pühapäev, 20. november 2016

Jagan kingitusi!

Hei sõbrad,

olen möödunud nädala veetnud totaalsel töölainel ja seetõttu eriti mõtteid koguda siin blogiveergudel ei olegi saanud. Peale töö vihtumisele, valmistusin ka laupäeva hommikuseks filmimise sessiooniks, sest himsa hooga tagus kuklasse teadmine ja tungiv sisehääl, mis käskis filmida-monteerida-üles laadida esimese jõuluteemalise video. Jõuluteemalise juba novembrikuu keskel sel lihtsal põhjusel, et olen tegelikult terve oktoobri ja novembri alguse täitnud päkapikukohustusi ja kõik jõulukingid on mul selleks aastaks olemas, can I get a woopwoop!

Iga aastane jõulukinkide stress lajatab ju vähemalt sama ootamalt vastu vahtimist nagu ka iga aastane "issand lumi tuli juba maha - mul ikka rehvid vahetamata" teadmine. Sa tead, et see on igahetk tulemas aga varakult ette valmistuda ka ei viitsi. Sel aastal oli mul aga tõeline sundolukord, sest juba tükkmaad enne jõululaupäeva sõidame Tenerifele, mistõttu mingitest viimase minuti ostudest ei ole siin mõtet rääkidagi...

Esimese kingi ostsin oktoobrikuu alguses Nilsile ja andsin ka tegelikult üsna kohe üle, sest olukord lihtsalt nõudis seda. Nimelt soetasin talle Timberlandi poest Moens sooduskampaania raames Timberlandi uue kollektsiooni tumehallid saapad neljandiku võrra soodsamalt kui muidu oleks saanud. Kuna tema mind eelmisel jõulul sama kingiga üllatas, olin kindel, et Timerlandid on tõesti kindlapeale minek.

Samuti olen skoorinud kingid 8 pereliikmele, mis ongi tegelikult kõik mida sellel aastal teha tarvis. Kui nüüd Nilsi saapaost välja jätta, sain käesoleval aastal ka soodsamalt hakkama kui muidu. Hoidsin lihtsalt silmad-kõrvad teravad terve aasta ja panin kõrvataha, mida keegi soovunelmana mainis. Kahjuks ei saa ma teile aga ühtegi neist kinkidest siin veel avaldada, sest noh, nii kaoks ju kogu üllatus. Vast näete enamus asju aga vlogidest, mida Tenerifel üles võtta plaanin.

Nii, nüüd aga asja juurde! Et mulle see kinkide tegemine nii hingelähedane on, üllatusest tulenev rõõm südame laulma ja silma särama paneb - oli vaid õige enda kallite lugejate-vaatajate vahel üks suuremat sorti kingipakk loosi panna. Komplekteerisin mõne kuu jooksul kokku head-paremat ja filmisin loosi eile hommikul lõpuks üles. Kui leiad, et kingipakis on ka sinu jaoks miskit põnevat, mis endale meeldiks või kasvõi edasi kinkimiseks sobilik oleks - ole nii tore ja jäta enda konktaktandmed video alla Youtube'i kirja. Võitja teen teatavaks selle sama video all juba vähem kui kahe nädala pärast, 3. detsembril. Seega võid olla täitsa kindel, et pakk õigel ajal sinuni jõuab :)







7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ketukas18@gmail.com :)

Unknown ütles ...

katretorila@gmail.com

Unknown ütles ...

somethingbad18@hotmail.com

Unknown ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Liisa Pärnpuu ütles ...

Palun jätke enda kommentaarid video alla, siin ei lähe need kahjuks arvesse.

Kertu ütles ...

Pean ausalt tunnistama, et mina just praegu (Jah kell 5.30) hommikul tellisin ära enda esimese jõulukingi, aga ülejäänud jätan detsembri keskmesse ning selleks on tegelikult jube lihtne põhjus. Mulle meeletult meeldib jõulu eelne sagimine poodides, mitte arutu rahmimine aga poes jalutamine kui mängib jõulumuusika ja kõik asjad sädelevad hirmsasti (tundub väga jõululine mulle et kõik sädeleb). Aga muidugi arusaadav ka see, et kui varsti varsti on juba sooja puhkuse aeg (JAH olen kade) :D siis kingituste otsimiseks aega enam ei jätku :D.

pilleriinviil ütles ...

Ma niii nii tahaks seda võita. Ma hoian juba algusest saati sinu videotel silma peal. 😍😍
Meil: pilleriinv2001@gmail.com
Instagram: @mrspilleriin
Ma nii nii tahaks võita 😍😍 olen mõelnud endale paari nendest toodetest soetada, aga ehk võidan ja ei pea ise raha kulutama minema 😂❤