armas, aitäh sulle! Esialgu on tunne tõesti hea :D

Unknown ütles ...

Palju palju õnne!! :))

Liisa Pärnpuu ütles ...

aitäh! :)

Kadi ütles ...

Palju, palju õnne! :)

Sips ütles ...

Parim video maailmas.
Sa lausa särasid neid pilte näidates ja nendest rääkides.

Palju palju õnne tagantjärgi :)

Anni ütles ...

Palju õnne tagant järgi!! :)
27 on muide minu lemmiknumber. Kunagi 8 aasta pärast tuleb aeg, kui ma saan 27. septembril 27-aastaseks. :D