teisipäev, 27. november 2018

Vingun

Eile oli täiega hea ja tore päev. Ilm oli üle pika aja imeline - kord päikesepaiste, kord lumesadu. Võitsin Instagrami loosis ülibossid H&MxMOSCHINO kõrvarõngad, mida netipoest ka piilusin aga osta ei oleks raatsinud. Tegelt need müüdi hetkega läbi seega niikuinii poleks saanud osta. Loosisin ka oma Instagramis Coca-Cola mängule võitja ja sain seega järjekordselt midagi oma to do listist maha kriipsutada. Ema käis eile külas, möllas jonnise lapsega kuni mina samal ajal jõulukaunistusi üles riputasin ja pärast jalutasime lumesajus. Olgugi, et ühest küljest jonnine, teisest küljest vähemalt hea isuga ja poiss vitsutas mitu korda eilse päeva jooksul ühepajatoitu nii nagu homset poleks. Uus lemmiktoit vist. Tubli laps, väikesed võidud igas päevas.

Õhtul vedasin end veel laiskusest hoolimata trenni ja pärast oli nii hea tunne. Öö lähenedes aga põnevus muudkui kasvas... kas äkki täna tuleb lõpuks hea öö? Aga kui Nikolas kella kaheks juba 3x ärganud oli, mõistsin, et öö nagu iga teine. Sorri aga no WTF?!? Olen imetamise postitust koguaeg edasi lükanud, sest ootan seda imelist ööläbi magamist, mida igalpool lubati. Fakk ma olen nii kuri ja teiste peale kade olen ka. Sest ma olen lihtsalt nii väsinud. Ma ausalt ka lootsin, et äkki me pääseme sellest öisest agooniast kui tissisõltlane on võõrutatud. Sisimas aga muidugi teadsin, et raudselt meil on see keiss, mis jätkub samamoodi, tiss või mitte.


*läheb teeb kohvi ja paneb eilse MKR peale, et funktsioneerida*

Ma olen ausalt nüüdseks juba kõike proovinud, et öid parendada. Aga ikka ta muudkui ärkab, teeb kiunuvat häält ja kui kohe ei tegeleta, on nutt lahti ja voodis püsti. Vahepeal piirdus see ärkamine juba umbes kahe korraga öö jooksul, mis oli täielik taevane õnnistus. Mul kohe olingi välja puhanud, ilma naljata. Nüüd tunnen end aga jälle nagu oleks meil kodus imik, selg valutab, enesetunne on löss ja silmade all on kotid.
Lisaks kõigele sellele on mul eilsest õhtust saadik midagi silmas!!! Tunne on selline nagu mingi väike loom istuks silmalau peal ja kraabiks küünega mu silmamuna. Issand jumal, palun lõpeta juba! Tänu sellele on mul ühel silmal alles 90% vähem ripsmepikendusi niiet ma näen välja nagu veider tuust.


Ma üritan ausalt ka igal hommikul ärgates mõelda, et uus päev, ole positiivne ja võta sellest viimast. Aga no krt mõni päev lihtsalt on selline kus tahaks vinguda. Lisaks tunnen end veel kehvasti, et enda suutmatuse ja väsimuse tõttu ei läinud me täna ka Nikolase muusikatundi. Niigi me liiga tihti kuskil ei käi ja nüüd vaene laps ei saanud oma ema pärast ka teiste lastega seltsima minna.

Igatahes... ma proovin nüüd sunniviisiliselt end ümber häälestada. Tean, et pärastpoole saan Nikolasega minna oma ema juurde, kus ta saab oma lemmikkoeraga mängida ja mina võibolla 10 minutit rahulikult istuda ja kohvi juua. Seejärel saan kätte linnast oma Instavõidu ja tegelikult peaks ära tooma ka ühe Facebooki võidu. Nimelt võitsin Karini butiigist kinkeka ja lisaks 4x pääsmed Hiltoni spasse, niiet kui ikka väga ära flipin, saan vähemalt basseini ligunema minna. Loosiõnn vähemalt naeratab. Õhtul ootab mind veel ka EMS trenn (mida väga soovitan proovida - sooduskoodi leiate mu Instagrami highlightsidest) ja tean, et peale seda on tuju juba kindlasti parem. Õhtuks kerin vast jälle
oma peas põnevuse üles, et nooooh kas nüüd tuleb hea öö... seega eks ole näha mis saama hakkab.

10 kommentaari:

Liina ütles ...

Tead, ükskord vaatasin su instastory’t või laivi, ei mäleta enam, aga igatahes selle vaatamise ajal ma mõtlesin, et vot, kui mina ükskord kellegi ema olen, siis ma tahaks samasugune positiivne ja äge ja boss ass mama olla nagu sina oled. Tahtsin lausa sulle DM saata, aga unustasin ja vb oligi hea, et tookord unustasin, sest ehk kulub selline kommentaar tänasesse päeva hoopis rohkem ära :)

Liisa Pärnpuu ütles ...

Nii äge, aitäh! Tõesti kulub marjaks ära hetkel :)

Anonüümne ütles ...

Kas Nikolas magab oma boodis või kaisus?

Liisa Pärnpuu ütles ...

Pool ööd oma voodis, pool meie juures...

Anonüümne ütles ...

Kuidas sa ta enda kõrval rinnata uinuma said päevaunedesse ja ööunne?

Liisa Pärnpuu ütles ...

Harjutasime ta enne võõrutust õhtul oma voodis uinuma, enne uinus alati suures voodis ja sellega oli paras trall.

Anonüümne ütles ...

Kas lapsel on uuritud b12 taset veres? Selline öine rahutus võib olla b12 puudusest.

Liisa Pärnpuu ütles ...

Ei tohiks küll midagi puudu olla, vereproovid on korras, toitub mitmekesiselt ja hästi :)

KeiuT ütles ...

Hmmh, mul oli eile sama lugu. Kõik läheb valel hetkel lihtsalt nii valesti. Ükskõik kui väga ma ka ei pingutaks. Ja mingi hetk kasvab kõik üle pea. Eile suutis laps pool elamist laiali lammutada, samal ajal kui pidin ukse peal mingile mutile selgeks tegema, et ei, see ei ole mingi Vasja korter ja me ei maksa mingi venna võlga ära. Nii jabur lihtsalt. Ja siis tuli kõne, et vabandage, keegi sõitis teie autole tagant otsa. Ehhh, lihtsalt sõnu ei ole enam. Nii jabur.
Õhtul olin nii tige ja otsustasin, et teen natukeseks sellest kõigest minekut. https://www.novatours.ee/viimased-kohad Tenerife, here I come. Muidugi pärast maksmist tekkis piinlik vaikuse hetk. Eeee.... mul pole siiani õrna aimugi, kas tegin õige otsuse. Mis te arvate?

R.T ütles ...

KeiuT, oleneb palju sul see värk maksma läks. https://www.novatours.ee/viimased-kohad , vaatasin et täitsa OK. Aga oskan relate'ida Sinuga, kuid tavaliselt kui mul asjad üle pea kasvavad, siis ma kipun kehvasti reageerima, lõhun midagi vms. Või lähen niisama shoppama. End reisile kahjuks shoppand pole :D Peaks bookmarkidesse lisama mõne unistuste koha ja lootma et sellises olukorras jääb arvuti ette :)