kolmapäev, 30. november 2016

Facebooki võidud

Assa nugis kus mina alles oota ja ootan. Ootan, et lõpuks ometi pikiks tihedale tööpäevale vahele üks korralik kirjutamistuhin ja suudaksin Bloggeri lehe avada, vajutada "uus postitus" ja muudkui kribada. Miskipärast on viimasel nädalal seda tunnet tikutulega taga tulnud ajada aga nüüd lõpuks tundsin enda sees väikest leeki lahvatamas ja panen postituse kirja ära. Rühin nagu hullumeelne veel viimaseid nädalaid enne puhkust tööd teha ja ausaltöeldes on arvuti ekraani vahtimisest silmad juba täiesti läbi. Koguaeg on selline tunne, et tahaks lihtsalt silmad kinni panna ja endale pisut puhkust anda. Väsimus...väsimus on see! Tuleb aga viimsedki jõuvarud kokku võtta ja paar nädalat veel ära punnitada. Täna täpselt kahe nädala pärast pakimegi kompsud ja asume teele, et kaks nädalat Tenerifel lebotada.


Tahaksin täna aga pisut arutleda hoopis Facebooki teemadel, täpsemalt Facebooki kampaaniate ja võitude üle. Minu jaoks on Facebook oma väärtuses devalveerunud sellele tasemele, et kasutan seda vaid igapäevaselt Nilsiga chattimiseks ja kampaaniates osalemiseks. Ma ausaltöeldes isegi ei mäleta, et mis Facebookis vanasti tehti... lisasime sinna nagu pilte ja check in'isime erinevatesse üritustesse ja sihtkohtadesse. Enam ma seda aga kohe üldse teha ei taha ja seetõttu käin ka ilmselt Facebookist suhteliselt suure kaarega mööda.

Noh, tuleb tegelikult tunnistada, et seitsme...või kaheksa(?) Facebookis veedetud aastaga on mingine sundkäitumine siiski sisse jäänud ja hommikul ma selle arvutis endale domeeniribale avan. Kerin korra läbi, teinekord jagan mõnda kampaaniat ja muud suurt seal ei teegi. Enamasti jaotan oma sotsiaalmeedia tarbeaja Instagrami ja Snapchati vahel, mille olemus mulle kuidagi rohkem meeldib. Neis on kuidagi vähem sisu... samaaegselt rohkem seda millele enda aega kulutada raatsin.

Kuigi ma tõesti palju aega Facebookis ei veeda, on juhtunud niiviisi, et olen skoorinud mõned täitsa korraliku väärtusega auhinnamängu võidud. Tegelikult mind ajendaski antud postitust kirjutama asjaolu, et eelmine nädal veel ühe võidu skoorisin ja peale seda taaskord kuulsin "kuidas see võimalik on??" / "miks sa alati võidad??" / "miks mina kunagi ei võida??". Kõikidele neile küsimustele on mul aga alati lihtne ja ühene vastus, "selleks, et võita, tuleb ka osaleda!!" Daaaa onju haha 😄

Olen võtnud seisukoha, et jagan tõesti vaid neid asju, milles loositavat eset/teenust väga väga tahaksin ja niisama nodi jagamisrõõmu pärast saada ei tahaks. Kunagi praktiseerisin ka antud teguviisi, aga õnneks mitte ükski kord mulle nodi sülle ei sadanud ja seeläbi lõpetasin ka pisipudi ja lihtsalt jagamise pärast jagamise ära. Mitte, et ma nüüd väidaks, et selles tegevuses midagi kardinaalselt halba oleks, sest kui ikka jagada meeldib ja võidutahe on suur siis no jumala eest jaga! 😉

Esimese korraliku võidu skoorisin mõned aastad tagasi ühest vastvalminud Facebooki riidebutiigist, ning minu võiduks oli 50€ kinkekaart. Assanuga no oli see vast õnn! Tasuta riided ju! 😄 Krabasin butiigist ühed punased püksid (mis mul ka juhuslikult täna jalas on haha) ja pika karvase äärega kampsuni. Ei tea kas tolajal veel Hiina-Poola kaubavedu nii aktiivselt ei toiminud aga minu tolleaegne skoor oli ülikvaliteetne ja veel aastaid hiljem pidevalt kasutust leidev. Kusjuures olen tähele pannud, et kõige enam jagataksegi mängudes riidebutiikide pilte, need numbrid küündivad lausa tuhandetesse, seega olen ise täna üsna harv antud teemade jagaja. Mingi võidulootus võiks ju siiski olla.

Teise võiduna koputas minu uksele vist Euronicsi mäng, kus sai võita jalgpallipiletid kahele inimesele Eesti-Inglismaa mängule. Võite vist ette kujutada, et puhtast enda huvist ma seda mängu just ei jaganud... ja seda suurem oli muidugi Nilsi rõõm kui ma tõepoolest need piletid endale võitsin. Piletitele järgi minnes vaatas mees leti taga mind muidugi sellise näoga et " oi-oi-oi no mida sina küll jalgpallist tead...ma oleks võinud vabalt ise need piletid taskusse panna" 😅 Krahmasin aga kiiresti piletid ühes ja nii me siis jalkamatšil ära käisimegi, Nilsi õnnehüüete ja fangirlingu saatel, sest paljud tema lemmikud just antud mängul platsil olid.

Järgmise võiduna saabus minu õuele teade Facebooki butiigist nimega Butiik Primadonnad. Mingi hetk olid nende hõljuvad ja suure lipsuga kleidid ilgelt popid ja no mis siis minulgi üle jäi kui püüda moega kaasas käia. Nimelt lubasid nad võitjale täitsa spetsiaalselt antud kleidi õmmelda. Võit tuli ära, pilt oli kena aga kleit ise ei olnud päris selline nagu vaimusilmas ette kujutasin. Ei sobinud mulle tema materjal, mis juuksed hirmsalt lendlema ajas ja ka istus ta kuidagi harjumatult. Ei olnud ilmselt lihtsalt minu stiil ja andsin mõne aja pärast kleidi uuele õnnelikule omanikule edasi.

Peale antud võitu oli tükk maad tühjust. Aa ei... ükskord avastasin puhtjuhuslikult, et olin võitnud kuskilt Ilumessi piletid ja kenasti oli mind ka Facebooki postkasti sellest teavitatud. Aga kuna kiri läks mingisse ebamäärasesse kausta siis jäi see kahe silma vahele. Tegelesin küll üsna usinalt huvipakkuvate kampaaniate jagamisega aga ei õnnestunud mul ühtki kala veest välja tõmmata. Kuni Oktoobri keskpaigani, kui minu võiduteavitust jagas ettevõte Delta Apartments, kelle juurde minipuhkuse võitsime. Vot see oli alles üks igavesti mõnus kogemus ja kirjutasin sellest lähemalt ka SIIN.


Olemegi jõudnud viimase võidu juurde, mida ma veel tegelikult ei olegi jõudnud realiseerida. Nimelt potsatas eelmine nädal mulle sülle võit OZO restoranist ja lausa nii vahvalt, et paketti kuulub sushiõhtu koos veini ja vesipiibuga neljale. Teate ju küll OZO't, mingi hetk sai temast kaeda-lugeda pea igast suuremast blogist. Tundub, et nende promoürituse laadne asi toimis, sest mina olen nende juures küll pea alati inimestega täidetud laudkondi silmanud. Juba käesoleva nädala reedel avanebki mul võimalus oma silmaga nende juures head-paremat kaeda.

Oeh, saigi vist enam-vähem kõik kirja pandud. Ühesõnaga, long story short - kui tahate Facebookis võita, siis jagage jagage jagage! Mina valin üldjuhul sellised loosimised, kus näen, et osalejaid ei ole tuhandetes ja nagu näha, siis mõnikord täitsa veab. Tahaks hirmsasti ka teie võidulugusid kuulda, miskipärast minu jaoks nii põnev teema...
Tänaseks aga minu poolt kõik ja räägime juba varsti jälle!




4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Olen võitnud solaariumikreeme vihmavarju 2 patja peopileteid ühe pildi looduskosmeetikat Kanesi jooki kasti münditasku ja mõndagi veel mis meelde ei tule

Hilda ütles ...

Minu võidud on olnud päris igavad, aga vähemalt oled paar korda võitnud. Esimeseks võiduks olid mingid Knorri uues supid ja nuudlid. Teiseks võiduks oli Instagramis lageitsad, mis loosis välja Zenja Fokin. Lisaks lageitsatele pani Zenja mulle kaasa ka shokolaadi enda autogrammiga ja kimbu tulpe. See oli isegi lahe võit. Ja viimaseks ehk kolmadaks võiduks võidsin kuu tagasi peapaela. Tundub jama, aga kuna tegelen ratsutamisega, siis tean, et Fair Play firma on väga-väga tuntud ja kallis, siis ka see peapeal oli minu jaoks lahe, eriti lahedaks tegi selle see, et võidsin lausa 2 tk, ühe sõbrale.
Sinu võidud on küll kordades lahedamad, aga ma enda omade üle ka ei hala. Ikkagi kui võidad midagi, siis see on äge.
Hea postitus oli! Head loosiõnne edaspidiseks ka! 😊😊😊

LIINA J ütles ...

Ma kasutan sama loogikat, et osalen vaid neis loosides, mille auhindu ma tõesti tahan. Veel pole kunagi võitnud muideks, aga lootust ma kaotanud pole. :D

Anonüümne ütles ...

Mina olen ka see, kellelt sõbrad küsivad "kuidas Sa võidad kogu aeg???". Olen viimase viie aasta jooksul vast 20 korda blogides ja Facebookis võitnud. Näiteks 15 liitrit jäätist, Macadamia (2x) - ja Garnier´i juuksehoolduvahendid, 100 ja 20 eurosed kinkekaardid Rocca Al Mare's ning mitu korda erinevate ürituste pileteid. Ja ei saa öelda, et ma igat suvalist loosimist jagan. Ikka neid, mis tõeliselt huvi pakuvad. Vahel on aga naljakas vaadata, kuidas inimesed üldse ei loegi, mida välja loositakse ja mis tingimustel või siis on loosimine toimunud juba mitu aastat tagasi :D