teisipäev, 5. jaanuar 2016

2015 aasta lemmikud

Hei armsad inimesed,

Nuputasin siin veidike aega ja mõtlesin välja enda 2015 aasta lemmikud. Suutsin genereerida seitse erinevat kategooriat mille alla lemmikud liigitada ja näitan neid nüüd teilegi.

2015 LEMMIK FILM


Mõtisklesin antud kategooria all väga mitme filmi üle aga tuleb tõdeda, et kuna eelistame ikka eestimaist, siis pika puuga oli teistest üle Must Alpinist. Olen Musta Alpinisti kohta teinud ka pikema arvustuse juba varem (LINK). Möödunud aastal oli tegelikult mitu väga head filmi mis pähe turgatasid - näiteks Ameerika Snaiper ja Marslane. Animatsiooni poole pealt jäi möödunud aastast eredalt meelde Big Hero 6, mis on täiskasvanutele suunatud huumorikildudega vürtsitatud ja seega pakub rõõmu igas eas vaatajale.

2015 LEMMIK TELESARI


Jah, jah - ma tean, The Office ei ole kohe mingil määral 2015 aasta "väljalase". Olen antud sarja nüüdseks juba lausa kolm korda otsast lõpuni läbi vaadanud ja juba loen päevi millal saaksin uuesti alustada :D Tegu on täpselt sellise huumoriga, mis mulle mokka mööda on. Vaatasime Nilsiga sarja koos ja tuli ette päevi kus reaalselt vaatasime terve hooaja korraga, sest lõpetada oli põhimõtteliselt võimatu. Elasin sarja niivõrd sisse, et kui kätte olid jõudnud viimased osad, olid karakterid nii hinge pugenud, et nutsin täiesti lohutamatult :D Soovitan, soovitan, soovitan!

2015 LEMMIK ÜRITUS


Tuleb tunnistada, et ega ma suur vabaõhuürituste külastaja ei ole. Eelmisest aastast meenuski vaid Pühajärve Jaanituli, mida esmakordselt külastasime ning Weekend Festival Pärnus. Olen üsna veendnud, et iga viimane kui inimene, kes antud festivali külastas, jäi sellega rahule ja enamgi veel. Kõik alates korraldusest kuni artistideni oli lihvitud tipptasemele ja ilmataatki otsustas festivali ajal Pärnu külastajaid supersooja suveilmaga kostitada. Elamus oli lihtsalt suurepärane. Kuna käesoleva aasta festivalikuupäevad on juba avalikud, tegeleme juba oma väikese seltskonnaga majutuse leidmisega, kuna eelmise aasta kogemus näitas, et mida varem seda parem.

2015 LEMMIK TEATRITÜKK


Möödunud aastal jõudsin teatrielamusi ammutamas käia kolmel korral. Külastasime kaks korda Linnateatrit ning ühe korra jõudsime ka vaatama mustkunstietendust.
Kõige suurema elamuse sain aga ( juba teist korda) Aju Jahi tükist. Olen antud etendusest ka juba varem blogis pajatanud (LINK). Juba mõne nädala pärast oleme taas Linnateatrit külastamas ja ootan põnevusega uue lavastuse nägemist, eks siis põgusalt muljetan sellest ka teile :)


2015 LEMMIK KONTSERT


Olgugi, et Weekend Festivali ajal sain kogeda umbes kümmet kontserti kahe päeva jooksul, on ainukene päris kontsert möödunud aastal One Direction Helsinkis. Ütleme nii, et see oli ikka kohe täisa wow elamus. Mina ei ole kunagi olnud taoliste teenager bändide põlgaja - olgu siis tegu Justin Bieberi (kelle tuleva aasta Soome kontserdi pileteid juba vaikselt nillin), One Directioni, omaaegse Backstreet Boys'i või Spice Girls'iga. Mulle meeldivad nad kõik! :D One Directioni kontserdil käisin möödunud aasta Juunikuus koos oma õe Lottaga ja meil oli väga väga lõbus. Poisid tegid vinge show ja meie reisuke oli üldse väga tore sistertime.
Edit: Tuli meelde, et käisin veebruaris ka Ed Sheerani kontserdil, mis oli samuti täiesti suurepärane ja oleks olnud veelgi parem kui ma poleks sinna 100% voodihaigena läinud :D

2015 LEMMIK ILUTOODE


Antud kategooria all tegin pisut sohki ja lisasin kaks toodet. Sleeki Contour Kit (minul on toonis medium), on üks väga vinge avastus, mille tegin just 2015 aastal. Seda kulub ülimalt vähe aga on väga efektiivne. Medium komplekti highlighter on mõnusalt maheda tooni ning piisava säraga ning kontuurija täpselt selle õige pruuni tooniga. 
Samuti lisasin lemmikuks Bourjois huulepliiatsi, sest selle kohta olen ma teie käest väga palju küsimusi saanud. Mina kasutan alati enne huulepulga peale kandmist terve huule ulatuses huulepliiatsit ning viimastel aastatel on minu kindel go-to huulepliiats pärit alati Bourjois brändilt. Hetkel on mul kasutuses toon Berry Much.
Huulepliiats on tõeliselt püsiv ja hoiab ilusat tooni ning ühtlast värvi umbes 10 tundi. Väga soovitan!

2015 LEMMIK RETSEPT


Kuna olen väga tihe kodune kokkaja ja katsetaja, soovisin antud kategooria all näidata teile möödunud aasta parimat leidu - Krõbe ja vürtsine suvikõrvitsa lasanje. Ma ei ole kunagi suur lasanjefänn olnud, kuna pastat ma eriti ei söö (noh, tegelikult ei söö üldse), aga et toidulaud siiski mitmekesisemaks muuta otsustasin proovida pastaplaadid asendada hoopis suvikõrvitsaviiludega. Tuleb tunnistada, et antud retseptis oli ka minu esimene sõbralik kohtumine suvikõrvitsaga. Lasanje tuli suussulavalt maitsev ja krõbe, parajalt vürtsine ja mis kõige parem - tervislik. Olen teile retsepti ja töökäiku ka juba varem blogis selgitanud, kui aga tekkis uuesti huvi, siis leiate postituse SIIT.


Saigi kõik seitse kategooriat kirja ja minu meelest on niiviisi täitsa tore aasta tipud kokku võtta. 
Loodan, et teilgi oli ehk põnev ja võite ka mulle oma aasta lemmikud kommentaaridesse jätta, oleks huvitav lugemine :) 
Praeguseks aga tsau ja näeme järgmises postituses!





3 kommentaari:

Karin ütles ...

Väga mõnus postitus. Nagu kõik postitused, aga tead mure on, Sinu blogi ei ole bloglovinis, mis teeks selle jälgimise palju lihtsamaks ja mugavamaks, saab kohe teada kui uus postitus ilmub, mitte ei pea randomilt blogi lahti klõpsama. Teoreetiliselt saab ka suvakas (mina :D) selle bloglovin'isse lisada, aga millegipärast Sinu blogiga see ei õnnestu. Äkki saad kuidagi korraldada selle sinna, oleks juba tore :)

Anonüümne ütles ...

Ma olen seda Sleek Contour Kit'i juba kaua aega "ostnud", st pole ikka veel sinnamaale jõudnud..tahaks küll, aga kuidagi ei saa ära tellitud. Mõne asjaga lihtsalt on nii :D
Ja saan kõikidele kinnitada, et see Bourjois huulepliiats on tõesti super :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Mul on blogloviniga selline mure, et ma ei saa ka ise hakkama blogi sinna lisamisega :/ pean vist veidi rohkem uurima, et mis jama on, kuna olen ka enne bloglovini palve saanud.