teisipäev, 23. veebruar 2016

Kodune püsimaniküür - lihtne nagu 1-2-3

Hei tüdrukud,

mainin kohe postituse alguses ära, et seekordne jutuke on mõeldud tõesti vaid preilidele, kuna meeslugejatele temaatika vast üldse huvi ei paku.
Nimelt on minult mõned korrad päritud, et milline näeb välja minu küünehooldusrutiin ja täna teengi teid sellega veidi lähemalt tuttavaks.
Palun saage tuttavaks, need on minu asendamatud sõbrad keda rakendan iga paari nädala tagant:



Nimelt olen juba mõned aastad olnud ustav Depend Gellacki kodune kasutaja ja olen antud toodetega lihtsalt rohkem kui rahul. Kui te nüüd mõtlete, et mis see veider piinariista moodi paistev tööriist seal paremal asetseb, siis see on küünenaha eemaldaja, mis on lihtsalt äraütlemata hea toode. Eemaldab küünenahad ülisujuvalt ja lihtsalt. Uskuge mind, teie maniküür näeb ilma üleliigsete küünenahkadeta välja nagu miljon dollarit!

Ilmselt olete juba Dependi koduse maniküürikomplektiga varem kokkupuutunud, kuna tänasel päeval on nad müügil juba pea et igas poeketis. Kui mina aga kunagi iidamast-aadamast antud komplektiga alustasin, müüdi neid vaid Signela veebipoes, kust tellisin pikalt kõik vahendid.

Kui te aga Dependi temaatikaga üleliia kursis ei ole, siis selgitan teile kui lihtne on antud toodete kasutamine.
Nimelt tuleb kõigepealt küüneplaadid õrnalt viiliga karestada ja puhastada. Seejärel peale kanda aluslakk ning UV-lambiga kivistada. Edasi tuleks peale kanda 1-2 kihti värvilist Depend lakki ning taaskord lambi all kivistada, misjärel viimistleda küünepind pealislakiga, kivistada ning puhastada spetsiaalse vedelikuga.
Kui ostate poest starter-komplekti  - saate kaasa lambi koos laadijaga, pealis- ja aluslaki, puhastusvahendi, väikese viili ning bambuspuust pulga.

Kui te aga nüüd mõtlete, et mida teeb pildil maalriteip ja vatipadjad - siis selgituseks ütlen teile, et iga paari nädala tagant tuleks geellakk eemaldada ja seda saab teha kenasti koduste abivahenditega. Olgu, vaja on ka eemaldamisvedelikku, mis tuleb eraldi juurde osta. Mina soovitan kindlasti tavalist eemaldusvedelikku mis ei ole õlibaasil. Nimelt on nende õlibaasil tehtud vedelik minu jaoks ülimalt tüütu ja mitte väga tõhus "abi"vahend.

Et aga tavalist eemaldajat kasutada, soovitab Depend sul osta loomulikult nende enda toodetud fooliumist ja kilest koosnevaid sõrmeümbriseid, mis siis eemaldusvedelikuga niisutatuna küünte ümber mässida ja 15 minutit sõrme ümber hoida. 
Kasutasin isegi antud meetodit väga pikalt, aga probleemiks osutus asjaolu, et fooliumümbrised purunesid kiirelt ja alatihti pidi silma peal hoidma, et kas nüüd on jälle tarvis raha kulutada ja postiga uued tellida. 

Avastasin end ükskord kodus sooviga geellakk eemaldada kui selgus, et ümbriseid mul muidugi enam alles ei olnud. Nuputasin üsna pikalt ja proovisin hoopis sellist meetodit - võtsin tavalised vatipadjad, mille tegin keskelt pooleks, ehk alles jäi nö. poolkuu kujuline vatipadi. Niisutasin selle eemaldusvedelikuga ja mässisin ümber küüneplaadi. Et aga geellaki eemaldumiseks on vaja sooja ja tihedat keskkonda, mässisin sõrme ümber riba tavalist maalriteipi ja voilaa tulemus oli 100% toimiv!

Olen proovinud väga paljusid erinevaid geellaki värve aga minu läbiaegade lemmikuks on saanud just need kaks - Candy Floss ja Raspberry Red. Hetkel ongi minu küüntel ilutsemas juba väga pikalt Candy Floss. Lisan teile siia pildi, mis on tehtud välguga ja teise, mis on tehtud ilma, et näeksite kuidas värv erinevas valguses paistab.





Kel vähegi viitsimist ja tahtmist raha kokku hoida ja kodus iga paari nädala tagant mõni tund ilu-mässamist teha, soovitan Depend komplekti väga. Nipid saavad kärmelt selgeks ja keerulist pole siin midagi. Minule meeldibki võtta tavaliselt mõni laupäeva või pühapäeva pärastlõuna ja teha korraga ära küünehooldus ja ka kulmuhooldus. Nimelt lisaks ülivalgetele ripsmetele on mul ka ülivalged kulmud, mis vajavad iga paari nädala tagant keemilist värvimist. 
Mõnikord ausaltöeldes tunnen, et igatsen kunstripsmeid. Olenemata sellest, et oma loomulikud ripsmed on mul kenasti pikaks kasvanud ja ripsmedušiga lausa kulmudeni tahavad küündida, suudan ma alati ripsmeduši silma ajada ja siis ägan selle valu all. Üks päev naljatlesimegi sõbrannaga, et kui küüsi, kulme ja juukseid saab nii hõlpsalt kodus hooldada, ootame põnevusega juba aega mil püsiripsmete paigaldus kodus isetehtavaks areneb :D

Praeguseks aga kõik ja räägime varsti jälle!





6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oh, kui ilus värv see Candy Floss on!

Aga tegelikult mul polnud õrna aimugi sellisest süsteemist (v.a. see kord, kui ma Sult kommentaaris küsisin, et mis teed nendega ja Sa vastasid), nii et super hea, et Sa sellest kirjutasid. Aitäh:) Tundub natuke mässamist, aga kui küüned püsivad ilusad 2 nädalat, siis on see seda väärt, sest tavaline küünelakk on ainult mõned päevad ilus. Ma nüüd tean, mis on järgmine asi, mis minu wishlisti läheb! :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Oi nii tore et "isu" tekitasin :) see on tôesti super lahendus! Mina teen veel tihti isegi nii, et pooleteist nàdala tagant lihvin viiliga vàikese
Kihi vana lakki àra ja kannan yhe kihi vàrvilist+pealislakki ja saab veel poolteist nàdalat vabalt kanda. Seega ei pea miskit eriti màssama pea
Et terve kuu ja muretsema nagu kyynelakiga et kuskilt koorub maha :)

Inger ütles ...

Hei! Kas eemaldaja peaks olema atsetooniga või sobib ka ilma?

Liisa Pärnpuu ütles ...

hei Inger, eemaldaja peaks olema kindlasti Depend geellaki eemaldaja, muidu ei saa kohe kuidagi geeli maha.

https://milkymilkycocoacream.wordpress.com/ ütles ...

Mh, kust Sa Candy Floss värvi ostsid? Ma olen seda otsinud, aga üldse ei leia.. selline tunne, et seda ei tehta enam äkki.

Liisa Pärnpuu ütles ...

Ma ei ole ka leidnud seda enam :(