esmaspäev, 5. juuni 2017

Kumb siis tuleb?

Woopwoop! Tänasel vihmasel päeval leian, et on põhjust tähistada, sest läbitud on raseduses üks minu jaoks väga oluline kadalipp. Nimelt käisin täna teist korda looteanatoomias - jah ma pidin käima kaks korda. Möödunud kolmapäevane looteanatoomia andis meile kenasti kätte kõik tähtsad numbrid ja näidud väljaarvatud ühe, miski väike ajus pesitsev asjake. Olgugi, et arsti sõnutsi olevat mitu korda käimine täitsa normaalne ja beebi asend oli lihtsalt kehv, suutsin viimased päevad ikkagi paraja närvipuntra tähe all mööda saata. Ei tea kas see on kõikide rasedustega nii aga esmasega on küll sellie tunne, et esimesed 20 nädalat elad vaid arsti visiidist arsti visiidini. Eks see esialgne arengu jälgimine ole ju päris pingeline ja loodad ikka ja alati kõige paremat. Infot saad aga alles siis, kui juba tõesti arsti toolil pikali oled ja must-valgelt ekraanilt seda uut ilmakodaniku jälgida saad.
Täna päeval saime aga kõik ilu- ja jõunumbrid kätte ja jumalale tänu on need kõige paremas korras. Tahtsin endale suurest õnnest kohe tähistamiseks seda rasedate lemmikut Cocat koju osta aga laiskus sai võitu 😛

Aga kumb see meie maimuke nüüd siis on - kas poiss või tüdruk? Võin öelda enda puhul igaljuhul nii palju, et hetkest, mil beebi olemasolu teadvustasin, olin jummala kindel kes tulemas on. Miskipärast olid ka enamus lähedased just selles soos nii kindlad ja meile suurt muud ei ennustatudki. Ütlen ausalt, et oleksin teise soo teada saamisel olnud esialgu päris jahmunud, sest mõte ja kujuteldav tulevane elu oli juba kuidagi nii ühe soo keskseks mõeldud. Paramparamparaa meiega on liitumas üks väike lahe kutt! Teades kui lahe on meie tulevase tegelinski isafiguur, olen 100% veendunud, et tulemas on maailma kõige coolim kutt üldse 😋


Et nii minu kui ka Nilsi peres on valdav enamus järelkasvu tüdrukud, sain eriliselt rõõmustada oma ema, kelle juures minu väike vennake kasvamas on. Emal nimelt on mulle alles hoitud muidugi hiigel koguses poisteasju. Möödunud nädalavahetusel mõtlesingi, et hüppan oma väikese autoga tema juurest kiirelt läbi, et mõned kotid pagassi visata... mmm jah - emal oli terrassile ootama laotatud 15 kasti asju. Peale tunnikest tuhlamist suutsin eraldada endale esialgu ühe kasti asju, mida nüüd aga kodus muidugi kuhugi veel panna ei ole. Hetkel olen suutnud veel ise asjade ostmisest hoiduda kuigi ma kardan, et ega see kaua nii püsi 😅
Eriti tore on minu meelest see, et nii lahkekäeliselt meile Pelgulinnas igal uuringul pilte kaasa jagatakse - nii tavalisi kui 3D. Enda suureks üllatuseks kuulsin täna meie rasedagrupist, et nii mõnelgi pool pidavat piltide väljastamine üldsegi tasuline olema.

Et kohe on mul algamas 21 nädal, jäädvustasin oma järsku suureks kasvanud kõhtu eelmisel nädalal üsna hoolega. Hetkel olengi sama riietusega kõhupilte teinud iga viie nädala tagant, et kasvuspurti jälgida. Kuna nüüd on kõhuke võtnud mõnusa rannapalli alge, naudin eriti ümber kleidikeste kandmist ja seetõttu käisin neid ka kaltsukatest skoorimas. Vasakul näete tavalist kõhuseeria ülesvõtet ja parempoolne skoor on Sarapuu Kirbukast leitud ideaalne suvekleit.


Juba üsna varsti on mul plaanis koos Nilsiga üles filmida raseduse teemaline küsimused - vastused video, seega kui tunnete, et tahaksite midagi põletavat minu käest ilmtingimata teada saada, siis võite lahkelt küssad kommentaaridesse jätta 😉 
Tänase päeva helges meeleolus otsustasin ka ära, et peaks end ikkagi Blogiauhindadele kohale vedama ja üle vaatama, kes meil see aasta need kõige tegijamad siin maastikul on. Ise osalesin käesoleval aastal videoblogide kategoorias ja ausaltöeldes endale pea et üldse reklaami ei teinud. Eks siis saab näha, kes auhinnad koju viivad 😊
Lõpetuseks tahan teile jagada veel üht meigisoovitust - nimelt jõudis minuni täna pakike Anastasia Beverlyhills lehelt ja peitus seal sees minu absoluutne TOP1 kulmuvärv ja prooviks tellisin ka huuleläike. *Mingi hetk on minust saanud absoluutne huuleläigete fanatt ja vanad lemmikud huulepulgad olen sootuks kõrvale heitnud* Minu valituks said konkreetselt Dipbrow Pomenade toonis Soft Brown ja huuleläige toonis Dainty. Pakk jõudis Ameerikast kohale vähem kui nädalaga ja tõsimeeli soovitan antud brändi ka teile - lihtsalt imetabased asjad!


Et pisutki tänase päeva elevust maha kruttida, tegin kiire 45 minutilise crosstraineri trenni ja asun nüüd nautima wrapi põhjal pitsat, mida Nils mulle hetkel köögis vaaritab. Siinkohal tõmbangi otsad kokku ja räägime varsti jälle!

10 kommentaari:

Unknown ütles ...

Palju õnne teile poisi puhul!

Olen Anastasia Beverly Hillsi asju ostnud beautybayst. Need tulevad siis Inglismaalt ja üle 19€ on juba tasuta saatmine. Juhul, kui sa veel ei teadnud :)

Aili ütles ...

Palju palju õnne!

Mina käisin ka päris mitu korda rohkem selle 20 esimese nädala jooksul kontrollis. Oi, küll oli paanikat ja pisaraid ning hirmu nendel hetkedel kui lihtsalt ei teadnud mis saab. Kuigi arstid kogu aeg rääkisid, et ei tasu hirmu tunda. Mhm... nii lihtne mitte tunda. Ma ei usu isegi mitte, et see esmaraseda hirm. Lisakontrolli eel ole ilmselt kõigil ikka kõhe olla.

Mina olin jällegi just kindel, et tuleb teisest soost laps. Niiii suur oli üllatus meil kõigil. Täna aga ei kujuta üldse ettegi, et mu esimene laps oleks tüdruk olnud :D

Muide, ABH kulmutooted on müügil ka makemydayshop.ee

Liisa Pärnpuu ütles ...

No just just, iga uuringu eel on kõhedus sees. Ja mul on juba praegu selline tunne, et poiss sobib konkreetselt meile kuidagi esiklapseks nii suurepäraselt :) Otsisin ka Eestis võimalust oma lemmik kulmukat tellida aga kahjuks ei olnud minu tooni neil pakkuda, sellepärast pidingi kaugemalt otsima :)

Anonüümne ütles ...

Liisa kuidas avastasud/said teada et rase oled?

Anonüümne ütles ...

Kuna kihlusite eelmine aasta, siis kas pulmad teete see suvi rasedana või lükkate edasi? :D Pulmaplaneerimisest pole juttu tulnud, kuigi väga ootaks.. ma olen kindel, et sa teeksid väga stiilsed pulmad.
Kas beebi oli planeeritud? :P
Kui kaua aega võttis rasedaks jäämine kui rohelise tule andsite?
Kas plaanid hakata full-on beebiblogijaks?
Kas tulemas on ka koduvahetus või mahute kolmekesi ilusti praegusesse koju ära? :)
Kas rasedana on plaanis ka mõni reis veel kahekesti teostada?
Millal, mitmendal nädalal koduseks jääd?
Kas palkad eraämmaka? :D
Mis vankri soetad? :D

Anonüümne ütles ...

Nii lahe! Palju õnne teile poja puhul :) Nüüd ei jaksa seda videot ära oodata :D

Anonüümne ütles ...

Palju õnne! ❤
•Kuidas teatasite vanematele et Liisa ootab väikest last?
•On nime valikuid?
•Kas plaanid ka sellel ajal kui laps sünnib video teha?
• Kuidas vanemad suhtusid sellesse teemasse?

Anonüümne ütles ...

Kuidas Nilsiga kohtusite?
Kaua olete koos olnud?
Millal tekkis mõte perelisale? Kas läks kaua aega?
Kuidas vanematele/õdedele-vendadele/sugulastele teatasite & reaktsioon?
Kuna & kuidas kihlusite? Kuna abiellumine plaanis?
Blogimaastikul järjekordne beebibuum? Kas suhtled kellegagi rasedatest/lapsega blogijatest?
Kas pisikesele nimi olemas?
Iseloomustage üksteist ühe sõnaga?
Parim kompliment mida üksteisele öelnud olete?

Anonüümne ütles ...

Kuidas ja millal ise teada said? Kas ootasid või oli pigem selline ohhoo üllatus? Kuidas Nilsile teatasid? Kas sul isutab midagi väga hirmasti või on sul mingeid imelikke toidukombosid, mida ainult sööks? Samuti kuidas vanematele teatasite ja kuidas nad sellesse suhtusid?

Anonüümne ütles ...

olen siin uus aga jälgin sind väga palju youtubes aga palju palju õnne :)