neljapäev, 29. oktoober 2015

Halloweeni eri - osa I

Hei kõik vampiirid ja nahkhiirekesed!



Täna tahan teile kirjutada veidi Halloweeni teemal.
Olgugi, et antud "püha" on Eesti mõistes veel üsna lapsekingades, on viimaste aastate lõikes see aina enam tuure üles võtmas.
Nagu naistele kohane, otsisime sõbrannaga head vabandust, et niisama meigi ja riietega mängida, tänu millele tulime mõttele, et korraldaks õige ühe päris Halloweeni peo. On see püha ju nii kenasti end käesoleval aastal laupäeva peale sättinud.
Kuna idee midagi korraldada tuli juba Septembris, oli meil ja ka kõigil kutsututel piisavalt aega enda kostüümidesse ja grimmi panustada, olid ju kõik juba üsna varakult teavitatud.
Et te aga meie ürituse temaatikaga veelgi rohkem samastuda saaks, lasen teil lugeda ürituse kutset (ennast kiitmast ma ei väsi eksole) : 



Juba aastasadu vana müüdi kohaselt on teada, et 31. oktoobri hämaral ja udusel ööl ilmuvad sügavalt maapinnast välja kõik kummituslikult müstilised olendid. Külma maapinna rüpest on nähtud tõusmas nii sookolle kui libahunte…muumiaid kui kummitusi. Oma kriipivalt käreda häälega on ilmutanud end täiskuu valguses ringi kriiskavad nõiad ja luiseid käsi haudadest välja sirutavad zombied.
Et öö pimedas rüpes end kummituslikele olenditele mitte paljastada, oled oodatud enda väljavalitud maskeeringus end varjama xxx külla alates kella seitsmest õhtul…just siis kui päeva valgus taandub öösse ja hundid taamal metsatukas häält tõstavad. Dracula lossi lähistelt Rumeenia väikekülast tulenev vanarahva tarkus teab öelda, et 31. oktoobri ööl koletistest erinemine tagab õhtusöögi külakõrtsi juures elavatele libahuntidele. Maskeeringu unustamise korral võid olla kindel, et sel tumedal ööl sa eluga ei pääse.
Ole valmis müstiliste koletiste vastu võitlema enda kaasatoodud jäleda söögi ning joogiga. Arvesta söögivalikul sellega, et paja kallale ei soovi asuda vaid sa ise...öö on pikk ja näljaseid olendeid ilmub järjest juurde...Kuid ole ettevaatlik, et end mulksuvatesse võlujookidesse ära ei uputa…


Niisiis...nagu kutsest välja lugeda saate, on kostümeerimine 100% kohustuslik. Kuna me vaid kostüümidega piirduda ei tahtnud, teeme nii ise kui ka palusime kutsututel valmistada Halloweeni temaatikaga haakuvaid sööke ja jooke, et oleks ikka täitsa õige tunne :).
Kuna enda ja Nilsi kostüümi ma siin veel avaldada ei taha, siis lisan siia pilte niisama käe soojaks tegemisest, ehk grimmikatsetustest mis olen proovinud enda ja Nilsi peal juba varasemalt teha.
Olgu öeldud, et kumbki neist grimmidest ei haaku meie päris kostüümidega...niiet põnevus püsib, eksole :D.





Et aga peotemaatika nõuab ka sööke ja jooke, lisan siia pildid nendest valikutest millest ise inspireerusin. Minul on välja valitud nendest 2tk, aga enda valikut ma teile taaskord ei avalda :D.
Kuna laupäeva hommikul läheb suuremaks kokkamiseks ja grimmeerimiseks, saate siin blogis juba mõne üürikese päeva pärast kõike oma silmaga näha :).











Praeguseks tsauki ja kohtumiseni õudusunenägudes!




3 kommentaari:

Kertu ütles ...

No preili see topelt näo meik on ikka üle prahi :D Võid igapäevaselt nii ringi tatsama hakata :D Väga hallar :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

haahaa danke danke :D Kuna selle tegemine oli ka nii hallar siis ma igapäevaseks seda looki siiski ei tahaks :D

Anonüümne ütles ...

Apppii, mul hakkas silme eest virvendama seda topelt meiki nähes :D high five :D